Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان گفت: در روزهای اخیر در نقاطی از استان گلستان ۳۱۸ میلی‌متر بارش گزارش شده و حجم سیلاب بیش از ظرفیت مخازن سدهای استان ایجاد شد. ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی نظری صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره حجم سیلاب این چند روز اخیر اظهار داشت: با پایش و اندازه‌گیری سیلاب، اطلاع‌رسانی برای مردم و مسئولان استانی و شهرستانی به صورت مستمر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با صدور اخطاریه اداره کل هواشناسی استان، تشکیل جلسه کمیته مدیریت بحران شرکت و ارزیابی زمان عبور آب در مسیر رودخانه گرگانرود از سراب تا پایاب، و به منظور جلوگیری از تداخل سیلاب و آب خروجی از سد، براساس ظرفیت رودخانه در طول مسیر پس از اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها اقدام به رهاسازی آب از سد گلستان با ظرفیت 50 متر مکعب در ثانیه  برای مدت 24 ساعت شد. و ساعاتی قبل از آغاز بارندگی دریچه  سد مذکور مسدود و موضوع نیز دوباره اطلاع‌رسانی شد.

مازندران در ششمین روز پس از سیلاب؛ قول نجار به سیلزدگان مازندرانهشدار وقوع سیلاب در استان های جنوبی کشورگلستان| تصاویری غم‌انگیز از سیلاب در ترکمن صحرا؛ مردم به کمک نیاز دارند

وی بیان کرد: اما به علت حجم زیاد بارش‌ها ، در مدت 3 روز، حجم سیلاب بیش از ظرفیت مخازن سدهای استان ایجاد شد و در 24 ساعت اولیه در نقاطی از استان 318 میلی متر بارش گزارش شده، در حالی‌که کل متوسط بارندگی استان در سال، 450 میلی متر است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان گلستان گفت: این بارش‌های اخیر به صورت محلی و نقطه‌ای نبوده و در تمام نقاط استان رخ داده، به ویژه در شرق استان که تا اول فروردین 98 نیز بارش‌‎ها ادامه داشت و همین موضوع سبب ایجاد حجم عظیم رواناب شد و دبی اوج سیلاب ورودی به سد گلستان بیش از 700 متر مکعب بر ثانیه محاسبه و در سد بوستان بالغ بر 230 متر مکعب بر ثانیه اندازه گیری شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان افزود: همه رودخانه‌های پایین سد گلستان و سد وشمگیر نیز همزمان با رودخانه‌های بالادست این سدها، دارای سیلاب زیاد بوده‌اند و رودخانه گرگانرود از محل شهر گنبد توان عبور بخشی از سیلاب ایجاد شده در اثر بارندگی را دارد و ظرفیت رودخانه به طرف پایین‌دست نیز کاهش می‌یابد حداکثر ظرفیت ایمن آب در بستر رودخانه گرگانرود حدود 120 متر مکعب در ثانیه در شهر آق‌قلا است، در حالی‌که حداقل دبی اوج سیلاب بعد از وشمگیر حداقل 440 متر مکعب در ثانیه بوده است.

انتهای پیام/ ع

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار فوری هواشناسی + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین،‌ هشدار نارنجی پیشین هواشناسی امروز، سه‌شنبه استان‌های مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال شرق فارس، یزد، نیمه شمالی کرمان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و فردا، چهارشنبه استان‌های سمنان، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی و شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و دامنه و ارتفاعات استانهای گلستان و چهارمحال و بختیاری را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید:
هشدار هواشناسی برای بارش‌های فراگیر اردیبهشتی در ۱۷ استان کشور + جزئیات

اما در هشدار جدید صادر شده که امروز، سه‌شنبه، 4 اردیبهشت منتشر شد اعلام شده است که با تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی استان‌های پر خطر به هشدار نارنجی پیشین اضافه می‌شوند.

هشدار جدید صادر شده از امروز سه‌شنبه 3 اردیبهشت تا پنجشنبه 6 اردیبهشت اعتبار دارد و نوع مخاطره در آن رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ ذکر شده است.

امروز، کرمان، مازندران، گلستان، چهارشنبه‌ گلستان، سیستان و بلوچستان، فارس و پنج‌شنبه کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی تحت‌تاثیر این بارش‌ها خواهند بود.

اثر مخاطره لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ ذکر شده است و توصیه هواشناسی، احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید:
ادامه بارش‌ها تا پایان هفته | سامانه بارشی بعدی کی وارد کشور می شود؟ کد خبر 846701 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران سازمان هواشناسي

دیگر خبرها

  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • از بارش برف تا تگرگ در استان کرمان
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر رودخانه‌های استان قزوین برای پیشگیری از سیل
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • سیل به شهر تاریخی کاشان هم رسید
  • صدور هشدار فوری هواشناسی + جزئیات
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • زنگ خطر سیلاب در ۲۳ شهر مازندران
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان