Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@19:22:27 GMT

آغاز بارش های فراگیر در خوزستان

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۳۴۱۰

آغاز بارش های فراگیر در خوزستان

سامانه بارشی فراگیر که از اواخر وقت دیروز از مرزهای غربی وارد خوزستان شده، فعالیت خود را در شهرهای شمالی استان خوزستان آغاز کرده است.

به گزارش ایلنا، محمد سبزه‌زاری گفت: با توجه به ورود سامانه باران‌زا به استان، آغاز بارشهای فراگیر در خوزستان پدیده‌های افزایش ابر، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد قابل ملاحظه و شدید به همراه تندباد لحظه‌ای به‌ویژه در روز دوشنبه و احتمال تگرگ در استان مورد انتظار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سبزه‌زاری افزود: اداره کل هواشناسی خوزستان با صدور اخطاریه‌ای نسبت به امکان بالای آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها و پر شدن رودخانه‌ها به مسئولان استان و شهروندان هشدار داده است.

به گفته وی، بارش‌های این سامانه در ارتفاعات به صورت برف پیش بینی می‌شود و شمال خلیج فارس نیز طی دو روز آینده مواج خواهد بود. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: بیشترین شدت بارش‌ها طی اواسط امروز(یکشنبه) لغایت اواخر روز سه‌شنبه رخ می دهد که در روز یکشنبه و دوشنبه درمناطق شمال غربی، شمالی، شمال شرقی، شرقی ومرکزی استان و در روز سه شنبه در مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی و مرکزی است.

سبزه زاری از مسافران نوروزی خواست از اسکان و تردد در حاشیه رودخانه ها خودداری کنند و هشدارها و اطلاعیههای ستاد مدیریت بحران استان و هواشناسی را جدی بگیرند.

وی عنوان کرد: تا ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح امروز 3 و دو دهم میلیمتر بارندگی در حسینیه اندیمشک ثبت شده است.

باتوجه به هشدار مدیریت بحران استان واطلاعیه شماره 1 هواشناسی خوزستان از سامانه بارشی که طی روز های آینده از مورخ یکشنبه ۹۸/۱/۴ لغایت چهارشنبه ۹۸/۱/۷ و شدت بارندگی وتند باد بیش از حد مجاز و امکان طغیان و بالا آمدن سطح آب و احتمال خطر و حادثه آفرینی این بارش ها، از تمامی هموطنان ساکن در مناطق جانبی رودخانه ها به ویژه کشاورزان، دامداران، عشایر و مسافران نوروزی درخواست شده از اسکان و تردد در حاشیه رودخانه ها خودداری کنند و هشدارها و اطلاعیههای ستاد مدیریت بحران استان و هواشناسی را جدی بگیرند.

بر اساس تصمیم مدیریت بحران استانداری خوزستان تمامی فرمانداران این استان تا اطلاع ثانوی حق خروج از شهرستانهایشان را ندارند.

حمید رضا لشکری معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان هم از پیش‌بینی بارندگی شدید در تمامی حوزه‌های آبریز خوزستان خبرداد و گفت: نگرانی وقوع سیلاب در پایین دست رودخانه کرخه بیش از سایر نقاط خوزستان است.

در پی پیش بینی بارشهای فراگیر در حوزه های آبریز سد دز اندیمشک، دریچه های این سد از عصر دیروز باز شده است.

در 24 ساعت گذشته آغاجاری با حداکثر 31 درجه سانتیگراد گرمترین و دهدز با حداقل 8 درجه سانتیگراد خنک ترین نقاط استان خوزستان بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 برق خلیج فارس رودخانه کرخه مدیریت بحران وزش باد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین از لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان قزوین به منظور پیشگیری از وقوع سیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدرضا علیمی ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران استان قزوین که در محل سالن جلسات اداره کل مدیریت بحران استان قزوین برگزار شد با اشاره به عملکرد مدیریت بحران استان قزوین در پیشگیری از سیلاب رودخانه‌ها، اظهار داشت: استان قزوین دارای حدود 2 هزار و 750 کیلومتر رودخانه اصلی در 2 حوضه آبریز رودخانه شور و دریای خزر در سطح 6 شهرستان است. 

وی افزود: در سال 1402 به منظور پیشگیری از سیل، نقاط حادثه‌خیز سیلاب استان شناسایی و مشکلات آن بررسی شد، همچنین اقدامات متعددی در راستای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیرهای عبور سیلاب در سطح کلیه شهرستان‌های استان انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیان کرد: در همین راستا و به منظور شناسایی تصرفات در بستر و حریم رودخانه‌ها به صورت مستمر پایش صورت گرفت و به منظور رفع تصرفات، گروه گشت و بازرسی تشیکل و برای متخلفان اخطاریه صادر شد، همچنین پیگیری طرح شکایت در مراجع قضایی و در نهایت اخذ احکام و یا دستورات قضایی جهت رفع تصرفات در این زمینه صورت گرفت. 

علیمی تصریح کرد: با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها از جمله اداره کل راهداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، فرمانداری‌ها‌ شهرداری‌ها و دهیاری‌ها لایروبی رودخانه ها و پاکسازی پل ها در 42 کیلومتر از رودخانه های استان صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین، گفت: انجام پروژه‌های آبخیزداری در بالادست رودخانه‌ها و پروژه‌های مهندسی رودخانه شامل دیواره‌سازی رودخانه ها، سازه‌های کنترل سیلاب رودخانه در سطح شهرستان‌ها، لایروبی رودخانه های شهر قزوین، لایروبی رودخانه‌های مرکز شهرستان‌ها، کنترل سیلاب روستاهای نوآباد و شهید آباد آوج، دیواره سازی رودخانه های الموت در روستاهای هرانک و کشکدست، بازگشایی مسیر رودخانه مالی‌آباد آبیک، لایروبی رودخانه های الموت و انجام مطالعات رودخانه ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است. 

وی افزود: 71 مورد بازید مشترک جهت شناسایی، پایش و بازبینی نقاط حادثه‌خیز و سازه‌های تقاطعی رودخانه ها، 18 مورد بازید به منظور کنترل مکان‌های دفع و تخلیه پسماند، معرفی افراد خاطی در حوزه تخلیه زباله و نخاله به محیط زیست به صورت مستمر، برگزاری جلسات توجیهی برای دهیاران و شهرداران نیز از در این راستا انجام گرفته است. 

علیمی یادآور شد: در سال 1400 لایروبی رودخانه ها در 26 کیلومتر اجرا شده بود که این میزان در سال 1401 به 24 کیلومتر و در سال گذشته به 42 کیلومتر رسیده است، در نتیجه این اقدامات میزان تلفات ناشی از سیل در سال 1402 به عدد صفر رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به مقادیر بارش سال زراعی استان قزوین، تصریح کرد: میزان بارش سال زراعی استان در سال 1401 تا 1402، 170 میلی لیتر است که این میزان تا پایان 24 فروردین ماه سال جاری به 180.1 میلی متر رسیده است، در این میان شهرستان آوج با میزان 229.3میلی لیتر بیشترین میزان بارش و شهرستان تاکستان با میزان بارش 141.2میلی‌لیتر کمترین بارش را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و تندباد برای ۱۱ شهرستان اصفهان تا آخر شب
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • ورود سامانه‌بارش‌زا به جنوب، شرق و شمال استان
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • بارش‌ها در میبد و جاده چادرملوی اردکان +فیلم و عکس
  • هواشناسی فارس هشدار نارنجی داد/بارش‌های رگباری شدت می‌گیرد
  • اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای بارش باران و تگرگ در کرمان