Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@14:24:28 GMT

کدام یک از این ۳ نفر برای تیم‌ملی بهترند؟

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۰۴۹۱

دنیای ورزش تورنتو نوشت: مهدی تاج برای انتخاب سرمربی جدید تیم‌ملی زیر فشار است و در آخرین اظهار نظر بعپ از شکایت کارلوس کی‌روش به نظر می‌رسد برای فرار به جلو گفته است سرمربی آینده تیم ملی انتخاب شده است و تنها مانده که در چند ماه آینده کارهای پیوستنش به فوتبال ایران مشخص شود.

تاج برای انتخاب سرمربی تیم‌ملی این طور که شایعات نشان می دهد، سه گزینه اصلی پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرشناس ترین گزینه او هروه رنار فرانسوی ، سرمربی فعلی مراکش است که هم قهرمان آفریقا شده و هم در جام جهانی تیمی آبرومند داشته است. او قطعا برای آمدن به ایران رقمی کمتر از کی‌روش هزینه در بر ندارد. خودش هم به این حضور شاید کم علاقه نباشد.

این مربی اما اقلا تا خرداد ماه درگیر است و درست زمانی به ایران می رسد که تیم ملی باید آماده بازی‌های مقدماتی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر شود. یعنی از شهریورماه سال بعد. سرمربی جدید درست زمانی استارت می‌زند که تیم ملی باید آینده ۳ سال پیش رویش را استارت بزند. نزدیکان به تاج می‌گویند در یک‌قدمی رنار هستند. اصرار دارند با او خیلی جدی صحبت شده اما خود رنار فعلا تکذیب کرده و این شایعه را دسیسه نامیده است.

دومین گزینه ، سانچس سرمربی تیم ملی قطر است. او مهمترین افتخارش را در جام‌ملتهای قطر کسب کرده. بازیکن بزرگی نبوده اما بازیکن ساز بزرگی است. این تیم هیجان انگیز قطر را خودش از بچگی ساخته. فوتبال ایران را خیلی خوب می شناسد . او البته خیلی دوست داشته سرمربی قطر بماند و میزبان جام‌جهانی را در جام جهانی ۲۰۲۲ روی نیمکت هدایت کند اما تقریبا چیزیمحال است چون شیخ های قطری اعتقاد دارند که باید سرمربی‌شان در کلاس بزرگترین‌ها باشد. می خواهند یکی مثل آرسن ونگر،یورگن کلوب یا پپ گواردیولا را روی نیمکت داشته باشند و این یعنی سانچس باید دنبال فرصتی جدید باشد.

درچنین شرایطی کجا برایش بهتر از ایران؟ او که برای بازی های دوستانه ملی مارچ به تیمش استراحت داده ،آماده است بعد از بازی های کوپا آمه ریکا قطر را ترک کند و بیاید ایران. قیمتش هم احتمالا مناسب است . تازه رفقای ایرانی در قطرکه چند ماه قبل حسابی کی‌روش را اذیت کردند از این انتقال به شدت استقبال می کنند! ولی سانچس هم عملا تا همان شهریورماه طول می کشد که اولین اردوی ملی را راه بیاندازد.

گزینه سوم، در دسترس تریناما حساسیت برانگیزترین گزینه تیم ملی ما کسی نیست غیر ازبرانکو. او که اردیبهشت ماه با پرسپولیس کارش تمام می شود و می تواند خرداد در تیم ملی باشد. فوتبال مان را خیلی هم خوب می شناسد. مشکل برای او اما این است که دعوا ها با کی‌روش حسابی جایگاهش را درمیان هواداران دو قطبی کرده است. اگرچه مدام در مصاحبه‌هایش خود را بزرگترین مربی تاریخ ایران می نامد و در وصف خود سخن می گوید ولی چالش بزرگی دارد چون فدراسیون می داند آوردنش از همان ابتدا دافعه هم خواهد داشت. تاج که این روزها بی پول است اما نیاز به کمی حمایت بیشتر دارد تا تصمیمی اشتباه نگیرد. اینالیا بعد از اخراج ونتولا ۴ ماه زمان گذاشت تا مانچینی را استخدام کند. قطر که سرمربی هم دارد برای دو بازی دوستانه به بازیکنان خسته اش مجال استراحت داده و لغو اردوی ملی عیدانه  بی تردید اتفاق بدی برای بچه‌های ملی پوش ما نبوده است.  او باید جای قرار گرفتن زیر این فشار بی دلیل، بهترین تصمیمش را بگیرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • نام کدام بازیکنان از تیم ملی والیبال خط خورد؟
  • کدام بازیکنان از تیم ملی والیبال جدا شدند؟
  • تا یکشنبه آینده کدام مناطق ایران باران می بارد؟
  • جام ملت‌های آسیا: کدام تیم‌ها مسافر جام جهانی می‌شوند
  • سخت‌ترین رقابت ورزشی در ایران