Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به گلایه مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مجلس شورای اسلامی چند طرح و لایحه برای مقابله با خباثت‌های آمریکا تصویب کرده است، اظهار کرد: بیانات رهبری بیانگر این است که مجلس می‌تواند جایگاه راهبردی در سیاست خارجی داشته باشد، اما متاسفانه در حاشیه سیاست خارجی کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش جهان نيوز، وی افزود: مسائلی مانند رابطه با آمریکا و مقوله‌های کلان سیاست خارجی بر عهده شورای عالی امنیت ملی است و کمیسیون امنیت ملی بار‌ها تلاش کرده که با رئیس شورای عالی امنیت ملی که شخص رئیس جمهور است دیدار و یا دبیر این شورا را به کمیسیون دعوت کند، اما متاسفانه این خواسته هیچگاه پذیرفته نشده است.

فلاحت پیشه تصریح کرد: مجلس در سیاست خارجی جایی ندارد، اما متقابلا در کنگره آمریکا اقدامات خبیثانه بسیاری علیه ایران صورت می‌گیرد و آنها همواره تلاش دارند تا برای آن توجیه دموکراتیک پیدا کنند؛ اگر جایگاه مجلس تعریف شود می‌تواند در سیاست خارجی به ویژه در قبال آمریکا نقش آفرینی کرد.

وی ادامه داد: در موضوع برجام هم شاهد آن بودیم که در هیات نظارت بر برجام، مجلس جایگاهی نداشت، کمیسیون امنیت ملی از مرکز پژوهش‌های مجلس خواسته است که رصدی را نسبت به اقداماتی که در کنگره آمریکا صورت می‌گیرد؛ انجام دهد تا بتوانیم در مجلس اقدامات خنثی کننده در مقابل آنها انجام دهیم.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو تاکید کرد: در مجلس هشتم، در حوزه سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی جایگاه خوبی داشت و حتی چندیدن قانون در این حوزه در پارلمان مصوب شد، اما متاسفانه عملا از زمانی که برجام امضا شده مجلس نقش کارکردی خود را در سیاست خارجی از دست داد لذا اگر نقش مجلس تعریف شود حتما می‌تواند در قبال آمریکا نقش آفرینی کرده و راهبردهای مشخصی تعریف کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر اینکه نباید به اروپا اعتماد کرد گفت: سیاست کشور بر مبنای عدم اتکا به اروپا تعریف شده، چراکه بدعهدی اروپایی‌ها در spv نیز مشخص شد، لذا در شرایط فعلی باید به ظرفیت‌های داخلی تکیه کرد.

وی بیان کرد: یکی از مقصود‌های شعار رونق تولید، تبدیل تهدید تحریم‌ها به فرصت‌هاست و اکنون که عملا واردات کالا به کشور کم شده ما می‌توانیم با تولید بیشتر نیاز به خارج از مرز‌ها را از بین ببریم.

رئیس کمیسیون امنیت مجلس گفت: توجه به مناسبات دو جانبه با کشور‌های منطقه‌ای و اسلامی باید در دستور کار قرار گرفته و عدم اتکا به اروپا مدنظر باشد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سید محمد صدر: این شک وجود دارد، نفوذ خارجی پشت پرده لایحه حجاب باشد/ برخی افراد تندرو عقل کامل ندارند/ این لایحه بانک‌ها را ورشکسته می‌کند

به گزارش جماران؛ به نقل از منیبان، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کسر از حساب افراد بی حجاب گفت: طرح این مسئله باعث می‌شود که همه مردم پول‌هایشان را از بانک خارج کنند و به سیستم بانکی اعتماد نداشته باشند و نه تنها ضرر فرهنگی و بی اعتمادی بلکه ضرر اقتصادی هم می‌زند و بانک‌ها را ورشکسته می‌کند.

محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در رابطه با کارنامه دولت سیزدهم گفت: رئیسی قبل از اینکه مسئولیت در دولت را بپذیرد در ارتباط با برجام، اف ای تی اف، سیاست‌ خارجی و به تبع در ارتباط با مسائل اقتصادی و معیشتی مردم اعلام می‌کرد که اصلا نباید اقتصاد مملکت یا معیشت را به سیاست خارجی یا برجام گره بزنیم. بعد از اینکه مسئولیت پذیرفت، به مرور زمان متوجه شد این شعار عملی نیست و این‌ها همه با هم ارتباط دارند، یعنی سیاست داخلی با سیاست خارجی و سیاست خارجی با مسائل اقتصادی و حل مشکلات اقتصادی با جذب سرمایه و نرخ تورم همه باهم ‌ مرتبط است، رییسی پس از عهده‌دار شدن ریاست جمهوری متوجه شد که بدون حل برجام، اف‌ای‌تی‌اف، سیاست خارجی، فعال شدن در صحنه بین‌المللی و خارج شدن از انزوایی که ایران دارد نمی‌تواند مسائل اقتصادی را حل کند.

او افزود: در حال حاضر هر چقدر به این در و آن در می‌زنند نرخ ارز روز به روز افزایش پیدا می‌کند و تورم هم افزایش پیدا کرده است. سرمایه گذاری خارجی که اصلا وجود نداشته و سرمایه گذار داخلی هم مشکل پیدا کرده و کشور با خروج سرمایه مواجه است. متاسفانه دولت سیزدهم موفقیتی در سیاست خارجی و اقتصادی ندارد و فشارها بر روی مردم روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

صدر تاکید کرد: یکی از خطراتی که نه تنها دولت بلکه نظام را تهدید می‌کند این است که این فشارهای معیشتی و اقتصادی بر اعتراضات، مسائل فرهنگی و سیاسی که در گذشته ‌وجود داشته اضافه شده و در نتیجه اعتراضات گسترش جدی پیدا خواهد کرد. بنابراین خطری است که نه تنها دولت بلکه سران سه قوه و کل مجموعه نظام باید برای آن فکر کنند و تغییرات اساسی در سیاست خارجی، سیاست داخلی، مسائل فرهنگی و اجتماعی به وجود بیاورند.

او با اشاره به یکی از خطرات آتی یعنی لجاجت با مردم با طرح لوایحی مثل عفاف و حجاب گفت: لایحه عفاف و حجاب که در مجلس مطرح شد از هنرمندی‌های بخش تندرو مجلس است چون نه قوه قضائیه و نه دولت چنین لایحه‌ای را به مجلس نبرده‌اند. من با اژه‌ای هم صحبت کردم، ایشان گفتند لایحه‌ای که ما تهیه ‌کردیم ۶ ماده بود، وارد دولت که شد به ۱۲ ماده تبدیل شد و بعد به مجلس رفت و به ۷۰ لایحه تبدیل شد که حتی حاضر نشدند این لایحه را در صحن علنی مجلس به رای بگذارند. این لایحه آنقدر مشکل دارد که بخشی از آن توسط شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی رد شد و این لایحه اگر به اجرا گذاشته شود نارضایتی‌های مردم به ویژه بخش زنان که نیمی از جامعه ما هستند و اکثرشان هم معتقد به اسلام و انقلاب اسلامی هستند، بیشتر می‌شود و در مقابل نظام موضع گیری کنند و در نهایت با خطرات جدی مواجه می‌شویم.

صدر تصریح کرد: در مورد لایحه عفاف و حجاب این شک وجود دارد که آیا نفوذ خارجی، دشمنان اسلام و دشمنان ایران پشت پرده هستند و به همان بخش تندرو مجلس دستور دادند که این لایحه را تهیه و ارائه کنند. امیدوارم مسئولین نظام به این مسئله توجه کنند که نفوذ خارجی نه تنها در بخش‌های امنیتی، اقتصاد و نفت بلکه می‌تواند در بخش فرهنگی هم باشد و یک چنین ایده‌هایی ضد اسلام و ضد جمهوری اسلامی را از طریق برخی افراد تندرو که عقل کامل ندارند، به نظام تحمیل می کنند.

او همچنین درباره کسر از حساب افراد بی حجاب گفت: طرح این مسئله باعث می‌شود که همه مردم پول‌هایشان را از بانک خارج کنند و به سیستم بانکی اعتماد نداشته باشند و نه تنها ضرر فرهنگی و بی اعتمادی بلکه ضرر اقتصادی هم می‌زند و بانک‌ها را ورشکسته می‌کند. یکی از همان مواردی که من فکر می‌کنم دشمنان اسلام و انقلاب پشت آن هستند همین بند است. متاسفم که این مسائل بعد از انتخابات مطرح می‌شود و اینگونه به مردم تلقین می‌کند که انتخابات گذشت، حال دوباره هرکاری دلشان می‌خواهد، انجام می‌دهند که این هم باعث خدشه دار شدن چهره نظام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۴۰۳ در حوزه سیاست خارجی سال سختی خواهد بود
  • محمد صدر: لایحه حجاب، بانک‌ها را ورشکسته می‌کند
  • کمیسیون‌های مجلس به آموزش و پرورش توجه کنند
  • محمد صدر: لایحه حجاب بانک‌ها را هم ورشکسته می‌کند
  • شک داریم که نفوذ خارجی پشت پرده لایحه عفاف و حجاب باشد
  • سید محمد صدر: این شک وجود دارد، نفوذ خارجی پشت پرده لایحه حجاب باشد/ برخی افراد تندرو عقل کامل ندارند/ این لایحه بانک‌ها را ورشکسته می‌کند
  • نظر یک عضو مجمع درباره کسر از حساب بی‌حجاب‌ها
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!