Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در استان با بهره گیری از مزیت های نیروی انسانی، ترانزیت و تجارت، مرز های دریایی و زمینی، معادن، تولید فرهنگ ایثار و گذشت و فداکاری می توان رونق تولید را محقق کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد علی موهبتی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون در راستای راهکارهای تحقق رونق تولید اظهار کرد: رونق تولید الزاماتی دارد که قبل از هر چیز باید فرهنگ کار، تلاش و کوشش در آن به منصه ظهور برسد، یعنی فرد بیکاری را بر خود ننگ بداند، مشکلی که هم اکنون وجود دارد این است که همگان به دنبال کار اداری هستند این در حالیست که اگر تولیدی رخ دهد تنها برای یک کارخانه یا مجموعه صنعتی نیست برای همگان است و همه وظیفه داریم وظایف خود را در قبال آن به خوبی انجام دهیم اگر این اتفاق خوب رخ دهد و بیکاری را بر خود ننگ بدانیم قطعا رونق تولید محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تولید در کشور باید هدفمند شود، افزود: در این راستا باید اولویت های کشور رعایت شود، اگر قرار بر تولید یک کالا یا محصول به صورت تجمیع باشد که تقاضایی برای آن نباشد این امر آسیب وارد می کند بر این اساس باید متناسب با نیازهای جامعه تولید صورت گیرد، در مرحله بعد رعایت اولویت در تولید است نباید محصولی که مزیت ندارد تولید شود.

بهره مندی از نیروی انسانی اولین راهبرد استاندار برای رونق تولید
استاندار استان در ادامه با بیان اینکه امید است در سیستان وبلوچستان بتوانیم مزیت ها را به منصه ظهور برسانیم، گفت: یکی از مزیت های استان نیروی انسانی پر تلاش، سخت کوش و مهمان نواز است که هر کدام حرفی در تحقق رونق تولید دارد. به طور مثال مهمان نوازی علاوه بر کمک به صنعت گردشگری برای مردم استان هم درآمدزایی و اشتغالزایی ایجاد می کند.

وی مزیت دیگر استان بر اساس مطالعات انجام شده را بحث ترانزیت و تجارت دانست و ادامه داد: در این خطه از کشور مرز های فراوان دریایی و زمینی وجود دارد که این مهم منجر به تجارت با کشورهای همسایه می شود و در نوبه خود مزیت بی بدیلی است که به تولید خدمات کمک می کند یعنی ارائه خدمت کالا را آسان تر و سالم تر کرده تا مصرف کننده از آن بهره برداری کند.

معادن ظرفیتی دیگر برای رونق تولید
موهبتی مزیت دیگر استان را معادن عنوان و اظهار کرد: مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده تا بستر حضور برای سرمایه گذارانی که در این حوزه فعالیت می کنند فراهم شود، این امر می تواند بخش وسیعی از اشتغال استان را به خود اختصاص دهد و نتیجه آن تولید محصولی باشد که فرآوری در استان زیاد است.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: این موضوع بدین منظور نیست که عده ای معدن را در استان گرفته و اقدام به استخراج و خام فروشی کنند بلکه امید است استخراج همزمان با فرآوری در استان انجام شود.

به گفته استاندار، تولید محدودیت به قشر خاصی ندارد و تولید فکر و اندیشه، تولید سرمایه معنوی و مادی همه جز رونق تولید است.  

 رهایی از تحریم های ظالمانه با ترویج فرهنگ ایثار و گذشت و فداکاری
وی در بخش دیگر سخنان خود به تولید فرهنگ ایثار و گذشت و فداکاری اشاره کرد و گفت: این مقوله مهمترین مطلبی است که ما از آن در دفاع مقدس استفاده کرده و نتایج فراوان دیدیم، امروز هم که در محاصره اقتصادی و تحریم ظالمانه قرار داریم نیاز به تولید فرهنگ ایثار و گذشت و فداکاری، تولید فرهنگ هم افزایی و همدلی داریم، اینها مواردی است که می تواند در راستای رونق تولید بر روی آن توجه کرد.

به گفته وی، مهمترین بخشی که در حوزه رفاه جامعه امروز نیاز دارد، زیست در شهر و روستا با شرایط مطلوب است اگر قرار باشد فرهنگ زیستی رعایت نشود قطعا آسیب می بینیم، بر این اساس در سیستان وبلوچستان تولید فرهنگ شهرنشینی و روستا نشینی خیلی اثر گذار خواهد بود.

وی به بارندگی های خوب امسال در استان اشاره کرد و ادامه داد: با این وجود امسال شاهد رونق تولید کشاورزی خواهیم بود، در این زمینه نیز باید از ظرفیت ها استفاده کرد و با استفاده از الگوی کشت جدید و آبیاری نوین پیش رفت در غیر این صورت آسیب وارد می شود.

به عقیده موهبتی، برای تحقق یافتن رونق تولید باید هر شخص به اندازه توان خود فکر و تلاش کند. در این راستا رسانه ها می توانند در حوزه تولید نقش آفرین باشند، همچنین فرهنگیان در حوزه آموزش و پرورش باید تولید آفرین باشند، نمی شود شخصی 13 سال درس بخواند دانشگاه و ... برود اما بعد از اتمام تحصیلات حتی بدیهی ترین اصول انسانی را رعایت نکند باید حوزه آموزش آن چنان قوی باشد که همچون قوانین راهنمایی رانندگی مردم آن را باور داشته باشند.

استاندار سیستان وبلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: امید است با تلاش هایی که برای رونق تولید در اولویت کاری همگان قرار می گیرد شاهد سالی مملو از همدلی، هم افزایی، ایثار و از خودگذشتگی باشیم.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۵۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در راستای تحقق شعار سال و برقراری ارتباط با مردم به فرهنگ‌سازی نیاز است که رسانه‌ها در این زمینه نقش موثری دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید احسان عسکری، شامگاه _دوشنبه، سوم اردیبهشت_ در نشست با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نام‌گذاری‌های اقتصادی سال‌های اخیر توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: طی چند سال اخیر شعارهای سال در حوزه اقتصادی بوده که نشان از جریان‌سازی بر اساس شرایط کشور دارد که با فرهنگ‌سازی مشکلات کشور حل و فصل شود.

وی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: برای ارتباط با مردم نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم که این نقش بر عهده رسانه‌ها و صدا و سیمای مرکز استان است که در همین خصوص جلسات مشترک با برنامه سازان صدا و سیما در دستور کار قرار گیرد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقدامات بزرگ و بنیادی در این دولت در حال انجام است، گفت: نیازمند انتقال این اقدامات به جامعه و همگرایی با مردم هستیم که صدا و سیما می‌تواند کمک بزرگی برای اطلاع رسانی این اقدامات انجام دهد.

وی تصریح کرد: برای جهش تولید و زیبایی وجه اقتصادی، باید مشارکت مردم بسیار عمیق باشد تا برنامه‌ریزان اقتصادی مبتنی با این مشارکت عمل کنند و این مهم بیشتر نیازمند تسهیل‌گری امور، تأمین زیرساخت‌ها، بهبود شرایط تسهیلات بوده که در این خصوص اقدامات لازم تدبیر شده‌است.

عسکری با تاکید بر اینکه رویکرد مقام معظم رهبری به اقتصاد رویکرد مردم مبنا است، خاطرنشان کرد: در همین خصوص برگزاری جلسات با رسانه‌ها و صدا و سیما در جهت برنامه‌ریزی برای چگونگی استفاده از ظرفیت مردم در حوزه جهش در بخش تولید طراحی شده‌است.

در ادامه امیر رئوف، مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه نگاه به رسانه بیشتر اطلاع‌رسانی است، گفت: رسانه‌ها باید به رسالت خود عمل کنند و به دنبال جریان سازی، نقد منصفانه و ارائه راهکارها در راستای بهبود شرایط باشند.

وی افزود: برای پیشرفت استان نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی هستیم چرا که از ظرفیت بالایی برخوردار بوده، لذا مهیا کردن زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف در کنار ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی نیاز مبرم است.

رئوف با اشاره به استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها برای پیشرفت اقتصادی در استان، تصریح کرد: اهمیت نقش رسانه در مباحث تولید محتوا در پرداختن به ظرفیت‌ها و داشته‌های استان می‌تواند به این هدف مهم تسریع ببخشد.

وی با اشاره به اینکه هدف مقام معظم رهبری از مشارکت نوعی فرهنگ‌سازی و کار فرهنگی است، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی تعاونی‌های مختلف و استفاده از سرمایه‌های مردمی می‌تواند در جهش تولید مؤثر باشد.

کد خبر 747070

دیگر خبرها

  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • ورزشکاران نقش محوری در خنثی‌سازی برنامه‌های دشمن دارند
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید
  • تاکیداستاندارسیستان وبلوچستان برپیگیری مشکلات مردم سیل زده
  • با مشارکت مردم و رونق بازار سرمایه شعار سال محقق می‌شود
  • فراهم بودن شرایط برای واردات ماشین آلات سنگین درسیستان وبلوچستان
  • تجلیل از پلیس آبادان بخاطر عملیات خنثی سازی گروگانگیری
  • برنامه‌ریزی و راهبردهای استان متناسب با آمایش سرزمین است