Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروت - ایرنا - 'سعد الحریری' نخست وزیر لبنان با تاکید به اینکه لبنان نمی خواهد وارد مناقشه های سیاست خارجی آمریکا شود»، به هجمه دیپلماتیک 'مایک پمپئو' وزیر خارجه آمریکا در بیروت علیه جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان واکنش نشان داد.

به گزارش ایرنا، روزنامه لبنانی 'اللواء' نزدیک به حزب جریان المستقبل به ریاست الحریری امروز(شنبه) به نقل از منابعی در کاخ نخست وزیری لبنان، بخش های از گفت وگوی حریری و پمپئو را فاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی رسانه های لبنانی روز گذشته (جمعه) به صورت مختصر و کلی این خبر را منتشر کردند.
به نوشته اللواء، پمپئو گاهی با لهجه تند و گاهی آرام در ملاقات ها و مصاحبه مطبوعاتی، ایران و جنبش حزب الله لبنان را هدف گرفت اما نه تنها در 'بعبدا'،
'عین التینه' و 'بسترس' کاخ های ریاست جمهوری، ریاست مجلس و وزارت خارجه، اظهاراتی واضح و روشن شنید که حزب الله، حزبی حاضر در دولت و پارلمان لبنان و دارای پایگاه وسیع مردمی است و مقاومت ضد اشغالگری، حقی است که قوانین بین المللی به لبنان داده است، که در کاخ نخست وزیری هم این عبارت به او گوشزد شد که «لبنان نمی خواهد وارد مناقشه های سیاست خارجی آمریکا شود».
در گزارش اللواء که ارگان حزب المستقبل هم آن را بازنشر کرده، با بیان اینکه پمپئو در ملاقات با حریری درصدد تاکید بر اعمال فشار آمریکا بر ایران و حزب الله بود»، افزود: الحریری به پمپئو خاطر نشان کرد که دولت لبنان به سیاست خویشتنداری در قبال درگیری های منطقه ای پایبند است.
اللواء افزود: پمپئو و هیات بزرگ دیپلماتیک همراه او که با بسیاری از شخصیت های رسمی، سیاسی لبنان ملاقات کردند، درصدد هستند تا لبنان را به میدانی برای 'تسویه حساب' با ایران تبدیل کنند و به همین دلیل ایران و حزب الله در صدر گفت وگوهای آنان قرار داشت.
پمپئو پس از سفر به کویت و فلسطین اشغالی روز گذشته در نخستین سفر خود به عنوان وزیر خارجه وارد بیروت شد.
وی پیشتر بارها به لبنان سفر کرده بود.

** تهدید لبنان و حمایت از نتانیاهو
محافل رسانه ای و سیاسی لبنانی از جمله اللواء هم نظر هستند که هدف هجمه دیپلماتیک پمپئو علیه ایران و حزب الله در بیروت، اول تهدید دولت و ملت لبنان است.
وزیر خارجه آمریکا این گونه ملت و دولت لبنان را تهدید کرد: لبنان و ملت آن دو گزینه پیش روی دارند، یا به ایران و حزب الله اجازه دهند بر کشورشان سیطره داشته باشند و یا گامی دیگر بردارند.
اللواء به نقل از منابع رسمی تاکید کرد که روی دیگر سکه حمله های پمپئو علیه ایران و حزب الله، جلب رضایت اسراییل و حمایت از 'بنیامین نتانیاهو' در معرکه انتخابات پیش روی در فلسطین اشغالی بوده است.
این روزنامه لبنانی وابسته به جریان 14 مارس خاطر نشان کرد که ادعای 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا در خصوص 'حاکمیت اسراییل بر بلندی های جولان سوریه' نیز در چارچوب حمایت بی سابقه آمریکا از نتانیاهو و اسراییل قرار دارد.
آمریکا همواره در 70 سال گذشته و از زمان اشغال فلسطین از هر اقدام، جنایت، تجاوزکاری اسراییل حمایت کرده و حتی از بازوی 'وتو' در شورای امنیت سازمان ملل متحد به نفع تل آویو استفاده کرده است.
پمپئو در پایان سفر خود به فلسطین اشغالی در توئیتی نوشت: آمریکا در کنار اسراییل ایستاده است و با دشمنان آن مقابله می کند.
وی همچنین در گفت وگو با یک رادیو مسیحی هنگام سفر به فلسطین اشغالی با این ادعا که 'ترامپ هدیه خداوند برای نجات اسراییل است'، گفت که همه اقدامات آمریکا برای بقای رژیم اسراییل است.

** پاسخ قاطع ژنرال عون
اللواء در ادامه نوشت: 'ژنرال عون' رییس جمهوری لبنان در پاسخ به سئوال پمپئو که نظرش را در باره حزب الله جویا شد، تاکید کرد که حزب الله، یک حزب لبنانی دارای پایگاه مردمی است.
وی در ادامه پاسخ به برخی اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه آمریکا علیه حزب الله به این هم اکتفا نکرد و ادامه داد: حزب الله لبنان در خاک خود و روستاهای خود زندگی و یکی از مذاهب اساسی لبنان را نمایندگی می کند.
رئیس جمهوری لبنان با حمایت از اقدامات حزب الله در مرزهای جنوب لبنان با فلسطین اشغالی به پمپئو گوشزد کرد که لبنان به صلح، همدلی و وفاق ملی نیاز دارد و اینها از اصول ثابت در لبنان است.
کارشناسان معتقدند که هدف پمپئو از سفر به لبنان و دیدار با مقام های مختلف این کشور بسیج مقام های لبنانی علیه حزب الله بود اما با توجه به پاسخ های کوبنده همه آنان، وی باید با دست خالی به واشنگتن بازگردد و عملا اهداف این سفر نه تنها به نفع آمریکا تمام نشد بلکه همه به نفع حزب الله پایان یافت و لبنان یکبار دیگر به آمریکا نه و به حزب الله آری گفت.
پیش از موضع گیری مقام های لبنان شماری از شخصیت های دینی و مذهبی این کشور نیز در گفت وگو با خبرگزاری لبنان با توجه به اهداف سفر وزیر خارجه آمریکا به بیروت درخواست کرده بودند تا در دیدار با پمپئو، یک صدا از لبنان خارج شود و اکنون به نظر می رسد حزب الله لبنان برخلاف دیدگاه آمریکا با مقاومت و دستاوردهایی خود در 37 سال گذشته، موجب همبستگی بیشتر لبنان در رسیدن به اهداف خود در برابر برخی زیاده خواهی های آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است.
خاورم ** 1436 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي لبنان امريكا پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی

حسین وطن‌پور، عضو اتاق بازرگانی ایران، درباره واردات دارو‌های خارجی به کشور اظهار داشت: درباره واردات دارو‌های خارجی تا حد قابل توجهی شبکه و سامانه «تیتک» جلوی قاچاق و تقلب را گرفته، اما نمی‌توان گفت اثر صد درصدی در جلوگیری از قاچاق را داشته و امکان دارد داروی خارجی همچنان از مسیر و شبکه‌های مسافری و مرزی وارد کشور شود. اگر در داروخانه‌ای هم داروی خارجی به فروش می‌رود کاملا فروش پنهانی است.

به گزارش ایلنا، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی ادامه داد: اگر مسیر و نحوه واردات داروی خارجی رصد نشود مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود چراکه نمی‌دانیم در چه شرایطی و در چه دمایی وارد کشور شده است. باید توجه داشت برخی از دارو‌ها باید در زنجیره سرد تامین شوند.

این عضو فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه حدود ۵ درصد دارو‌ها از مسیر قاچاق وارد بازار می‌شوند، گفت: البته قیمت این دارو‌ها بسیار بالا است و ارزبری زیادی دارند و مدام شاهد ورود داروی قاچاق هستیم و نمی‌توانیم از آن خلاص شویم چراکه هر روز در دنیا یک داروی جدید معرفی می‌شود و این دارو‌های جدید در مدت زمان طولانی وارد لیست دارویی کشورمان می‌شوند. پزشکان هم این دارو‌ها را برای بیماران تجویز می‌کنند و بیمار هم وقتی می‌بیند این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست درخواست تک نسخه‌ای می‌دهد و روند بوروکراتیک دارد تا بتواند دارو را دریافت کند.

وطن‌پور درباره نحوه فروش دارو‌های خارجی افزود: تبلیغات و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است و ظاهرا نظارتی هم بر روی خرید و فروش دارو در فضای مجازی ندارد و صفحات در پلت فرم‌هایی مانند اینستاگرام و سایت‌هایی به صورت علنی دارو می‌فروشند. متاسفانه برخی از این دارو‌ها هم تاریخ مصرف گذشته هستند که تاریخ انقضای آن‌ها را تغییر داده‌اند و تاریخ انقضای اغلب این دارو‌ها به صورت کاملا حرفه‌ای دستکاری شده است. همچنین برخی از محصولات هم در ایران پّر می‌کنند و با برند خارجی به مردم می‌فروشند.

وی تاکید کرد: این دارو‌ها و مکمل‌ها اغلب از طریق شوتی‌ها و بدون رعایت زنجیره سرد دارو وارد کشور می‌شوند. حال اینکه برخی از این دارو‌ها به شکل قرص هستند که مقاوم‌تر هستند، اما برخی دیگر از جمله دارو‌ها و مکمل‌ها و محصولات زیبایی به ویژه ویال‌های بوتاکس تاریخ دار هستند که متاسفانه منقضی می‌شوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به استفاده از بوتاکس‌های خارجی با توجه به نیاز این محصول به زنجیره سرد گفت: درباره بوتاکس در ایران تولید مشابه داریم و به محض تولید مشابه و تامین نیاز داخل از طریق تولیدات داخلی واردات به حداقل رسید. اما برند‌های خارجی بوتاکس تبلیغات قوی دارند و برخی از افراد هم تنها به دنبال برند‌های خارجی هستند و به همین دلیل این برند‌های خارجی به کشور نفوذ می‌کنند و در فضای مجازی هم به راحتی این محصولات به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: موارد و گزارش‌های متعدد داریم که مردم در استفاده از این برند‌های خارجی دچار مشکل شده‌اند و با تزریق این بوتاکس تمامی عضلات چشمی افراد فلج شده و شکایت‌های زیادی در این باره به دستمان رسیده‌است، باید توجه داشت برخی از این محصولات اثر فوری و آنی ندارند و در دراز مدت فرد متوجه عوارض آن می‌شود، در حالی که پول زیادی هم بابت آن پرداخت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • حزب‌الله لبنان: پاسخ محکم ایران نشان داد اسرائیل بسیار ضعیف است
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟