Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: ستاد مدیریت بحران گلستان و مازندران اگر نیاز به کمک دارند کتبا به ما اعلام کنند تا سازمان‌های ذیربط ما برای اعزام ماشین آلات و تجهیزات آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز(یکشنبه) در جلسه مدیریت ستاد بحران استان قزوین با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: در شرایط فعلی همه مدیران باید با همکاری هم و مجموع سازمان‌های مختلف بتوانند خدمات رسانی بهتر و بیشتری به مردم به خصوص در مباحث مربوط به ستاد مدیریت بحران داشته باشند و پیش بینی و پیشگیری لازم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: متاسفانه ما در زمان ترسالی می‌گوییم الحمدلله خشکسالی رفع شد و در زمان خشکسالی می‌گوییم ترسالی رفع شد و سیل نمی آید، در واقع برای سال‌های بعد برنامه ریزی نمی‌کنیم و  توجه نداریم که بستر رودخانه‌ها و جنگل‌های تخریب شده و بعدا دچار چه آسیب‌هایی می‌شود.   این مسئول اذعان کرد: ما در ایجاد تاسیسات و جانمایی‌ها مشکل داریم و اگر جانمایی‌ها مشکل نداشته باشند بعدا تاسیساتی را در بالادست‌ها ایجاد می.کنیم که آن تاسیسات قبلی را با مشکل مواجه می کند.    زاهدی عنوان کرد: یک تیم فنی در ذیل ستاد بحران به صورت دائم باید ایجاد شود که مسائل مربوط به پل‌ها را در حوزه سیل بررسی کند و پیشنهادات لازم را به سازمان مربوطه ارائه دهند.   وی افزود: پروژه‌هایی که در حال احداث داریم از جمله پل، آب بند، سد باید مورد بررسی قرار بگیرد و اگر مشکلی دارد برای حل مشکل راهکار ارائه شود، بدون اجازه ستاد مدیرت بحران نباید پروژه‌ای ادامه یابند.   استاندار قزوین درباره وقوع سیل در استان گلستان ابراز کرد: ظاهرا این میزان بارندگی به بازگشت دوره پنجاه ساله برمی‌گردد که پیش بینی‌های لازم صورت نگرفته بوده است، در بحث بحران باید بدبینانه ترین وضع پیش بینی شود والا آمادگی لازم را نخواهیم داشت.   وی بیان کرد: ستاد مدیریت بحران گلستان و مازندران اگر نیاز به کمک دارند کتبا به ما اعلام کنند تا سازمان‌های ذیربط ما برای اعزام ماشین آلات و تجهیزات آمادگی لازم را داشته باشند.   این مسئول عنوان کرد: هلال احمر و کمیته امداد با هماهنگی فرمانداری‌ها در کلیه شهرستان‌ها اماکنی را برای جمع آوری کمک‌های مردمی مستقر کنند و این کمک‌ها را فقط هلال احمر و کمیته امداد مجاز به جمع آوری هستند.   زاهدی ادامه داد: اطلاع رسانی از هر طریق ممکن از طریق دهیارها و شوراها صورت بگیرد چون چوپان‌ها و احشام در معرض خطر هستند، باید توجیه شوند که ظرف دو سه روز آینده در جاهای خطرناک تردد نکنند. صداو سیما هم اطلاع رسانی در این خصوص داشته باشد.   وی گفت: باید اطلاع رسانی صادقانه صورت بگیرد، حتی اگر مردم شوند بهتر از این است که آسیب ببینند بنابراین اگر خطری جایی را تهدید می‌کند صراحتا به مردم آنجا اعلام کنیم.   استاندار قزوین در پایان تصریح کرد: در ارتباط با شهرها، پل‌هایی که احداث شده و کلیه مناطقی که با خطر روبرو هستند شهرداری‌ها تیم‌های مربوطه را اعزام و بررسی کنند و لایروبی و پاکسازی را در صورت نیاز انجام دهند، راهداری هم در حوزه خود پاکسازی و لایروبی را انجام بدهد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، محمد ترکمانه گفت: تاکنون به ۱۲۰ روستای سیل زده در جنوب سیستان و‌بلوچستان‌ امداد رسانی شده است .
مدیر عامل بنیاد برکت ستاداجرایی فرمان حضرت امام (ره)  افزود:  ستاد اجرایی فرمان امام در سه‌ شهرستان دشتیاری، کنارک، زرآباد مشغول خدمات رسانی‌ به مردم سیل زده  است و تاکنون بیش از ۱۳۵ هزار بسته معیشتی بین سیل زدگان توزیع شده است.

ترکمانه عنوان کرد: با توجه با هماهنگی‌های شده با استانداری سیستان و بلوچستان، تمامی دستگاه‌های امدادی در مناطق سیل زده با محوریت ستاد اجرایی فرمان مشغول به فعالیت هستند، که این‌موضوع کار امداد رسانی را به سیل زدگان راحت کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: نیرو‌های خدمات رسان ستاد اجرایی فرمان امام علاوه بر توزیع بسته‌های غذایی در بین سیل زدگان، در جبهه مختلف در حال تخیله آبگرفتگی خانه‌های مردم هستند و برای کودکان سیل زده، بسته‌های اسباب بازی توزیع میکنند.
وی عنوان کرد:با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیرو‌های ستاد تا آخرین روز درکنار مردم این‌منطقه هستند و خسارت مردم، بویژه درمناطق محروم که دام و‌لوازم خانگی آنها از بین رفته، جبران‌خواهد شد.

ترکمانه‌ اظهار کرد: تلاش خواهیم‌ کرد منازل روستایی مناطق سیل زده رو بیمه کنیم، تا در شرایط بحران و سیل این‌مردم بتوانند از خدمات بیمه‌ای بهرمند شوند.

دیگر خبرها

  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • نشست اعضای ستاد شورای اطلاع رسانی استان با دستورکار تبیین شعار سال
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟
  • انجام ۸۳ سورت پرواز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان بلوچستان
  • پلیس : لینک‌های منتشره درخصوص ثبت‌نام در تذکر لسانی کشف حجاب از جانب ما نیست
  • ارتش و سپاه؛ لشکر خدمت