Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه نفت و گاز اتریش ( او ام وی) و خطوط هوایی این کشور در همکاری با هم لیوان های پلاستیکی مسافران هواپیماها را به نفت مصنوعی تبدیل می کنند. ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶ اقتصادی صنعت و تجارت نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، در میانه نگرانی جهانی در مورد استفاده بیش از حد از پلاستیک، گروه نفت و گاز اتریش ( او ام وی) و خطوط هوایی این کشور در همکاری با هم لیوان های پلاستیکی مسافران هواپیماها را به نفت مصنوعی تبدیل می کنند که می تواند بعدها به سوخت یا سایر محصولات پلاستیکی تبدیل شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ام وی اعلام کرد شروع کرده به فراوری لیوان های یکبار مصرف خطوط هوایی اتریش و تبدیل آنها به سوخت .
کارخانه «ری اویل» این پلاستیک را تا بیش از 400 درجه سانتی‌گراد گرما می‌دهد. در این دما مولکول های پلاستیک برای تولید نفت خام مصنوعی شکسته می شوند.
والفگنک هافر، متخصص ارشد تکنولوژی جدید در او ام وی گفت:« خیلی بهتر است اگر پلاستیک قدیمی را به نفت مصنوعی یا سایر محصولات جدید پلاستیکی تبدیل کنیم. این کار یک اقتصاد گردشی برای ما ایجاد می‌کند مانند آنچه در مورد کاغذ انجام می شود ».
کل زنجیره تبدیل پلاستیک به نفت خام مصنوعی این گونه است: کارکنان پرواز خطوط هوایی اتریش پلاستیک را به طور جداگانه جمع آوری می‌کنند. یک شرکت جمع‌آوری زباله لیوان های پلاستیکی را به کارخانه می‌فرستد و در آنجا پلاستیک را گرم کرده و به سوخت مصنوعی تبدیل می کنند .
به گزارش او ام دی، از 100 کیلو پلاستیک مصرف شده می توان 100 لیتر سوخت مصنوعی به دست آورد .
خطوط هوایی گزینه‌های زیادی برای سوخت مصرفی شان ندارند چون سوخت جت از نفت به دست می‌آید ولی بسیاری خطوط هوایی استفاده از پلاستیک را محدود کرده اند. خطوط هوایی آمریکا در جولای 2018 نی های پلاستیکی را حذف کردند و برای سرو نوشیدنی هایشان از نی های زیستی دوستدار محیط زیست استفاده می‌کنند. خطوط هوایی دلتا ایر در اکتبر 2018 اعلام کرد بر روی حذف پلاستیک‌های یک‌بار مصرف در هواپیماها کار می کند .
انتهای پیام/70

 

R1012122/P/S7,78,80,81,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط وزارت راه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت راه وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنشی به «کشور نامیدن اسرائیل» توسط احمدی‌نژاد: نیمه پر لیوان را ببینیم | نمی‌توان قضاوت کرد!

محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت‌های نهم و دهم، که در دوران ۸ سال سکانداری خود در پاستور اظهاراتی تند درباره اسرائیل بیان می‌کرد، در واکنش به حمله سپاه پاسداران به اسرائیل گفته: «هر کشوری به سایر کشورها غیرقانونی حمله کند، باید پاسخ آن را دریافت کند. و این حق کشوری است که مورد تهاجم قرار گرفته است.»

این اظهارات با واکنش‌هایی همراه شد، چنانچه عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا، به خبرگزاری خبرآنلاین، گفت: «به یکی از نزدیکان آقای احمدی‌نژاد پیام دادم که این چه وضعی است و چرا ایشان موضع‌گیری نکرده است، او گفت که آقای احمدی‌نژاد دو سالی است که سکوت کردند. در پاسخ گفتم که چطور ایشان در برخی از موارد مانند فوت آن هنرپیشه هم‌جنس باز در سکوت پیام می‌دهد؟ این برای ما قابل درک نیست. با این حال او برای آنکه طرفداران خودش را اقناع کند، در عیددیدنی به صورت کلی و مبهم حرف زده است.»

در سیاست رسمی ایران، اسرائیل کشور شناخته نمی شود

محمدعلی پورمختار، نماینده ادوار مجلس، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره اظهارات احمدی‌نژاد گفت: «چیزی که از قول ایشان نقل شده بود، آقای احمدی‌نژاد گفته بود که هر کشوری که به کشور دیگر تجاوز بکند، حق پاسخگویی دارد و بدون اسم آوردن از اسرائیل چنین اظهاراتی را بیان کرده است، اگر منظور سوال کننده، این بود که نظر ایشان درباره حمله اسرائیل چیست و اگر تلقی ایشان از کشور اسرائیل است، تلقی درستی نیست. ما اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم و یک رژیم اشغالگر است. در سیاست‌های رسمی ایران اسرائیل کشور شناخته نمی‌شود.»                                                                    

وی گفت: «از این جهت، این نوع گفتار برخلاف سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب است و موجب سوءاستفاده خواهد شد. همچنین از ایشان انتقاداتی درباره نام بردن از اسرائیل به عنوان یک کشور شده بود یا چرا حملات تروریستی اسرائیل را به ساختمان کنسولگری را محکوم نکرد.»

سکوت احمدی نژاد به خودش ارتباط دارد اما...

این نماینده پیشین مجلس گفت: «علت سکوت او به خودش ارتباط دارد، اما با توجه به اینکه ایشان 8 رئیس جمهور بوده و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، توقع جامعه دینی و انقلابی از او این است که رد این قضایا عکس العمل نشان بدهد و به عنوان یک نیروی انقلابی که اسرائیل را از طرق هولوکاست به چالش کشید، انتقاد کند و به اقدامات غیرقانونی این رژیم سکوت نکند.»

پورمختار درباره تغییرات دیدگاه احمدی‌نژاد در گذر زمان، گفت: این که بگوییم ایشان تعمدانه این سخن را بیان کرده است، قضاوت قرین و درستی نیست زیرا نیت او را نمی‌دانیم، صحبت‌های خواص مورد توجه همه است و باید با دقت عمل بیشتری و ملاحظات واقعیات این اظهارات عنوان شود. اینکه دیدگاه ایشان چیست را باید حمل بر صحت کنیم، ایشان به طور کلی بیان کرده جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی داشته و از این حملات دفاع کرده است.

وی گفت: بنابراین باید نیمه پر لیوان را مشاهده کنیم. اگر یک ماده‌ای از منشور سازمان ملل را اشاره کرده است، ممکن است از سر کم توجهی و بدون العطاف به مسائل بوده باشد.

دیگر خبرها

  • واکنشی به «کشور نامیدن اسرائیل» توسط احمدی‌نژاد: نیمه پر لیوان را ببینیم | نمی‌توان قضاوت کرد!
  • ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیک رایگان در فروشگاه‌ های زنجیره‌ای
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • آرسنال، اتریشی ها را راهی جام باشگاه های جهان کرد
  • پاسخ هوش‌مصنوعی به سؤالی به قدمت تاریخ بشر؛ چرا فرازمینی‌ها را ندیده‌ایم؟
  • طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه! یک مُدل با شیر، یک مُدل رژیمی
  • توزیع ۱.۵ میلیون لیتر سوخت میان ناوگان هوایی منطقه بوشهر در ایام نوروز
  • از کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پلاستیک در کهریزک چه می‌دانید؟
  • فرودگاه دبی به دریاچه تبدیل شد+ فیلم
  • رسمی؛ اتلتیکو مادرید به جام جهانی باشگاه‌ها 2025 راه یافت