Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

یک مقام مسئول با بیان اینکه سراوان و مهرستان هنوزدرگیر قاچاق سوخت هستند، گفت: تا وقتی نیاز افغانستان و پاکستان از راه قانونی تامین نشود،دیوار مرزی هم بکشیم باز هم شاهد قاچاق سوخت خواهیم بود.

به گزارش مهر، محمد محبی  در خصوص وضعیت قاچاق سوخت از استان سیستان و بلوچستان در سال ۹۷، اظهار داشت: اقدامات ما در راستای جلوگیری از قاچاق سوخت هدفمند بوده و سامانه کنترل نفت‌کش‌ها در ۵ گلوگاه استان راه اندازی شده است که قابلیت تشخیص هرگونه فرآورده نفتی که به صورت تانکری می‌خواهد وارد سیستان و بلوچستان شود را دارد و دستگاه‌های نظارتی در گلوگاه‌های استان به تمام اطلاعات محموله دسترسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سیستان و بلوچستان افزود: از دو ابزار دیگر نیز در بحث کشفیات استفاده کردیم که یکی از این ابزارها، فرآورده یابی است که توسط یک مخترع ایرانی ساخته شده است.

کشف ۱۴ میلیون لیتر فرآورده نفتی در ۹۷

وی ادامه داد: میزان کشفیات در ۱۱ ماهه سال ۹۷، ۱۴ میلیون لیتر بود که نسبت به سال ۹۶، رشد ۶۱ درصدی داشته است.

محبی در خصوص قاچاق با ماشین و موتور نیز، گفت: برایی جلوگیری از تداوم این روند اقداماتی را باید متولیان استان سیستان و بلوچستان و اقداماتی را باید مسئولان وزارت نفت انجام دهند.

وی افزود: وزارت نفت باید در خصوص کارت‌های سوخت برای کلیه ناوگان به خصوص بنزین زودتر تصمیم بگیرد. باید کارت هوشمند خودروهای شخصی آماده شود تا دیگر کارت مهاجر در استان‌های مرزی سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و رضوی نداشته باشیم. البته ما در سیستان و بلوچستان ۱۶۵ هزار کارت مهاجر را ابطال کرده ایم.

۹۰ نفر به دلیل برخورد با ماشین‌های سوخت کش قاچاق جان خود را از دست دادند

محبی گفت: با کم کردن سهمیه به ۲۰۰ لیتر هیچ اتفاقی نمی‌افتد چرا که مساحت سیستان و بلوچستان زیاد است و ۱۱ درصد مساحت کشور را شامل می‌شود از این رو افراد برای طی کردن مسیرهای طولانی داخل استان مجبور به استفاده از کارت مهاجر می‌شوند.

این مقام مسئول به ضررهای جانی ناشی از قاچاق با ماشین و موتور اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷، در حوزه تصادفات بیش از ۹۰ نفر ناشی از برخورد با ماشین‌های سوخت کش بوده، جان خود را از دست داده اند و پیکر این افراد نیز به دلیل سوختگی کامل از بین رفته است.

تداوم قاچاق سوخت در صورت عدم تأمین نیاز افغانستان و پاکستان

وی با بیان اینکه دستگاه‌های امنیتی معابر را انسداد می‌کنند، گفت: متأسفانه شهرستان‌های سراوان و مهرستان درگیر قاچاق سوخت هستند. اگر سیاست‌های جدید ستاد برای فروش سوخت مرزنشینان را اعمال کنیم می‌توانیم هم نیاز کشور مقابل را تأمین کنیم و هم از قاچاق جلوگیری کنیم.

محبی افزود: نکته اساسی در بحث قاچاق «عرضه و تقاضا» است تا زمانی که بیشتر تأمین سوخت پاکستان و افغانستان از محل قاچاق فرآورده است هر چقدر هم معابر را انسداد کنیم و دیوار مرزی بکشیم باز هم قاچاق ادامه خواهد یافت از این رو باید تأمین نیاز کشورهای همسایه را از راه قانونی پی بگیریم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان افغانستان قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد

سرهنگ حسینعلی کریمی امین اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز،مأموران این پلیس، حین کنترل خودرو های عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان هامون به ۲ دستگاه تریلی کشنده مشکوک و جهت بررسی آن‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی به بازرسی از این خودرو پرداخته و موفق به کشف ۵۰ هزار لیتر فراورده های نفتی ( نفت کوره ) قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی سیستان و بلوچستان با اشاره به دستگیری یک نفر و توقیف ۲ دستگاه کامیون تریلی کشنده در این رابطه تصریح کرد: کارشناسان مربوطه ارزش محموله مکشوفه را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

لاستیک های قاچاق به مقصد نرسید

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز از توقیف یک دستگاه کامیون و کشف ۲۰۲ حلقه لاستیک قاچاق به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال در شهرستان نیمروز خبر داد.

سردار دوستعلی جلیلیان اظهار کرد: ماموران ایست و بازرسی سفیدآبه ، حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: با هماهنگی های لازم قضائی در بازرسی از این خودرو ۲۰۲ حلقه لاستیک خارجی کامیون که قاچاق و فاقد مجوز بوده کشف شد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به دستگیری یک نفر متخلف در این رابطه بیان کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

وی خاطر نشان کرد: قاچاق کالا به تولیدات داخلی کشور ضربه می‌زند و شهروندان هرگونه اخبار در خصوص کالای قاچاق را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • نفت کوره قاچاق در هامون کشف شد
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • تداوم امدادرسانی به ۱۳ شهرستان سیل زده سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد
  • ۱۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در میرجاوه توقیف شد
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی