Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب بنده در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه شرکت کمباین‌سازی سهند تبریز هم‌اکنون تحت نام شرکت گسترش و توسعه صنعت آذربایجان فعالیت دارد، اظهار داشت: این واحد تولیدی در زمانی نه چندان دور با حدود ۷۰۰ نفر اشتغال مستقیم و هزاران نفر اشتغال غیرمستقیم در امر تولید و اشتغال فعالیت مستمر و موثری داشت اما اکنون به علت بی‌توجهی صاحبان و سهامداران خود اکنون تعداد کارگران آن به ۳۵ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شرکت کمباین‌سازی از زمان واگذاری به بخش خصوصی سیر نزولی در فعالیت‌هایش آغاز شده است، گفت: معلوم نیست محصولات تولیدی این واحد صنعتی که کاملا از بازار فروش خود بی‌بهره است چرا در برابر چشم مسئولان رو به انحلال و تعطیلی قرار گرفته است.

 بنده با اشاره به اینکه پیگیری‌های صورت گرفته برای فعال کردن این واحد تولیدی به نتیجه‌ای نرسیده است، اظهار داشت: هیچ گونه حمایت عملی از این مجموعه به عمل نمی‌آید و جواب نهایی مسئولان این است که این شرکت خصوصی است و ما توان و اجازه دخالت در امور آن را نداریم.

رییس شورای اسلامی کار شرکت گسترش و توسعه صنعت آذربایجان در عین حال تصریح کرد: تأسف‌بارتر اینکه وقتی برای راه‌اندازی دوباره این کارخانه تلاش و پیگیری می‌کنیم برخی مسئولان بر تسویه حساب تعدادی از کارگران کارخانه تاکید دارند حال آنکه هدف ما فعال نگاه داشتن این واحد تولیدی برای صنعت استان و کشور است.

این عضو شورای کارگری کارخانه کمباین‌سازی با تشریح وضعیت کنونی شرکت اضافه کرد: واقعیت موجود این کارخانه در حال حاضر چیز دیگری است. در حقیقت این واحد تولیدی عملا مال کسی نیست چراکه سهامداران و سرمایه‌گذاران این شرکت حق خود را گرفته‌اند. آنها در قبال هر ریالی که به این مجموعه آورده‌اند، برداشت خود را کرده‌اند اما صاحبان حقیقی کارخانه که کارگران هستند هنوز بخشی از مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند.

وی یادآور شد: البته دارایی، بیمه و بانک‌ها که نیز میلیاردها ریال از این شرکت طلبکارند، صاحبان بعدی این مجموعه هستند.

بنده با اشاره به اینکه اخیرا وزیر صنعت معدن و تجارت در اظهاراتی مبنی بر حمایت از تولید و واحدهای تولیدی بیان داشته‌اند که اجازه نخواهیم داد حتی یک واحد تولیدی نیز به تعطیلی کشیده شود، افزود: هر زمانی که وزیر صنعت معدن و تجارت چنین مواردی را در جهت منویات رهبری بیان می‌فرماید؛ حتی از رئیس جمهور گرفته تا تمام مدیران و دیگر مسئولان از تولید و حمایت از صنعت داخلی حرف می‌زنند اما هنوز هستند کارخانه‌هایی که در مقابل چشم مسئولان به تعطیلی کشیده می‌شود. یکی از نمونه‌های بارز این مجموعه‌ها شرکت گسترش و توسعه صنعت آذربایجان یا همان کمباین‌سازی سهند تبریز است.

رییس شورای اسلامی کار شرکت گسترش و توسعه صنعت آذربایجان تأکید کرد: این مسئولان دولتی هستند که بایستی در جهت احقاق حقوق قشر زحمتکش کارگر برآمده و مانع از اقدامات افراد فرصت‌طلب که به خاطر منافع شخصی خود در حال ضربه به اقتصاد، تولید، صنعت و اشتغال کشور هستند، شوند.

وی در پایان با درخواست از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزیر صنعت معدن و تجارت، استاندار آذربایجان شرقی و سایر مسئولان استانی برای بازدید از محل این کارخانه و آشنایی با پتانسیل و امکانات موجود آن و صدور دستورات لازم برای رفع مشکلات و راه‌اندازی مجدد این کارخانه بزرگ، تصریح کرد: چشمان ما کارگران خدوم این مجموعه منتظر پذیرایی از قدوم مبارک مسئولان برای راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی در سال آینده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران کمباین سازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۱۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 

به مناسبت روز جهانی کارگر، نشست خوانش و تحلیل کتاب «خاک کارخانه» اثر شیوا خادمی، روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، توسط موسسه فرهنگی هنری حقوق و هنر با حمایت موسسه پژوهش تعالی حقوق از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

در این برنامه که ورود برای عموم آزاد و رایگان است، وحید آگاه (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) طراح و دبیر رویداد، در مورد ابعاد حقوقی مطرح در تحولات مربوط به این کارخانه، سخن می‌گوید. شیوا خادمی (عکاس و نویسنده کتاب) از تجربه پنج سال پژوهش در مورد این کتاب توضیحاتی را ارائه می‌دهد و خسرو معصومی (نویسنده و کارگردان سینما) از تجربه ساخت فیلم در فضاهای مختلف کارخانه و خاطرات خود به عنوان یکی از فرزندان کارگران کارخانه بیان می‌کند. نوید پورمحمدرضا (نویسنده و پژوهشگر مطالعات شهری) نیز از تاثیر کارخانه بر بهشهر و خرده فرهنگ‌هایی که‌ به واسطه کارخانه شکل گرفته، سخن می‌گوید. همچنین، الهام کردا (بازیگر تئاتر و سینما) بخش‌هایی از کتاب را برای حاضران قرائت می‌کند.

"خاک کارخانه" ثبت تجربه‌های ناشنیده‌ترین حلقه‌های زنجیره کار در ایران، تاریخ شفاهی یک صنعت و روایت یک مکان است از زبان زنان و مردانی که شورمندانه محیط کارشان را دوست داشته‌اند و با تعطیلی آن، طعم فقدانی بزرگ را چشیده‌اند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899019

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند