Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به شدت سیلاب‌ها در استان گلستان به سرریز شدن سد گلستان اشاره کرد و گفت: بر اثر این سیلاب‌ها شهرستان “آق قلا” از صبح روز جمعه با شرایط بحرانی رو به رو شد به صورتی که دو سوم شهر را آب گرفت و میزان این آب گرفتگی حدود ۱۰ تا ۵۰ سانتی متر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حجم خسارات مالی در گلستان را بالا عنوان کرد و گفت: برای افرادی که منازلشان بر اثر سیل خسارت دید، اسکان موقت تدارک دیده شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی استان از لحظات اولیه این حادثه پای کار بوده‌اند اظهار کرد: از صبح روز پنج شنبه تقریباً از کلیه مناطق سیل زده در استان گلستان از جمله “آق قلا” و “گمیشان” و بخش‌هایی از استان مازندران بازدید هوایی و زمینی داشتیم و در گفتگو با مردم به بررسی مشکلات آنها پرداخته و پیگیر آن هستیم.

نجار با بیان اینکه تیم ارزیاب در حال حاضر به بررسی خسارات می‌پردازند گفت: زیرساخت‌ها، بخش کشاورزی و منازل مسکونی در استان گلستان آسیب‌های زیادی دیده‌اند و بر این اساس از دستگاه‌ها خواسته شده هرچه سریع‌تر ارزیابی خود را از میزان خسارات وارده اعلام کنند تا بتوانیم با تمهیدات لازم مشکلات مردم را کاهش دهیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در بخش دیگری از اظهارات خود به میزان خسارات ناشی از سیل در استان مازندران اشاره کرد و گفت: در مازندران نیز وضعیتی مشابه استان گلستان داشتیم و ۱۰ تا ۱۵ منطقه رانش زمین در مسیر جاده به روستا اتفاق افتاد. قطع شدن برق ۶۰۰ روستا، تخریب ۶ پل اصلی و ۶۰ پل فرعی و همچنین آسیب دیدگی ۶۰۰۰ واحدی مسکونی از دیگر خسارات ناشی از این سیل در مازندران است که نجار به آن اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت در استان مازندران تثبیت شده است و آفتابی شدن هوا در فروکش کردن جریان سیلاب‌ها مؤثر بود اظهار کرد: برق، آب و مخابرات استان وصل شده است و در برخی مسیرها که لازم بود مسیر جاده تغییر کند این اقدام صورت گرفت.

نجار با اشاره به خسارات ناشی از این سیل در مزارع برنج گفت: دام و طیور نیز از این سیل خساراتی دیدند که تیم ارزیاب در حال بررسی آن است. رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه دولت اهتمام جدی به رفع مشکلات مردم استان‌های آسیب دیده دارد گفت: رئیس جمهوری و معاون اول رئیس جمهوری از ابتدای وقوع این سیلاب پیگیر بودند و وزیر کشور نیز وظایف محوله را پیگیری کرده اند. مبلغ ۵ میلیارد تومان به صورت فوری از سوی دولت برای آسیب دیدگان از سیلاب اختصاص یافت.

وی افزود: همچنین نمایندگان مجلس در هر دو استان، استانداران، معاونین عمرانی و معاون بنیاد مسکن نیز اهتمام جدی به این حادثه داشته و از نزدیک مشکلات را بررسی و پیگیر هستند. رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص میزان خسارات سیل در استان خراسان شمالی نیز گفت: در این استان به شدت دو استان گلستان و مازندران مشکلی وجود نداشت. در حال حاضر سه بالگرد امدادرسانی هلال احمر در این مناطق حضور دارند و شنبه (امروز) نیز یک بالگرد از ارتش به آنها می‌پیوندد.

نجار در پایان از همراهی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی تقدیر کرد و گفت: همه عوامل اجرایی دولتی، عمومی و امدادرسانی مشغول انجام وظیفه و خدمت هستند و بازدید و سرکشی از روستاهای سیل زده ادامه دارد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۹۸۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان، مازندران و یزد پر بارش ترین استان ها در هفته جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه تحقیقات آب، برای هفته جاری (۲ تا ۷ اردیبهشت) وقوع بارش‌ها در بیشتر مناطق به‌ویژه مرکز و شمال کشور پیش‌بینی می‌شود، در این مناطق، مقادیر تجمعی بارش ۷۵-۵۰ میلی‌متر پیش‌بینی‌شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه ۱ کشور، حوضه آبریز فلات مرکزی با مقدار میانگین ۱۲.۹ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۲۱.۶ میلی‌متر و حوضه دریای خزر با مقدار میانگین ۱۴.۷ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۸۶.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری خواهند بود.

همچنین حوضه آبریز قره قوم با مقدار میانگین ۲.۶ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۲۰.۷ میلی‌متر کم باران‌ترین حوضه درجه ۱ کشور است.

از میان حوضه‌های درجه ۲ کشور، حوضه قره‌سو و گرگان با متوسط بارش ۳۹.۱ میلی‌متر و بیشینه بارش ۸۵ میلی‌متر و کویر درانجیر با مقدار میانگین ۲۵.۳ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۲۱.۶ میلی‌متر و هراز و قره‌سو با مقدار میانگین ۳۹.۷ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۸۶.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور هستند.

از میان استان‌های کشور، استان‌های گلستان، مازندران و یزد با بارش تجمعی معادل ۷۵-۵۰ میلی‌متر در هفته جاری پر بارش‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.

کد خبر 6085566 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آسیب سیلاب به پل ورودی شهر راور
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • خسارات درمانی صورت ۱۴۰۳
  • گلستان، مازندران و یزد پر بارش ترین استان ها در هفته جاری
  • دولت و مجلس در موضوعات مرتبط با ارز اتفاق نظر داشته باشند
  • قالیباف: دولت و مجلس در موضوعات مرتبط با ارز اتفاق نظر داشته باشند