Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده علی‌آبادکتول گفت: در سیل اخیر محصولات کشاورزی و دامی خسارت‌ فراوانی دیده‌اند، لذا دولت باید نگاه ویژه‌ای به این استان داشته باشد.

اسدالله قره خانی نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی  در گفت و گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان گلستان، گفت: عده‌ای که وظیفه امدادرسانی در نجات شهروندان و روستاییان دارند با قایق، هلیکوپتر مشغول فعالیت و امداد رسانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مقرر شد که برای آذوقه مناطق سیل زده از دستگاه‌های دولتی کمک گرفته شود، همچنین باید آرام آرام روند سیل در این منطقه کاهش پیدا کند، در حال حاضر سیل به سمت میشهر، بندر ترکمن حرکت می‌کند.

قره‌ خانی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در حال آماده باش هستند، تصریح کرد: معاون اول رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر کشور، وزیر اقتصاد در منطقه حضور یافتند.

نماینده علی آبادکتول تصریح کرد: امیدواریم که خسارت‌ها کاهش پیدا کند، باید مراقبت کنیم که دچار تلفات جانی نباشیم، ضمن اینکه تا کنون هم شاهد تلفات جانی نبودیم.

قره خانی با اشاره به اینکه شهر‌های دیگر استان هم آسیب‌های فراوانی دیده‌اند، افزود: محصولات کشاورزی و دامی هم خسارت‌ فراوانی دیده‌اند، از طرفی دولت باید نگاه ویژه‌ای به استان گلستان داشته باشد زیرا این استان هر چند وقت دچار سیل ویرانگر می‌شود که باید اعتبارات مناسبی در این زمینه صورت بگیرد، همچنین باید پس از سیل نگاه جدی‌تر به استان گلستان شود.

وی درباره حضور استاندار گلستان در مناطق سیل‌زده یادآور شد: من تا کنون چندبار تماس با استان گلستان داشتم، ولی او تلفن خود را جواب ندادند، خبری از جزئیات وضعیت فعلی استاندار نداریم  و برخی از همکاران در استانداری هم از او خبری نداشتند؛ وزیر کشور هم در حال بازدید از مناطق سیل زده به صورت میدانی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی صادرات در گلستان

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان امیر یوسفی در هشتاد و دومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در هتل قصربوتانیک گرگان اظهارکرد: در بحث صادرات با تلاش تولیدکنندگان و بازرگانان، افزایش داشتیم که این روند می تواند با ایجاد زیرساختها در مرز استان افزایش یابد.

 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: قوه اجراییه باید با دخالت کمتر، رفع موانع و واگذاری هرچه بیشتر امور به بخش خصوصی، زمینه حضور مردم را در حوزه اقتصادی فراهم کند تا بتوانیم با تحقق شعار سال، توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور رو شاهد باشیم. 
 وی ادامه داد: در این میان وظیفه سنگینی به دوش قوای مجریه، مقننه و قضائیه گذاشته شده است تا بستر را برای مشارکت مردم در حوزه اقتصادی فراهم کنند.

وی اذعان کرد: در سالهای گذشته محور نامگذاری سال معطوف به حوزه اقتصادی و حضور مردم در این عرصه بود، اما امسال اشاره مقام معظم رهبری به طور مستقیم به حضور مردم است.
 
وی بیان کرد: این موضوع بعنوان دستورالعمل، برای همه ما خواهد بود که مردم، محور اصلی اقتصاد هستند و  میدان را برای حضور هرچه بیشتر در فعالیتهای اقتصادی باز کنیم.

یوسفی اضافه کرد: تاریخ کشور ما نشان می دهد که هر زمان کارها به مردم واگذار شده به خوبی به سرانجام رسیده است.

وی گفت:بی شک بخش خصوصی در مردم خلاصه می شود چرا که محور سرمایه گذاری تولید و تجارت، مردم هستند.

یوسفی عنوان کرد: در قوانین و مقررات مرتبط با فضای کسب وکار نیاز به بازنگری داریم تا شرایط لازم را برای حضور مردم در عرصه اقتصادی فراهم کنیم.

وی افزود: خداوند بزرگ را شاکرهستیم که در سال زراعی جاری نعمتش را بر مردم کشور با بارندگی ها جاری ساخت و نوید امیدبخشی رو برای تولیدات کشاورزی را بوجود آورد.

وی اذعان کرد: امسال امیدواریم که بیش از یک میلیون تن تولید گندم داشته باشیم و همچنین در زمینه کلزا و سایر محصولات هم افزایش قابل توجهی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: درخواست بخش خصوصی از دولت است که با واقعی کردن قیمت محصولات کشاورزی روحیه وانگیزه کشاورزان را تقویت کنند و امروز هزینه های بخش کشاورزی بر مبنای بازار آزاد تهیه می شود اما قیمت محصولات واقعی نیستند و باید قیمت ها در محصولات اساسی به نحوی باشد که برای کشاورز صرفه اقتصادی داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: مهمترین محصول تولیدی ما گندم است، که با افزایش حداقل دو هزار تومانی به قیمت گندم می توانیم در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان به اقتصاد استان تزریق کنیم.
وی افزود:در بخش سرمایه گذاری، تولید و صادرات، باید موانع از پیش پای فعالان اقتصادی برداشته شود تا سرعت لازم را در این بخش پیدا کنیم.
وی اضافه کرد: :سرمایه گذار، تولیدکننده و بازرگان تنها انتظاری که از مسئولان دارند این است که آنان  را حمایت کنند و شرایط را برای فعالیت هرچه بیشتر تسهیل کنند.
هشتاد و‌دومین جلسه شورای گفتگوی دولت و‌بخش خصوصی  با حضور استاندار ،رئیس دادگستری،دادستان  و مدیران کل استان در هتل قصر بوتانیک برگزار شد.

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۴۵۰ میلیارد تومانی تگرگ و جاری شدن سیل به بخش کشاورزی بردسکن
  • خسارت تگرگ و جاری شدن سیل به بخش کشاورزی بردسکن
  • فراوانی کالا‌های اساسی راهبرد ستاد تنظیم بازار قم است
  • ضرورت حفظ محصولات راهبردی از آفات و بیماری‌ها
  • تلف شدن ۳۰ گوسفند در لرستان بر اثر صاعقه
  • صاعقه ۳۰۰ گوسفند در لرستان را تلف کرد
  • سرمازدگی محصولات کشاورزی در زنجان
  • تدارک ۱۳ هزار دستگاه کامیون در استان گلستان برای حمل محصولات کشاورزی
  • افزایش ۴۰ درصدی صادرات در گلستان
  • محصولات گلخانه‌ای گلستان به ۱۰ کشور صادر می‌شود