Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@10:27:46 GMT

آمار صادرات تخم مرغ در سال ۹۷ به صفر رسید

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۵۴۵۸

آمار صادرات تخم مرغ در سال ۹۷ به صفر رسید

ناصر نبی پور در گفتگو با خبرنگار مهر آمار صادرات تخم مرغ در سال ۹۷ را صفر اعلام کرد و گفت: در سال ۹۷ هیچ صادراتی در این زمینه انجام نشد و اواخر سال هم که وزارت جهاد موافق صادرات این محصول بود وزارت صنعت و سازمان حمایت با آن مخالفت کردند.

وی با بیان اینکه مشخص نیست بعد از تعطیلات نوروز صادرات آزاد شود یا خیر؟، افزود: میانگین قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری بین ۶۴۰۰ تا ۶,۵۰۰ تومان است در حالی که طبق محاسبات وزارت جهاد کشاورزی قیمت تمام شده تولید این محصول ۷,۵۰۰ تومان و طبق محاسبات ما ۷,۸۰۰ تومان است که حتی اگر رقم مورد نظر وزارت جهاد را ملاک بگیریم قیمت تخم مرغ حدود هزارتومان با هزینه تمام شده تولید آن فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران توضیح داد: فکر می‌کنم که بعد از تعطیلات نوروز نیز وضعیت بازار تخم مرغ به همین شکل باشد.

وی با بیان اینکه در زمینه تأمین نهاده‌های دامی همچنان تولیدکنندگان با مشکل مواجه هستند، افزود: ریزمغذی‌هایی که برای غذای مرغ استفاده می‌شود طی حدود یک هفته بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد جهش قیمت داشته و گران شده است. به عنوان مثال قیمت ریزمغذی لیزین که قبلاً ۷ هزارتومان بوده هم اکنون به بالای ۳۰ هزارتومان رسیده است.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه قیمت سویا در بازار آزاد به کیلویی حدود ۵,۳۰۰ تومان رسیده است، گفت: با کمبود این محصول در بازار مواجهیم و اگر هم پیدا شود قیمت آن بالاست.

نبی پور افزود: شرکت پشتیبانی امور دام و معاونت بازرگانی وزارت جهاد قول دادند که بخشی از سویای مورد نیاز تولیدکنندگان را تأمین کنند.

وی تولید تخم مرغ را در سال ۹۷، حدود ۹۰۰ هزارتن عنوان و اضافه کرد: برای سال ۹۸، وزارت جهاد پیش بینی یک میلیون تن تولید را دارد اما ما فکر می‌کنیم تولید از یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن خواهد گذشت که حدود ۳۰۰ هزارتن آن مازاد است.

کد خبر 4572752 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: تخم مرغ صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جلسه با وزیر «صمت» درباره اسقاط خودرو، گفت: مقرر شد مدل قیمت گذاری منصفانه گواهی اسقاط تا یک ماه آینده از سوی وزارت صمت ارائه و این آیین نامه مورد بازنگری قرار گیرد. - اخبار سیاسی -

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جلسه کمیسیون متبوعش که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاونین و مدیران وزارت صمت به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، اظهار داشت: در بخش اول این جلسه موضوع اسقاط خودروهای فرسوده مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه اسقاط خودروهای فرسوده یکی از  مؤثرترین سیاست‌های غیر قیمتی مدیریت در جهت کاهش مصرف بنزین در شرایط ناترازی تولید بنزین است، حمایت از اسقاط خودروهای فرسوده امری ضروری است و لازم است با دقت اجرا شود.

لطفی: سن اسقاط خودرو باید کاهش یابدسخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: بر اساس بررسی‌های کارشناسی آیین نامه اجرایی مربوط به اسقاط خودروهای فرسوده که در اسفند 1402 به تصویب رسیده دارای ایراداتی است. به عنوان مثال در تبصره 5 ماده 11 آیین نامه اجرایی، قیمت گذاری گواهی اسقاط به سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده سپرده شده و فاصله زمانی به روز رسانی قیمت نیز 6 ماه تعیین شده و قیمت گذاری دستوری باعث زیان عرضه کننده می‌شود و در نهایت این ناترازی باعث کاهش عرضه خواهد شد و با توجه به نرخ بالای تورم اسقاط خودرو فرسوده غیر اقتصادی می‌شود. لذا مقرر شد مدل قیمت گذاری منصفانه گواهی اسقاط تا یک ماه آینده از سوی وزارت صمت ارائه و این آیین نامه مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با اشاره به دستور دیگر کمیسیون در مورد میزان تخصیص خودرو به ازای اسقاط خودرو گفت: مقرر شد وزارت صمت میزان فروش خودرو در سامانه یکپارچه و میزان تخصیص سهمیه به خودروهای فرسوده را اعلام و برنامه زمان‌بندی جبران عقب ماندگی از قانون در مورد تخصیص خودرو به دارندگان خودروهای فرسوده را اعلام کند. همچنین این وزارتخانه موظف شد تا سه ماه آتی برنامه اسقاط انواع خودروهای فرسوده را جهت اجرا در طول پنج سال برنامه هفتم اعلام نماید. به نحوی که میزان خودروهای فرسوده سالانه حداقل 10 درصد کاهش باید.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به برخی نگرانی‌ها در خصوص کاهش کیفیت مواد اولیه مورد استفاده در خودروهای تولید داخل  و کاهش ایمنی خودروها گفت: تیراژ تولید خودروهای ایمن در کشور بر اساس آمار تولید کنندگان خودروها بسیار کم است و این موضوع در بلند مدت می‌تواند سبب افزایش تلفات جاده‌ای شود. لذا مهم است که به منظور افزایش تولید خودروهای ایمن وزارت صمت برنامه‌ای تهیه کند که خودروهای ایمن جایگزین خودروهای قدیمی شود.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی ادامه داد: بررسی‌ها نشان دهنده کاهش کیفیت ورق‌های مورد استفاده در تولید خودرو است و این موضوع سبب نارضایتی مصرف کنندگان شده است و وزارت صمت موظف شد تا دوماه آینده برنامه و نظام مشوق جایگزین پلتفرم‌های ایمن با قدیمی را ارایه کند و گزارشی در مورد کیفیت بدنه خودروها تولیدی ارائه و به کمیسیون ارائه کند.

خضریان تصریح کرد: نظارت بر حسن اجرای قانون واردات خودروهای کارکرده مصوب مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در جلسه امروز با وزیر صمت بود و با اعلام وزیر صمت آیین نامه اجرایی آن 22 مرداد 1402 به دولت ارائه شده است. لذا مقرر شد جهت تسریع در تصویب این آیین نامه پیگیری‌های لازم انجام شود.

وی تصریح کرد: کاهش ارزبری خودروهای مونتاژی در شرایط فعلی اقتصادی موضوع دیگر مورد اهتمام کمیسیون اصل نود بود و از آنجایی که دو میلیارد 400 میلیون دلار برای واردات قطعات خودروها مونتاژی هزینه می‌شود، مقرر شد اصلاح نظام تعرفه‌ای جهت حداکثر سازی ساخت داخل، اختصاص سهمیه ارزی و حمایت از تولید کنندگان و قطعه سازان داخلی از سوی وزارت صمت پیگیری شود. همچنین براساس اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت، تولید خودرو در سال جاری رکورد 1 میلیون 700 هزار خودرو را جهت جبران کسری نیاز بازار خواهد زد.

خضریان در پایان گفت: مسأله تأمین ناوگان حمل و نقل شهری و بین شهری با عنایت به مشکلات ناوگان حمل و نقل که موجب نارضایتی و کمبود بلیط در ایام خاص شده است نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد جلسه‌ای مشترک با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی جهت ساماندهی اختصاص منابع برای تولید مورد نیاز این ناوگان تشکیل شود.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • صادرات تخم مرغ در فروردین به ۲۰ هزارتن رسید
  • مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند
  • تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید
  • واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است
  • هر ماه ۱۰ تن زعفران به خارج قاچاق می‌شود/ صادرات ۲۰۰ تن زعفران به ۶۷ کشور
  • نظارت بر مراکز تامین و تولید کالاهای اساسی کشاورزی آغاز شد
  • هر ماه چند تن زعفران به خارج قاچاق می‌شود؟
  • آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تامین، تولید و بسته بندی کالا‌های اساسی درآذربایجان شرقی
  • تشدید نظارت بر مراکز تولید و بسته بندی کالا‌های اساسی آذربایجان شرقی