Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@00:03:51 GMT

آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک جاده‌ای؛ سوم فروردین ۹۸

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۹۶۱۴۸

از جمله خبر‌هایی که در نوروز بسیاری مشتاق دانستن درباره‌اش هستند و سعی می‌کنند، آگاهی به روزی از آن داشته باشند، اخبار مرتبط با وضعیت آب و هوایی نقاط مختلف کشور و وضعیت ترافیکی جاده‌هاست؛ از این روی، «تابناک» تلاش خواهد داشت برای رفاه حال مسافران پرشمار نوروزی در کشورمان، روزانه اخبار مرتبط با این دو حوزه را در بسته‌ای ویژه در اختیارتان گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش «تابناک»؛ سومین روز فصل بهار در حالی آغاز می‌شود که موج بارشی طی روزهای گذشته نیمه شمالی کشورمان را در بر گرفته بود اکنون بارش هایی را در نیمه جنوبی سبب ساز شده و طی روزهای آینده جایش را به موج بارش جدیدی خواهد داد که از غرب کشور ما وارد خواهد شد.   بر اساس این پیش بینی ها ضرورت دارد همچنان به آنهایی که قصد سفر دارند توصیه می شود مراقب لغزندگی مسیر باشند پیش از آغاز سفر از وضعیت آب و هوایی مقصد مطلع گردند.

آخرین وضعیت ترافیک

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: ترافیک در مسیر جنوب به شمال کرج - چالوس محدوده بیلقان تا کیلومتر ۴ سنگین و در محورجنوب به شمال هراز پرحجم و روان است.

سرهنگ نادر رحمانی اظهار کرد: ترافیک در محور‌های تهران - کرج و کرج- قزوین در مقاطعی نیمه سنگین و در محور تهران- قم هر دو مسیر رفت و برگشت و قم- سلفچگان پرحجم است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اضافه کرد: در بیشتر محور‌های استان‌های خراسان رضوی و محور داراب - جهرم در استان فارس بارش باران و در محور‌های قوچان- درگز، قوچان - فاروج، مشهد- کلات در استان خراسان رضوی و محور‌های بجنورد - آشخانه، بجنورد- اسفراین و بجنورد - شیروان در خراسان شمالی شاهد بارش برف هستیم. همچنین مه گرفتگی در ارتفاعات خراسان شمالی و مازندران دیده می‌شود.

آخرین وضعیت آب و هوا

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در اغلب مناطق کشور به جز مرکز، شمال شرق و شرق سواحل دریای خزر و بارش برف در مناطق سردسیر و مرتفع بارش در روز یکشنبه (۴فروردین) خبر داد.

احد وظیفه اظهار کرد: امروز (۲ فروردین) در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و شرق سمنان بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف را شاهد خواهیم بود. همچنین برای برخی مناطق کرمان، هرمزگان، جنوب فارس و جنوب سیستان و بلوچستان بارش پراکنده باران، وزش باد با احتمال رعد و برق پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: شنبه (۳ فروردین) در سواحل جنوبی بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب فارس بارش باران گاهی با رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود. همچنین با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در روز شنبه (۳ فروردین) برای استان‌های غربی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی شامل زنجان، قزوین، البرز و تهران بارش باران و وزش باد و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اضافه کرد: یکشنبه (۴ فروردین) برای اغلب مناطق کشور به جز مرکز، شمال شرق و شرق سواحل دریای خزر بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش بینی می‌شود. همچنین روز یکشنبه شدت بارش در زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و شمال خوزستان رخ خواهد داد و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز نیز مواج پیش بینی می‌شود.

وظیفه در پایان همچنین به وضعیت جوی پایتخت نیز اشاره کرد و گفت: آسمان تهران روز شنبه (۳ فروردین) نیمه ابری، به‌تدریج ابری همراه با بارش پراکنده و گاهی وزش باد با بیشینه و کمینیه دمای ۱۶ و ۵ درجه سانتیگراد و در روز یکشنبه (۴ فروردین) نیمه ابری، به‌تدریج ابری همراه با بارش باران و وزش باد با بیشنیه و کمینه دمای ۱۷ و ۷ درجه سانتی گراد پیش‌بینی می‌شود.

وضعیت جوی استان‌های کشور برای امروز و دو روز آینده این گونه پیش‌بینی می‌شود:

منبع: تابناک

کلیدواژه: ترافیک آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا خرداد + وضعیت بارش‌ها در کشور و ۴ استان کم‌ بارش

جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا خردادماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش کشور بارش هفته اول (سوم تا نهم اردیبهشت) در شمال غرب، البرز غربی، امتداد کوه‌های زاگرس و نوار شمال شرق کشور کمتر از نرمال و در سایر مناطق نرمال تا بیش از آن است، بارش انباشته با احتمال بین ۲۵ تا ۵۰ درصد در نیمه شرقی سواحل خزر، البرز میانی، استان کرمان و استان‌ها در شرق زاگرس میانی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌متر پیش بینی شده است.

بارش هفته دوم در شمال شرق و استان‌های دو سوی البرز شرقی نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال است، بارش انباشته در امتداد زاگرس و شمال غرب با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد بین ۲۰ تا ۵۰ میلی‌متر خواهد بود.

بارش هفته سوم کشور بیش از نرمال است و با احتمال بین ۲۵ تا ۵۰ درصد مقدار انباشته برای بخش‌هایی از زاگرس میانی، البرز میانی و مناطق مرکزی استان کرمان بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر برآورد شده است.

انتظار می‌رود بارش هفته‌های چهارم تا ششم در محدوده نرمال باشد، در هفته ششم با احتمال بین ۲۵ تا ۵۰ درصد بارش انباشته در مناطقی از شمال غرب و بخش‌هایی از شرق زاگرس جنوبی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر برآورد می‌شود.

بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی دمای هوای کشور میانگین دمای هوای هفته اول (سوم تا نهم اردیبهشت) در سواحل خزر، غرب البرز، شمال غرب و زاگرس میانی یک تا پنج درجه بیش از نرمال است و بیشترین افزایش (سه تا پنج درجه) برای شمال غرب پیش بینی شده است.

دمای هوا در سایر مناطق کشور از یک تا هشت درجه کمتر از نرمال خواهد بود که بیشترین کاهش (سه تا هشت درجه) در مرکز و جنوب شرق کشور رخ می‌دهد، دمای هوای هفته دوم در شمال غرب، دو سوی البرز و نوار شمال شرق یک تا سه درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق یک تا پنج درجه کمتر از نرمال پیش‌بینی شده است و بیشترین کاهش (سه تا پنج درجه) در جنوب شرق کشور رخ می‌دهد.

در هفته‌های سوم و چهارم دمای هوا در شمال غرب و سواحل خزر بین یک تا سه درجه بیشتر از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال خواهد بود، دمای هوا در هفته پنجم در مناطق کوهپایه‌ای داخلی، مرکز و شرق کشور نرمال و در سایر مناطق بین یک تا سه درجه بیش از نرمال خواهد بود و دمای هوای کشور در هفته ششم یک تا دو درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور

احد وظیفه، رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور اظهار کرد: کشور از ابتدای بهار تا دوم اردیبهشت به‌طور متوسط ۴۳ میلی‌متر بارش دریافت کرد و با توجه به اینکه میانگین بلندمدت بارش طی این بازه زمانی ۳۷ میلیمتر است، بارندگی در سال جاری نسبت به وضعیت نرمال بیشتر بوده و ۱۶ درصد فراتر از میانگین بلندمدت ثبت شده است.

وی افزود: از ابتدای سال آبی (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا دوم اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶۷ میلیمتر بارندگی در کشور ثبت شده که مقدار نرمال به طور میانگین ۱۹۸ میلیمتر است، بنابراین حدود ۱۶ درصد بارندگی کشور نسبت به میانگین بلند مدت کاهش یافته است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور با اشاره به کم‌بارش‌ترین استان‌ها گفت: استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند، بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده است.

وظیفه ادامه داد: مرکز تا جنوب و جنوب شرق کشور نیز کم‌بارشی قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند، فارس ۳۰ درصد، هرمزگان با ۲۸ درصد و کرمان ۲۵ درصد بارش کمتر از نرمال داشته‌اند.

وی با اشاره به وضعیت دمای کشور طی یک هفته گذشته اظهار کرد: از نظر دما شرایط مناسبی داشته‌ایم، البته در روزهای اخیر شمال غرب کشور سردتر از وضعیت نرمال و نیمه شرقی و جنوبی دما زیر نرمال بوده است.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور افزود: میانگین کشوری دما ۱.۵ تا دو درجه خنک‌تر از شرایط نرمال بوده است، البته استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل بین چهار تا پنج درجه سلسیوس دما بیش از حد نرمال، اما هوا در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و یزد حدود چهار تا هفت درجه سلسیوس سردتر از میانگین بلندمدت و میانگین کشوری ۱.۸- درجه ثبت شده است.

وظیفه اضافه کرد: از ابتدای فروردین تا دوم اردیبهشت عرض‌های شمالی کشور با بی‌هنجاری (آنومالی) دمایی ۰.۵ تا ۲.۵ درجه سلسیوس مواجه بودند، شرایط دمایی در استان‌های تهران، قزوین، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، غرب و شمال غرب نرمال و بیش از نرمال بوده است و در عرض‌های جنوبی شرایط نرمال دمایی را تجربه کردیم.

وی تاکید کرد: به‌طور کلی طی اردیبهشت میزان بارندگی به‌طور نسبی نسبت به فروردین حدود ۵۰ درصد در بازه بلندمدت کمتر است و توقع داریم میزان بارش در اردیبهشت نرمال با گرایش به بیش از نرمال باشد، اما در استان‌هایی مانند قزوین و تهران بارش‌ها به گونه‌ای نیست که کمبود بارش سال آبی جاری (هفت ماه اخیر) را جبران کند، بنابراین استان‌هایی مانند تهران، قزوین، سمنان، خراسان رضوی با تابستانی مواجه می‌شوند که هوا یک تا دو درجه سلسیوس بالاتر از حد نرمال خواهد بود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور گفت: از سوی دیگر به‌طور نسبی با کم‌آبی شدیدی مواجه می‌شویم، چراکه این استان‌ها در حال گذراندن چهارمین سال پی در پی خشکسالی هستند، وقتی آورده آب‌های سطحی کاهش می‌یابد، فشار بر منابع آب زیرزمینی به‌ویژه در استان‌هایی مانند تهران و خراسان رضوی برای تأمین آب شرب افزایش می‌یابد، در این شرایط همکاری مردم برای مدیریت مصرف آب از اهمیت زیادی برخوردار است.

کد خبر 747192

دیگر خبرها

  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • بارش باران در محورهای ۱۲ استان کشور
  • جاده هراز بازگشایی شد
  • باران تا پایان هفته مهمان کرمانی‌هاست
  • جدیدترین پیش‌بینی وضعیت دما و بارش‌ها تا خرداد + وضعیت بارش‌ها در کشور و ۴ استان کم‌ بارش
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت / هراز مسدود شد
  • بارش‌ شدید باران در تهران و ۱۰ استان دیگر | هوا تا این روز سردتر خواهد شد
  • بارندگی در کشور ادامه دارد / از پنجشنبه هوا گرم‌تر می‌شود
  • پیش بینی افزایش ابر و بارش باران در برخی مناطق استان کرمان
  • آماده باش دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان استان اصفهان