Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@05:42:49 GMT

دلیل گرانی پیاز

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۵۳۶۵

 دلیل گرانی پیازدر بازار، صادرات این محصول است. چغندر، کاهو و گوجه‌فرنگی هم شامل صادرات و گرانی شدند در صورتیکه تا بازار داخلی به محصولی احتیاج دارد، نباید صادر شود.

به گزارش صدای ایران، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی ضمن تایید افزایش قیمت پیاز در بازار، صادرات این محصول را دلیل اصلی گرانی آن دانست و تصریح کرد: چغندر، کاهو و گوجه‌فرنگی هم شامل صادرات و گرانی شدند در صورتیکه تا بازار داخلی به محصولی احتیاج دارد، نباید صادر شود که مسئولان مربوطه باید در این زمینه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی روزهای اخیر عرضه پیاز به عنوان یکی از اقلام پر مصرف در سبد خانوار در مغازه‌های سطح شهر کاهش یافته و قیمت آن به کیلویی ۱۱ هزار تومان رسیده است که اسدالله کارگر در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تأیید این موضوع، علت افزایش قیمت این محصول را صادرات آن عنوان کرد و گفت: بارندگی و سیل اخیر در این موضوع کمی تأثیرگذار بوده اما دلیل اصلی کاهش عرضه و افزایش قیمت پیاز در بازار داخلی صادرات است که باید جلوی آن را بگیرند.
وی افزود: جلوگیری از صادرات مربوط به ما نمی‌شود و ما تنظیم بازار سطح شهر را بر عهده داریم که وقتی مصرف‌کننده ناراضی باشد، می‌گوئیم شرایط از مبدأ این‌طور است و تقصیر فروشنده نیست.
چغندر و کاهو هم شامل صادرات و گرانی شدند!
کارگر با بیان اینکه در شهرهای دیگر هم وضعیت همین‌طور است، گفت: در همه زمینه‌ها حتی چغندر و کاهو هم افزایش قیمت داشتیم. برای مثال چغندر که مصرف همگانی هم ندارد در سطح شهر با قیمت ۷,۰۰۰ تومان هم به فروش می‌رسد. اما ما فقط نظاره‌گر و توزیع‌کننده هستیم. میوه و صیفی از میدان مرکزی خرید می‌شود و ما پس از آن مسئولیت داریم اگر اعضایی از قیمت تخطی کنند، آن را بررسی کنیم. اما به موضوع صادرات و واردات وارد نمی‌شویم، چون در حیطه کاری ما نیست.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با بیان اینکه اعضای اتحادیه به سود منطقی محصولات قانع هستند، گفت: مردم وقتی خرید می‌کنند با اعضای ما برخورد بد و نارضایتی دارند، به همین دلیل برخی فروشندگان وقتی می‌بینند عرضه محصولی موجب جنگ اعصاب است، اصلاً آن را به مغازه‌هایشان نمی‌آورند. برخی دیگر هم برای اینکه مغازه‌شان خالی نباشد، با سود ۱۰ تا ۱۵ درصد می‌فروشند، در حالی که اجازه دارند تا ۳۵ درصد روی محصول سود ببرند.
مردم در فصل فراوانی هم گوجه‌فرنگی را گران خریدند؛ تقصیر صادرات بود!
کارگر در پاسخ به اینکه چرا در شرایطی که در کشور به محصولی نیاز داریم، اقدام به صادرات می‌شود؟ اظهار کرد: ما هم در این زمینه انتقاد داریم و می‌گوئیم تا مردم نیاز دارند، این کار را نکنند. در بحث گوجه فرنگی هم این مشکل را داشتیم و در زمان فراوانی گوجه، مردم آن را گران خریدند. اما به محض اینکه جلوی صادرات را بستند و فقط صحبت شده بود که جلوی صادرات بسته شده، قیمت آن کیلویی ۱,۵۰۰ تومان کاهش داشت.
وی درباره شرایط قیمتی در بازار میوه بیان کرد: میوه خیلی فراوان بود و استقبال مناسبی هم وجود داشت و کمبودی در این زمینه نیست. البته به دلیل بحث تورم، میوه‌ها هم افزایش قیمت خود را داشتند ولی کمبودی نداریم. درباره میوه‌هایی مانند سیب و پرتقال هم نامه‌نگاری کردیم که از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین جلوی صادرات را گرفتند.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم سال آینده با صادرات و ارزآوری که در بخش کشاورزی داشتیم، این بخش رونق پیدا کند و آنها تشویق شوند که هم بتوانند نیاز کشور را تأمین کنند و هم بتوانند صادرات داشته باشند، زیرا با توجه به قیمت ارز، این موضوع هم برای کشاورزان به‌صرفه است اما تاکید ما این است که تا کشور احتیاج دارد، نباید محصولی صادر شود.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: دلیل گرانی پیاز گرانی پیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران

بلومبرگ در گزارشی نوشت در حالی که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدید، تاثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در حالی که مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای تشدید محدودیت‌ها علیه صادرات نفت ایران است اما تحلیلگران بازار نفت می‌گویند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، تمایلی به انجام اقدامی ندارد که قیمت نفت خام یا بنزین را برای شهروندان آمریکایی افزایش دهد. به گفته کارشناسان سیاست تحریم، رئیس جمهور آمریکا احتمالا از اختیارات خود در خصوص تحریم‌ها استفاده کرده و از اجرای سخت‌گیرانه آنها خودداری می‌کند.

این وضعیت، تا حدودی مشابه برخورد دولت بایدن در قبال روسیه و جنگ اوکراین است. اگرچه کاخ سفید، تحریم‌هایی را علیه روسیه وضع کرده، اما تلاش کرده است درآمدهای این کشور را محدود کند و در عین حال، اجازه دهد صادرات نفت روسیه ادامه پیدا کند تا از محدودتر شدن عرضه در بازار جهانی و برانگیختن تورم در سالی که انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، اجتناب شود. دولت آمریکا همچنین با وجود تجدید تحریم‌های که نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا را هدف گرفته اند، هفته گذشته اجازه داد صادرات نفت ونزوئلا ادامه پیدا کند.

جیم لوسیر، مدیرکل شرکت تحقیقاتی «کپیتال آلفا پارتنرز» به بلومبرگ گفت:‌ معامله‌گران نفت، بی‌تفاوت هستند، زیرا می‌دانند که بایدن هر گونه معافیت‌هایی را لازم باشد، امضا خواهد کرد تا جریان نفت ایران به بازار ادامه پیدا کند، درست همان‌طور که اجازه داد بشکه‌های نفت روسیه همچنان در بازار عرضه شوند.

بازار نفت در حال حاضر حساسیت به خصوصی نسبت به محدودیت‌های بیشتر دارد. نفت برنت اوایل آوریل، در بحبوحه تقاضای جهانی قوی و ادامه محدودیت عرضه اوپک پلاس، از مرز ۹۲ دلار در هر بشکه عبور کرد که بالاترین حد در حدود ۶ ماه گذشته بود.

طبق گزارش شرکت «کلیر ویو انرژی پارتنرز» که در واشنگتن مستقر است، تحریم‌های جدید اگر اجرا و اعمال شوند ممکن است حداکثر ۸.۴۰ دلار به قیمت جهانی نفت اضافه کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چنین اتفاقی، خبر بدی برای بایدن خواهد بود که پس از افزایش قیمت سوخت در سال ۲۰۲۲، حجم عظیمی نفت را از ذخایر استراتژیک برداشت کرد. هر چند قیمت بنزین از سطوح مشاهده شده در آن زمان، پایین‌تر است اما امسال افزایش داشته، در حالی که هنوز فصل اوج رانندگی تابستانی در آمریکا آغاز نشده است.

دیگر خبرها

  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • قیمت پیاز در میادین میوه و تره بار کاهش یافت