Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه هرکس در هر سطحی از مدیریت باید به وظایفی که قانون بر عهده اش گذاشته عمل کند گفت: در شرایط بحرانی اهمیت مدیریت دوچندان می‌شود و مدیران باید از جان و آبروی خود مایه بگذارند تا مردم در امان باشند و این الفبای مدیریت است و اگر کسی نمی‌تواند اینطور عمل کند نباید مسئولیت قبول کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری شامگاه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان اظهار کرد: مهمترین ویژگی مدیریت این است که یک مدیر باید مسائل حوزه مسئولیت خود را تشخیص دهد و در جهت منافع مردم و مصالح کشور از خود بگذرد.

معاون اول رییس جمهور افزود: مدیران باید بدانند که مدیریت فقط تریبون و مصاحبه با صدا و سیما و کف زدن های مردم نیست بلکه شرایط سخت و دشوار هم دارد و اصلا پذیرفته نیست که مدیری مسئولیت داشته باشد و در سخت ترین شرایط در صحنه حاضر نباشد.

جهانگیری با اشاره به حادثه سیل استان گلستان و مسائل ناشی از آن، تصریح کرد: ستاد مدیریت بحران باید با دقت ابعاد این حادثه را بررسی کند و اگر در این زمینه کسی تخلف، کوتاهی و یا سهل‌انگار کرده باشد باید حتما با او برخورد شود.

وی با اشاره به تماس های مکرر خود با استانداران مازندران و گلستان برای پیگیری وضعیت بارش‌ها و سیل خاطرنشان کرد: در تماس های تلفنی به استانداران این دو استان گفتم که اگر لازم است شخصا در استان حضور پیدا کنم اما اعلام کردند که اوضاع تحت کنترل است.

معاون اول رییس جمهور با قدردانی از مدیران و کسانی که برای کاهش آلام مردم سیل زده تلاش کرده اند قدردانی کرد و گفت: تلاش ها باید استمرار داشته باشد چرا که زندگی مردم در اثر سیل دچار آسیب شده و خساراتی را متحمل شده اند و ما باید تلاش کنیم تا مشکلات مردم مرتفع شود.

جهانگیری در ادامه از سیل استان گلستان به عنوان حادثه ای تلخ یاد کرد و افزود: این حادثه باعث شد ایام عید نوروز در کام مردم تلخ شود.

وی با تاکید بر اینکه مهمترین موضوع در حوادث موضوع پیشگیری است گفت: باید به دور از احساسات ارزیابی دقیقی درباره علل وقوع این سیل، ماندگاری آن و محاسبات مقاومت زیربناها انجام شود و در صورت لزوم، اصلاحات لازم انجام شود.

معاون اول رییس جمهور ساماندهی رودخانه ها را پر اهمیت و ضروری دانست و افزود: تهران نیز در موضوع ساماندهی رودخانه ها با هشدارهایی مواجه است چراکه برخی اتوبان ها و واحدهای مسکونی در مسیر رودخانه قرار دارند و اگر رودخانه های پایتخت طغیان کنند خسارات سنگینی به همراه خواهند داشت.

جهانگیری با تاکید بر لزوم توجه جدی به هشدارهای سازمان هواشناسی، اظهار داشت: این سازمان قادر است پیش بینی های دقیق و قطعی تا سه روز و حتی تا یک هفته را انجام دهد و ما نباید نسبت به هشدارها و اخطارهای سازمان هواشناسی بی توجه باشیم.

وی با قدردانی از نقش مردم در کمک به سیل‌زدگان، مردم ایران را مردمی استثنائی و منحصر بفرد توصیف کرد و گفت: در زلزله کرمانشاه نیز به قدری میزان کمک ها و حضور مردمی بالا بود که راههای منتهی به استان به دلیل ازدحام مردم برای کمک مسدود شده بود و مسئولین ناچار شدند از ورود مردم به استان جلوگیری کنند.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت آنچه در توان دارد را برای کمک به سیل زدگان بکار خواهد گرفت، از خیرین، چهره های دلسوز جامعه و انسانهای خدوم کشور خواست دولت را در کاهش آلام و رفع دغدغه های مردم سیل زده یاری کنند.

وی با اشاره به حضور سپاه و ارتش و اعلام آمادگی آنها برای افزایش کمک ها خاطرنشان کرد: خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند تا کمک های خود را به سیل زدگان بیشتر کنند.

جهانگیری همچنین با تاکید بر اینکه دولت تسهیلات بلاعوض و وام هایی با کارمزد پایین برای مردم سیل زده در نظر خواهد گرفت افزود: دولت همانطور که در زلزله کرمانشاه با اعطای تسهیلات مردم را حمایت کرد، مردم سیل زده استان گلستان را نیز تحت حمایت قرار خواهد داد و تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض به آنان اعطا خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: پس از جمع آوری آب و بازگشت شرایط به حالت عادی، مرحله بعدی بازسازی است و اگر گزارش ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ستاد مدیریت بحران از میزان خسارات به دولت ارائه شود، در جلسه چهارشنبه هیات وزیران تصمیمات لازم برای بازسازی و جبران خسارات اتخاذ خواهد شد.

جهانگیری تصریح کرد: تمام امکانات دولت و نظام برای استانهای سیل زده اعزام خواهد شد و فرایند بازسازی و تعمیر در این استانها آغاز می شود تا مردم در کوتاه ترین زمان به خانه های خود بازگردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در شرایط بحرانی نباید به دنبال انتقاد و تخریب یکدیگر باشیم، گفت: در شرایط سختی و بحرانی هیچ چیز واحب تر از ساماندهی وضعیت مردم نیست و نتیجه انتقاد و تخریب چیزی جز اتلاف انرژی و فرسودگی نیروها نخواهد بود.

معاون اول رییس جمهور اضافه کرد: مردم باید پیام وحدت را از مسئولین دریافت و احساس کنند که مسئولین به صورت یکپارچه برای حل مشکلات آنها تلاش می‌کنند.

وی از وزیر کشور خواست تا چند روز آینده و تا عادی شدن شرایط در استان گلستان حضور داشته باشد تا مدیریت و ساماندهی اوضاع هرچه بهتر و روند امدادرسانی با سرعت بیشتری انجام شود.

جهانگیری در بخش پایانی سخنان خود ترکمن ها را از شریف ترین مردم کشور برشمرد و گفت: ما به اینکه خادم مردم باشیم افتخار می کنیم و مردم ترکمن مردمی دلسوز برای کشور هستند و استان گلستان نمایشی از وحدت اقوام مختلف و نمادی از اتحاد شیعه و سنی به صورت ید واحده است.

در این جلسه نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان نیز ضمن قدردانی از تلاش های دولت برای کمک به سیل زدگان، از آبخیزداری به عنوان یکی از اقدامات مثبت دولت یاد کرد و گفت: آبخیزداری نقش موثری در افزایش برداشت محصول و بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان ایفا کرد که باید ادامه پیدا کند.

در این جلسه وزرای نیرو، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و راه و شهرسازی نیز هرکدام در سخنانی گزارشی از اقدامات صورت گرفته حوزه مسئولیت خود برای کمک به سیل زدگان ارائه و بر استمرار و افزایش این اقدامات تاکید کردند.
تعدادی از نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر ضرورت نگاه ویژه دولت برای ساماندهی وضعیت فعلی و کاهش آلام ناشی از سیل تاکید کردند و از دولت خواستند با کسانی که قصور یا سهل انگاری داشته اند برخورد شود.

برخی از مدیران استان گلستان نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای خارج کردن ساکنین مسیر سیل و اعلام هشدار و تلاش های صورت گرفته برای کمک به سیل زدگان ارائه کردند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزیر کشور سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم

وزیر کشور در ساری گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد وحیدی امروز چهارم اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید مازندران در سالن همایش اتاق بازرگانی استان، گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شده است و اینها باید گفته شود.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان نمی‌خواهند رشد و شکوفایی کشور ما را ببینند، افزود: مدیران ما پاک‌دست بوده و فداکارانه در حال خدمتگزاری هستند و اینها تلاش یک فرد نیست بلکه تلاش نظام است.

وحیدی گفت: آقای حسینی پور؛ استاندار سابق مازندران با سابقه خوب در مدیریت‌های پیشین از استانداری و با پشتوانه قوی برای این استان مهم و برجسته با جریان علمی و دانشی و جریان معنوی قوی و ظرفیت‌های مهم طبیعی و... انتخاب شده بود. 

وی ادامه داد: انتخاب استاندار برای این استان کار دشواری است و تجربه امروز پس از دو سال و اندی نشان داد که انتخاب درستی داشتیم، به همین دلیل نمی‌خواستیم استاندار را تغییر بدهیم، ایشان فداکارانه و ایثارگرانه با وجود بیماری همسرش در مازندران ماندند تا به مسائل مردم برسند.

وحیدی بیان کرد: از حسینی‌پور خواستیم که تا انتخابات مجلس بمانند و ماندند و اکنون نه به دلیل ضعف مدیریتی، بلکه به دلیل خواسته شخصی این تغییر ایجاد شد. 

وحیدی ادامه داد: البته کشاکشی هم وجود داشت که از ایشان در وزارت کشور استفاده کنیم تا در موضوعات مختلف از ایشان استفاده شود، اما آقای مخبر نظرشان این بود که از حسینی پور در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهره بگیرند.

وزیر کشور درباره انتخاب یوسف نوری به عنوان استاندار مازندران هم گفت: کمتر حوزه‌ای هست که ایشان صاحب‌نظر نباشد، به ویژه در موضوع گردشگری، برنامه ریزی و آموزش، از همین رو تصمیم نهایی این شد که برای استان مهم مازندران، از وجود ایشان استفاده کنیم.  

وحیدی در پایان گفت: اینکه چگونه مردم را در توسعه مشارکت بدهیم نیز از ویژگی‌های استاندار جدید است و امیدواریم  ظرفیت‌های مهم مازندران در اقتصاد دریا، گردشگری و جهش تولید به خوبی به‌کارگیری شود. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم