Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@13:38:53 GMT

کدام صنف‌ها تسهیلات می‌خواهند؟

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۴۱۴۴

کدام صنف‌ها تسهیلات می‌خواهند؟

در شرایط فعلی اقتصاد و کسب‌وکارهای خرد و کلان که به سرمایه در گردش قابل‌توجهی نیاز است، به نظر می‌رسد بانک‌ها با ارائه وام و تسهیلات بانکی می‌توانند قدم‌های مثمر ثمری در این زمینه بردارند. به ویژه در کسب‌وکارهای صنفی که بر پایه تولید و واردات پایه‌ریزی شده‌اند سرمایه در گردش قابل‌توجهی نیاز است.

به گزارش ایسنا، در حوزه تولید و تجارت که ارتباط تنگاتنگی با رونق تولید دارد برای رشد کسب‌وکار نیاز به سرمایه در گردش قابل توجهی دارد که در چند سال اخیر با کاهش حجم تولید و خرید و فروش کالا کاهش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و توزیعی رخ داده است که دولت نیز به این موضوع در سال‌های اخیر توجهی ویژه‌ای داشته و تسهیلات بانکی را برای رشد سرمایه در گردش در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با توجه به این شرایط جای سوال دارد که صنوف تولیدی و توزیعی آیا به وام و تسهیلات بانکی نیاز دارند یا خیر که در این رابطه رؤسای اتحادیه‌های صنفی به این سوال پاسخ داده‌اند.

محمدمهدی میرمهدی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در حوزه فناوران رایانه واحدهای صنفی به دو گروه شرکت‌های واردکننده و توزیع کننده و واحدهای فروشگاهی سطح شهر تقسیم می‌شوند که با توجه به شرایط کسب‌وکار شرکت‌ها به وام و تسهیلات بانکی نیاز دارند اما واحدهای صنفی آن‌چنان نیازی به تسهیلات بانکی ندارند. در رابطه با واحدهای صنفی باید گفت که واحدهای صنفی فروشگاهی که متراژ فضای کاری آن‌ها کمتر از ۱۶ تا ۱۷ متر است، نیازی به تسهیلات بانکی ندارند.

عباس شمیرانی - رئیس اتحادیه تعمیرکاران قفل و کلید - اظهار کرد: در حوزه تولید قفل، کلید و دستگیره برای رونق تولید، ارتقای کیفیت و رونق کسب‌وکار به تسهیلات کم‌بهره به شدت احساس نیاز می‌شود، زیرا تولید فرآیند پیچیده، زمان‌بر و نیازمند سرمایه در گردش است.

وی ادامه داد: با پایان یافتن فرآیند تولید، فرآیند عرضه و فروش آغاز می‌شود که این موضوع نیز زمان‌بر بوده و مدت‌زمان بازگشت پول از زمان تولید و فروش بسیار طولانی است که افزایش میزان سرمایه در گردش در بحث تولید با توجه به شرایط اعلام‌شده بسیار مهم و حیاتی است.

شمیرانی با تأکید بر اینکه ارائه تسهیلات کم‌بهره بر قیمت نهایی محصول تأثیرگذار است، خاطرنشان کرد: واحدهای صنفی سطح شهر که عرضه‌کننده کالا هستند آن‌چنان نیازی به وام و تسهیلات ندارند.

قربانی خواه - رئیس اتحادیه مؤسسات توریستی و خودرو کرایه - در رابطه با نیاز واحدهای صنفی زیرمجموعه خود به وام و تسهیلات بانکی اعلام کرد: واحدهای صنفی ارائه خودرو کرایه و مؤسسات توریستی با توجه به شرایط اقتصادی جامعه که قیمت خودرو به شدت افزایش‌یافته و برنامه‌های خودروسازان و دولت در راستای ارائه خودرو به‌صورت قسطی نیست، نیازی به وام و تسهیلات بانکی احساس نمی‌شود و واحدهای صنفی عموماً با داشته‌های قبلی خود فعال هستند.

امیر قدیمی نژاد - رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه - بیان کرد: تجار، تولیدکنندگان در شرایط فعلی نیاز قابل‌توجهی به وام و تسهیلات بانکی دارند و بانک‌ها باید کمک‌رسان فعالان اقتصادی باشند تا رشد و پویایی در کشور محقق شود.

بهروز میلانی - رئیس اتحادیه تزئینات داخل ساختمان - در این رابطه به ایسنا گفت: با توجه به اینکه فعالان این صنف به دو دسته تجار و تولیدکننده و فروشندگان سطح شهر تقسیم می‌شوند می‌توان گفت، تولیدکنندگان و تجار برای رونق و انجام کسب‌وکار روزانه خود نیاز به وام و تسهیلات بانکی دارند اما واحدهای صنفی عرضه‌کننده سطح شهر نیازی به تسهیلات ندارند، زیرا واحدهای عرضه‌کننده سطح شهر با توجه به سفارش گذاری مشتری به تأمین و عرضه کالا می‌پردازند و عموماً کالایی در واحدهای خود دپو نگهداری نمی‌کنند.

رستگار - رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات - معتقد است با توجه به شرایط اقتصادی کشور و شرایط بازار آهن که سرمایه در گردش قابل‌توجهی نیاز دارد واحدهای صنفی به وام و تسهیلات بانکی نیاز دارند.

با توجه به این تفاسیر به نظر می‌رسد که کسب‌وکارهای صنفی که بر پایه تولید و واردات پایه‌ریزی شده‌اند به سرمایه در گردش قابل‌توجهی نیاز دارند و این سرمایه در گردش با توجه به شرایط اقتصادی کشور از طریق وام و تسهیلات بانکی تأمین می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصناف تسهيلات سرمایه در گردش وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۴۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وطنی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس قانون همه مجوزها باید الکترونیکی شوند و کسب و کارهای که شناسه یکتا نداشته باشند به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

وی افزود: این قانون از ابتدای سال ۱۴۰۲ ابلاغ شده است که بسیاری از واحدهای صنفی از طریق سامانه ملی و دیگر سامانه‌های مرتبط مجوزهای الکترونیکی خود را دریافت کرده‌اند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه واحدهای صنفی، اصناف و بازاریان تنها تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند شناسه یکتا را اخذ کنند، گفت: بسیاری از واحدهای صنفی تا قبل از ۱۴۰۲ پروانه کسب گرفته‌اند و از شناسه یکتا برخوردار نیستند و به همین جهت قانون گذار فرصت داده تا از طریق سامانه ملی مجوزها این شناسه را کسب کنند.

وی یادآور شد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود وارد سامانه شوند و با وارد کردن سه کد به صورت رایگان و غیر حضوری شناسه یکتا را دریافت کنند.

وطنی با اشاره به اینکه کسبه و بازاریان طی چند روز آینده نسبت به گرفتن شناسه یکتا خود اقدام کنند، اظهار کرد: فعالان اقتصادی در صورت نداشتن این شناسه فاقد مجوز تلقی می‌شوند که مشکلاتی برای خود به وجود خواهند آورد.

وی تاکید کرد: گرفتن شناسه یکتا برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: افراد در صورتی که برای گرفتن شناسه به سامانه مراجعه کردند و موفق نشدند می‌توانند به اتحادیه‌های مربوط خود مراجعه کنند.

کد خبر 6086248

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • پلمب ۶۵ واحدصنفی املاک و خودرو در کرمان
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • رعایت حجاب و عفاف در واحدهای صنفی اسلامشهر الزامی است
  • شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید