Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با تاکید بر رسیدگی عاجل به سیل زدگان استان گلستان گفت: در این زمینه ستادهای جمع آوری کمک‌های مردمی هیئت‌های مذهبی برای کمک به سیل‌زدگان گلستانی تشکیل شده است. ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

نوشاد نوشادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وقوع سیل در استان گلستان و با ابراز تأسف از خسارات وارده به مردم عزیر این استان اظهار داشت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکیدات رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور مبنی بر کمک فوری و رسیدگی به مشکلات مردم سیل زده شهرهای استان گلستان هیئت‌های مذهبی سراسر کشور اقدام به جمع‌آوری کمک‌‌های مردمی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشکیل ستادهای جمع آوری کمک‌های مردمی خبر داد و بیان کرد: هیئت‌های مذهبی سراسر کشور اعم از براداران و خواهران با تشکیل ستادهای جمع آوری کمک‌های مردمی، اقلام مورد نیاز مردم عزیز و سیل‌زده گلستان را جمع آوری و با هماهنگی با ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه نسبت به ارسال کمک‌های مردمی به ستاد مرکزی جمع آوری کمک‌های مردمی سازمان تبلیغات اسلامی کشور اقدام می‌کنند تا در کمترین زمان ممکن به مناطق سیل زده ارسال شود.

تسهیلات صفر درصدی به مردم سیل‌زده پرداخت شود 50 روستای گنبدکاووس بر اثر سیلاب آسیب دید بیش از 10 هزار واحد مسکونی براثر طوفان و سیل در گلستان خسارت دید

رئیس هیئت‌های مذهبی کشور با تاکید بر استفاده از ظرفیت و توان مردمی هیئات مذهبی ، اقلام خوراکی، پوشاک، مصالح ساختمانی، حضور نیروهای مشاوره‌ای و گروه‌های تخصصی و نیمه تخصصی جهادی و مشاوره کودک و نوجوان را از ضروریات کمک به مردم سیل زده عنوان کرد.

نوشادی اقلام موردنیاز سیل‌زدگان گلستانی را چادر، پتو، کنسرو، شیرخشک، وسایل بهداشتی،آب معدنی و دیگر اقلام خوراکی و پوشاکی دانست و تاکید کرد: با توجه به دستور دادستانی از جمع‌آوری هرگونه کمک به‌صورت شخصی و بدون هماهنگی خودداری شود.

وی با اعلام آمادگی برای هرگونه کمک و یاری رساندن به سیل‌زدگان گلستانی افزود: هیئت‌‌های مذهبی در بخش‌های مختلف دارای توانمندی‌های بالایی هستند که در صورت نیاز برای کمک به سیل‌زدگان اعزام می‌شوند.

انتهای پیام/ ع

R41363/P1494/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • دانش آموزان اردبیلی آزادی یک زندانی غیرعمد را رقم زدند
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان