Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، در شرایط تحریم‌های ظالمانه آمریکا را تریبونی برای تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری سی‌وششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، زهرا سعیدی مبارکه اظ ر کرد: تمسک مسلمانان به قرآن کریم به عنوان کتاب مشترک عامل وحدت و اتحاد کشورهای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: کلام‌الله مجید کتاب مشترک مسلمانان است و هیچ مشابهی نداشته، ندارد و نخواهد داشت و هر آنچه ما داریم از قرآن است و هزینه کردن در این مسیر را نباید به عنوان هزینه تلقی کرد، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری فرهنگی محسوب می‌شود.

وی اظهار کرد: برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در راستای ذخیره و افزایش سرمایه معنوی است و حاضران در این مسابقات چه مهمان، میزبان و شرکت‌کنندگان نور چشم و عزیز ما هستند.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس دهم با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی صحیح و آبرومندانه برای سی و ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن برای اعتلای نام ایران اسلامی متذکر شد: به نظر من برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با توجه به تحریم‌های ظالمانه و ناجوانمردانه‌ای که هیچ منطقی در جهان آن را نمی‌پذیرد می‌تواند برای جمهوری اسلامی ایران تریبونی برای تشریح دستاوردها و پیشرفت‌ها و بیان مظلومیت و ظلم‌هایی که شده باشد.

سعیدی متذکر شد: بیان محتوایی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم نیز باید توسط نخبگان این عرصه صورت بگیرد و می‌طلبد که وزارت امور خارجه ما در این زمینه دستی بر آتش داشته باشد و خود را دخیل بداند تا در آنجایی که لازم است کمک و مساعدت کند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر ما یاد می‌گرفتیم که به‌درستی از رهنمودهای کلام‌الله و شعائر قرآن در زندگی خود استفاده کنیم بسیاری از ناهنجاری‌های امروز در جامعه وجود نداشت، به نظر من افرادی می‌توانند بیشترین بهره را از شعائر قرآنی به دست آورند که ساعت‌ها در این محفل نورانی حضور دارند اگرچه متأسفانه ما کمترین بهره‌مندی مفید را از قرآن داشته‌ایم.

سعیدی به عنوان یکی از جوان‌ترین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره دهم یادآور شد: این موضوع می‌طلبد که بیش از آنچه فکر می‌کنیم باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم و در این راستا جوانان و نوجوانان را دخیل کنیم.

وی یادآور شد: اگر در این خصوص دقت نظر و هزینه کافی را نداشته باشیم به اهدافی که ترسیم کرده‌ایم به‌راحتی دست نخواهیم یافت به هر صورت مجلس شورای اسلامی حمایت لازم را از برنامه‌های قرآنی دارد و ما هم به‌عنوان نماینده مردم در خدمات قرآن و مسابقات قرآنی هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زهرا سعیدی سازمان اوقاف مجلس شورای اسلامی مسابقات بین المللی قرآن نماينده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به نزدیک شدن به ایام برگزاری شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی گفت: دعوتنامه رسمی از سوی مسئولان موسسه جاکیم، نهاد برگزارکننده این مسابقات در کشور مالزی برای معرفی نمایندگان کشورمان به این رویداد بین‌المللی دریافت شده است.

وی با اشاره به اینکه مسابقات مالزی در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود، گفت: تا دوره گذشته همواره دعوت‌نامه معرفی شرکت‌کننده در رشته قرائت تحقیق برای ما ارسال می‌شد، اما بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته در دوره شصت و چهارم، علاوه بر قرائت تحقیق برای حضور شرکت‌کننده در رشته حفظ کل قرآن در بخش آقایان نیز دعوت‌نامه دریافت شده است.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر اینکه رایزنی‌ها برای تعاملات بیشتر بین مسابقات ایران و مالزی ادامه دارد، افزود: پس از اضافه شدن رشته حفظ کل قرآن به مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی در سال‌های گذشته، این اولین بار است که از ایران دو شرکت‌کننده اعزام می‌شود.

دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور به رایزنی با مسئولان برگزارکننده مسابقات قرآن مالزی برای حضور یکی از استادان قرآنی کشورمان در گروه داوری اشاره و اضافه کرد: امیدوارم در نهایت خللی در این رایزنی‌ها و تعاملات مثبتی که ایجاد شده وارد نشود و این امر منجر به اعزام یک گروه کامل شامل قاری، حافظ و داور ایرانی به مسابقات مالزی شود.

مجیدی‌مهر درباره زمان‌بندی برگزاری شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی گفت: بعد از دو مرحله‌ای شدن مسابقات قرآن ایران در دوران کرونا که منجر به برگزاری مسابقات به صورت مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) شد، مسابقات مالزی نیز در چند سال اخیر به این صورت برگزار می‌شود.

وی افزود: بر اساس آنچه اعلام شده است، مرحله مقدماتی به صورت مجازی اردیبهشت خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود مرحله نهایی نیز در تابستان امسال برگزار شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اسامی نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی در روز‌های آینده اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • اجرای طرح ارزیابی حافظان قرآن کریم در خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور
  • اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی