Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-20@02:32:57 GMT

بازی دوگانه ژرمن‌ها با اینستکس

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۶۰۷۰

بازی دوگانه ژرمن‌ها با اینستکس

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، صدر اعظم آلمان طی یکماه اخیر نقش پررنگ تری در مواجهه مستقیم غرب با ایران ایفا کرده است. «آنگلا مرکل» در جریان سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ ضمن تاکید بر اهمیت مسایل امنیتی در سطح جهان گفت : «ما در ساختاری زندگی می‌کنیم که پس از جنگ جهانی دوم آن را شکل دادیم و باید این ساختار تغییر کند چرا که امروزه جهان با چالش‌های جدیدی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او ضمن پذیرفتن اختلافات تاکتیکی بین اروپا و آمریکا در خصوص ایران تصریح کرد که هدف نهایی هر دو طرف در خصوص ایران یکی است. با این حال، مواضع خصمانه مرکل علیه ایران به این نقطه ختم نمی شود!در جریان برگزاری نشست شرم الشیخ، آنگلا مرکل که به نمایندگی از اتحادیه اروپا در این نشست شرکت کرده بود، در خصوص کشورمان گفت :

" ما اروپایی‌ها باز هم متعهد به توافق هسته‌ای شده‌ایم، اما همچنین شاهد «تمایلات خصومت‌آمیز ایران» هستیم و بنابراین سئوال این است که اتحاد عربی چگونه با ایران سر و کار دارد و همچنین اروپایی‌ها چگونه برخوردی با ایران دارند، این وجه اشتراکی است که باید درباره آن بحث کنیم."

واقعیت امر این است که صدر اعظم آلمان، از اصلی ترین مخالفان راه اندازی کانال مالی ویژه اروپا ( در خصوص ایران ) محسوب می شد. مرکل صراحتا مخالفت خود را با ایده استقلال مالی اروپا در برابر ایالات متحده آمریکا اعلام کرده بود. در ماه آگوست سال 2018 میلادی ، زمانی که هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان از تمایل خود و همراهانش بر ای راه اندازی یک کانال مستقل مالی اروپایی برای حفظ برجام خبر داد، مرکل بلافاصله در برابر وی موضع گرفت. صدر اعظم آلمان در آن زمان اظهار داشت :

"ما در موضوع نظام های مستقل پرداخت مشکلاتی در همکاری با ایران داریم، اما از سوی دیگر تردید نداریم که به طور مثال در موضوع تامین مالی تروریسم سوئیفت از اهمیت بالایی برخوردار است.حفظ همکاری با آمریکا در زمینه امنیت بسیار مهم است."

نامه نیوز:به عبارت بهتر، مرکل ضمن حمایت از ساختار اولیه سوئیفت، ایجاد ساختاری موازی و جایگزین را از سوی اروپا را غیر قابل قبول دانسته بود.بسیاری از تحلیلگران حوزه روابط بین الملل معتقدند که مرکل در حال حاضر و متعاقب ایجاد ساختار مبهم و ناقص "اینستکس" ، بیش از آنکه در صدد اجرایی کردن کامل آن باشد، در صدد دلجویی از دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکاست. واقعیت امر این است که مرکل همچنان معتقد است باید تعلق خاطر امنیتی و اقتصادی اروپا نسبت به آمریکا حفظ شود. در جریان رقابتهای انتخابات سراسری آلمان در سال 2017 میلادی، مارتین شولتز نامزد حزب سوسیال دموکرات بارها مرکل را بابت اتخاذ سیاستهای انفعالی و عقب نشینی در برابر خواسته های ترامپ بخ چالش کشید. این انتقادات، نقش به سزایی در کاهش محبوبیت مرکل و حزب دموکرات مسیحی داشت. سرانجام حزب متبوع مرکل، یکی از بدترین نتایج انتخاباتی تاریخ خود را طی دهه های گذشته کسب کرد و در نهایت ناچار به تشکیل دولت ائتلافی با رقبای سوسیال دموکرات خود شد.

هم اکنون مرکل از یک سو حمایت کلی خود را از ساختار اینستکس اعلام می کند و از سوی دیگر، از هیچ گونه تلاشی برای جلوگیری از ثمردهی و نتیجه بخشی این ساختار فروگذار نمی کند. این رویکرد دوگانه مرکل و دیگر مقامات اروپایی سبب شده است تا اتحادیه اروپا گام اثرگذار و مهمی در راستای مواجهه با موانع عادی سازی روابط تجاری و بانکی و نفتی با ایران برندارد. در دولت ائتلافی آلمان، سوسیال دموکراتها ( اعضای حزب رقیب مرکل ) رویکرد مثبت تری نسبت به اینستکس و برجام دارند اما در این مسیر، با سیاستهای بازدارنده صدر اعظم آلمان مواجه هستند. بسیاری از این سیاستها، به صورت غیر علنی و در جلسات خصوصی مرکل و هایکو ماس( وزیر امور خارجه سوسیال دموکرات دولت آلمان ) مطرح می شود اما خروجی آنها در رفتار دوگانه و اظهارات خصمانه صدر اعظم آلمان نسبت به ایران کاملا قابل مشاهده است بدون شک روندی که دولت آلمان در پیش گرفته است، بیش از پیش موقعیت آلمان در نظام بین الملل را تضعیف خواهد کرد و این کشور را به عنوان یک "بازیگر غیر مستقل" معرفی خواهد کرد.
 

تیک

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اینستکس ژرمن آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شور و تعصب کافی نیست؛ این تیم باید به فوتبال فکر کند!

به گزارش همشهری‌آنلاین، بارسلونا ثابت کرد اشتیاق هواداران و تعصب بازیکنانش برای پیروزی کافی نیست. تیفوسی‌های این باشگاه شب پیش از مسابقه تا دیروقت جلوی هتل محل اقامت پاری‌سن‌ژرمن سروصدا راه انداختند، در روز مسابقه امباپه و دمبله را به‌شدت هو کردند و با عروسک خوک و چاپ اسکناس به استقبال بازیکن سابق‌شان رفتند تا به او نشان دهند جواب خیانت چیست. آنها اتوبوس تیم خودی را با پاری‌سن‌ژرمن اشتباه گرفتند و به‌اشتباه به سمت اتوبوس خودی هم حمله کردند. از همه مهم‌تر آرائوخو که مدتی است تصور می‌کند با خشونت و حمله وحشیانه به بازیکنان حریف تعصبش را به هواداران نشان می‌دهد، با اخراج در دقیقه‌۳۰ و زمانی که تیمش یک بر صفر و در مجموع رفت و برگشت با ۲‌گل از حریف پیش بود، پیروزی را به تیم میهمان تقدیم کرد.

مدافع اروگوئه‌ای که خودش را به‌عنوان یک پدیده و استعداد بزرگ معرفی کرده بود و از او به‌عنوان پویول جدید یاد می‌شد، مدتی است در افت به‌سر می‌برد و انگار در باد این لقب خوابیده است. او پیش از خطای منجربه‌اخراج روی بارکولا، ۲‌بار دیگر هم برای تصاحب توپ خشونت به خرج داد و داور با او مدارا کرد. حالا خیلی‌ها او را مقصر اصلی شکست مقابل پاریس می‌دانند چون با یک اقدام کودکانه هم تیم را از وجود خودش و تعداد برابر بازیکن محروم کرد و هم باعث شد یامال که خطرناک‌ترین بازیکن تیم بود، از بازی بیرون کشیده شود و جای خود را به یک مدافع به نام اینیگو مارتینس بدهد. حاصل تمام این اتفاقات شکست ۴ بر یک و تحقیرآمیز بارسا در خانه و خداحافظی با لیگ قهرمانان بود.

بازیکنان بارسا تا دقیقه ‌۱۱ نتوانستند ۳‌پاس پیاپی به‌هم بدهند؛ اما با وجود این در دقیقه‌۱۲ به گل رسیدند. آنها قبل از دریافت کارت قرمز فقط ۳۷.۱‌درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتند و در نهایت تنها با ۳۲.۷‌درصد مالکیت توپ، شب را به پایان بردند که کمترین میزان مالکیت توپ آنها در لیگ قهرمانان اروپا است.

بارسلونا بیش از هر تیم دیگری در لیگ قهرمانان اروپا به‌دست پاری‌سن‌ژرمن حذف شده؛ یک‌چهارم‌نهایی (۹۵-۱۹۹۴)، یک‌هشتم‌نهایی (۲۱-۲۰۲۰) و یک‌چهارم‌نهایی (۲۴-۲۰۲۳).

کیلین امباپه بیشتر از هر تیم دیگری در لیگ قهرمانان برابر بارسلونا گلزنی کرده (۶گل) و تنها توماس مولر با ۸‌گل زده برابر آبی‌واناری‌ها بیشتر از ستاره فرانسوی به این تیم گل زده است.

امباپه با ۵۳بازی کمتر از زلاتان در لیگ قهرمانان اروپا به تعداد گل‌های ستاره سوئدی (۴۸) در این مسابقات رسید.

امباپه با ۲گل به بارسا، پنجاهمین مشارکت خود روی گل را در تمام رقابت‌های این فصل (۴۱گل و ۹پاس‌گل) ثبت کرد که بهترین نرخ در ۵لیگ برتر اروپا و ۴۱گل او بالاترین تعداد گل در میان تمام بازیکنان ۵لیگ برتر اروپا است.

امباپه در پاسخ به این سوال خبرنگاران که آیا قهرمانی PSG می‌تواند تصمیم او برای آینده را تغییر دهد گفت: «نه، نه، نه.»

بهترین گلزنان خارج‌ازخانه دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا؛ رونالدو (۳۹بازی و ۲۳گل)، امباپه (۱۲بازی و ۱۵گل) و بنزما (۳۴بازی و ۱۴گل).

کیلیان امباپه در هر ۵بازی اخیر خارج‌ازخانه خود در لیگ قهرمانان اروپا مقابل حریفان اسپانیایی موفق به گلزنی شده و در کنار کریستیانو رونالدو در مقابل تیم‌های آلمانی، دومین رکورددار گلزنی یک بازیکن به تیم‌های یک کشور در بازی‌های خارج‌ازخانه به‌حساب می‌آید.

انریکه در سال۲۰۱۷ وقتی سرمربی بارسلونا بود، با بارسا به پاریس کام‌بک زد و امسال با پاریس به بارسا کام‌بک زد.

دمبله هم انتقام سختی از تیم سابقش گرفت. او رفت و برگشت ۲گل زیبا به بارسا زد و خوشحالی کرد تا ثابت کند هیچ عرقی به هیچ تیمی ندارد. او در ۳۳بازی این فصل مقابل سایر تیم‌ها یک‌گل زده بود و حالا در ۲بازی، ۲گل به تیم سابق زده است. او فقط در بارسلونا بلد بود مصدوم شود و حالا بدون کوچک‌ترین مشکلی بازی می‌کند.

لوئیس انریکه نخستین سرمربی سابق بارسلونا است که تیم اسپانیایی را از مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا حذف کرد و سومین مربی اسپانیایی پس از رافائل بنیتس با لیورپول در فصل۰۷-۲۰۰۶ (مرحله یک‌هشتم‌نهایی) و ویسنته دل‌بوسکه با رئال‌مادرید در فصل۰۲-۲۰۰۱ (نیمه‌نهایی) است که موفق به حذف این تیم شده است.

تنها ۲‌بار بارسلونا ۴گل یا بیشتر در یک بازی حذفی لیگ قهرمانان در خانه دریافت کرده که هر دو بار حریف آنها پاری‌سن‌ژرمن بوده است.

لمینه یامال، وینگر بارسلونا با پاس‌گلی که به رافینیا داد، جوان‌ترین بازیکنی شد که در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا روی یک گل تاثیر می‌گذارد؛ با ۱۶‌سال و ۲۷۸روز سن.

با حضور پائو کوبارسی (۱۷) و لمینه یامال (۱۶) به همراه وارن زائر امری (۱۸) از پاری‌سن‌ژرمن، این اولین‌باری بود که ۳بازیکن ۱۸‌ساله یا کمتر در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا حضور داشتند.

کد خبر 845364 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تیم بارسلونا لیگ قهرمانان اروپا

دیگر خبرها

  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • شور و تعصب کافی نیست؛ این تیم باید به فوتبال فکر کند!
  • انتقاد از برخورد دوگانه با مسلمانان آلمان
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • دورتموند - پاری سن ژرمن؛ اولین بازی نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • پاری سن ژرمن و دورتموند به نیمه‌نهایی رسیدند
  • واکنش دوپهلوی ام‌باپه به پیروزی پاریس برابر بارسا
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • خلاصه بازی بارسلونا و پاری سن ژرمن + فیلم