Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-23@19:22:05 GMT

مقایسه عادل و گرى لینه کر از نگاه مهدوی‌کیا+ عکس

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۵۶۳۲

به گزارش پارس نیوز، 

بازیکن سابق تیم ملی کشورمان در فضای مجازی به حذف فردوسی‌پور از برنامه نود واکنش نشان داد.

 مهدی مهدوی کیا، پیشکسوت فوتبال کشورمان با انتشار متنی در صفحه اینستاگرامش از عادل فردوسی پور حمایت کرد. او در این خصوص نوشت:
بعضى آدم‌ها دقیقأ کارى رو انجام میدن که فکر میکنى براى انجام دادن اونکار به دنیا اومدن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عادل فردوسى پور کارى رو شروع کرد که با تمام ضعف و قدرتش به پربیننده‌ترین برنامه تلویزیونى تبدیل شد. با اینکه در بسیارى از موارد از جمله پرداختن بیش از حد به حواشى فوتبال، قرارگرفتن فوتبالی‌ها و گاهأ غیر فوتبالی‌ها مقابل هم و گاهى توهین و افترا و. منتقد بخشهایى از برنامه بودم، ولى در کل این برنامه و عادل کمک بسیارى به فوتبال ایران در طول این سال‌ها کردند و از بسیارى از اتفاقات بد در فوتبال جلوگیرى بعمل آوردند و باعث بهتردیده شدن ورزش فوتبال شدند.
در مملکتى که بیشتر تصمیم گیرنده‌ها در جایگاه واقعى خود نیستند، شاهد سوزاندن یک استعداد و از بین بردن نبوغ کارى کسى هستیم که توانسته بهترین خدمت رو به تلویزیون انجام بده.
مقایسه اى میکنم بین کار عادل و گرى لینه کر انگلیسى.
تصور کنید عوامل شبکه اى که لینه کر در آن فعالیت دارد، خواهان رفتنش از برنامه بشن و به راحتى یکى از بهترین مجری‌ها و کارشناسان ورزشى رو کنار بذارن.
در جایى که تلویزیونهاى خصوصى فعالیت میکنند، همه رقبا خوشحال میشن و اینکار رو قطعأ دیوانگى محض میدونند و سریع جذب برنامه اى بهتر خواهد شد.
آیا در ایران چنین امکانى وجود داره؟ تلویزیونى که در اختیار دولت است و بودجه دولتى دارد و رقیبى رو مقابل خودش به عنوان تلویزیون خصوصى نمیبینه و این باعث میشه، برنامه اى که از پخش آن درآمد میلیاردى هر هفته داشته و عادل که با اجراى بینظیر و تلاش بسیار این برنامه رو به مانند کودکى بزرگ کرده، کنار بروند. همانطور که در حوزه هاى دیگر نیز تصمیمات غیرکارشناسى فراوانى گرفته میشه.
کلام آخر به عادل عزیز که خودش رو فرزند رسانه میدونه. میدونى که یکى از بزرگترین مشکلات فوتبال این مملکت پرداخت نشدن حق تلویزیونى به فوتبال و کلأ ورزشه. اگر این حق به فوتبال پرداخت میشد، امروز شاهد زیرساختهاى بیشتر در باشگاه‌ها و تمرکز بیشتر اون‌ها براى پیشرفت بودیم.
بیش از بیست سال هفته اى چند ساعت برنامه زنده اجرا کردى، ولى در مورد مهمترین مسئله فوتبال کوتاهى کردى یا نگذاشتند که جدى ورود کنى. امیدوارم به آغوش خانواده برگردى، ولى اینبار توصیه کن که این خانواده باید حق فوتبال و ورزش رو پرداخت کنه یا از درآمد‌ها و پخش اون صرفنظر کنه. در پناه پروردگار

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تیم ملی فضای مجازی فوتبال عادل فردوسی پور فوتبال ایران تلویزیون ایران دولت بودجه درآمد رسانه مشکلات خانواده درآمد عادل فردوسی پور فضای مجازی مشکلات مهدی مهدوی کیا پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۵۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه اشتغال برنامه امسال ایجاد ۱۲ هزار و ۹۵۱ فرصت شغلی در استان است که طی این برنامه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در اولویت هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محسن مولوی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به بزرگداشت هفته کار و کارگر اظهار داشت: از پنجم تا 11 اردیبهشت ماه هفته کار و کارگر نامیده شده که شعار امسال این هفته مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی است.

وی گفت: امسال در هفته کار و کارگر 50 عنوان برنامه در استان برگزار می‌شود که هدف بزرگداشت و تکریم مقام ارزشمند کارگران است. سال قبل بیش از 7857 بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار داشتیم که موضوع ایمنی و پرداخت دستمزد کارگران مهم‌ترین موضوع این بازرسی‌ها بود، همچنین بیش از 245 دوره آموزشی در این رابطه برای بیش از دو هزار کارگر انجام شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: برای صیانت از نیروی کار هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف تشکیل شده که در سال قبل بیش از 2480 پرونده در سطح استان حل و فصل شد که بیشترین شکایات مربوط به موضوع مابه‌التفاوت حقوق و حق بیمه بود که 30 درصد مسائل حل و فصل شدند. تعداد 408 شرکت خدماتی در استان فعال هستند و تمامی آنها مکلف به انجام طرح طبقه‌بندی مشاغل هستند و شرکتی که این کار را انجام ندهد رد صلاحیت می‌‌شود، در سال قبل 77 مورد گواهی‌نامه تأیید صلاحیت صادر شد.

وی گفت: تعداد 220 تشکل کارگری فعال در استان داریم که 190 تشکل کارگری و 30 مورد تشکل کارفرمایان است. در سال قبل به 1267نفر مقرری بیمه بیکاری به میزان 106 میلیارد تومان پرداخت شد که نسبت به سال 1401 میزان 18 درصد کاهش پرداخت مقرری داشتیم. در حوزه اشتغال برنامه امسال ایجاد 12 هزار و 951 فرصت شغلی در استان است که طی این برنامه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در اولویت هستند.

مولوی با بیان اینکه بیشترین دستگاه‌هایی که در سال قبل بار اشتغال را بر دوش داشتند کمیته امداد امام خمینی(ره)، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت بودند و ارگان‌های دیگر در رتبه‌های بعد قرار داشتند، مطرح کرد: کلیه اشتغال ایجاد ایجاد شده در سامانه رصد باید ثبت شود در سال قبل بازدیدهای میدانی بررسی شد که 82 درصد اطلاعات درست بود و در سال جاری نیز نظارت قوی‌تر انجام می‌شود. سامانه جست‌وجوی شغل سال قبل انجام شد و 4000 نفر در این سامانه ثبت نام کردند که 534 نفر از این طریق شاغل شدند. در استان 55 مرکز کاریابی و مرکز مشاوره کارآفرینی وجود دارد که 10 مورد در سال گذشته راه‌اندازی شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:  در حوزه پرداخت تسهیلات سال قبل 1100میلیارد تومان تسهیلات با سود 4 تا 6 درصد به 11 هزار نفر در قالب تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره 16، تسهیلات روستایی و عشایری و تعهد بین اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی با صندوق کارآفرینی امید پرداخت شد که بیشترین پرداخت تسهیلات مربوط به تبصره 16 بود و 6183 مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در سال 1403در استان باید تک رقمی شود، گفت: نرخ بیکاری در سال 1402 در استان 10.67 بود که این عدد در زمستان به 9 درصد رسید در حالی که در سال 1401 نرخ بیکاری 13.5 درصد بود. طرح کالا برگ الکترونیک در قالب فجرانه از بهمن ماه شروع شد و سومین مرحله آن تا 20 اردیبهشت ماه ادامه دارد و اتفاقاتی می‌افتد که این طرح تمدید شود. از ابتدای طرح تاکنون 278 هزار خانوار از این طرح استفاده کردند و 180 میلیارد تومان پول وارد بازار شد. همچنین 3200 فروشگاه فعال در استان در طرح کالابرگ داریم.

وی عنوان کرد: تعداد 309 هزار خانوار در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که 296 هزار خانوار هر ماه یارانه می‌گیرند که 107 هزار خانوار در سه دهک اول و 189 هزار خانوار در دهک‌های 4 تا 9 قرار دارند در کل در هر ماه 315 میلیارد تومان یارانه به مردم استان پرداخت می‌شود و 13 هزار و 363 نفر در دهک 10 قرار دارند که یارانه نمی‌گیرند.

مولوی با اشاره به مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهور به استان گفت: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی در این سفر 5 مصوبه گرفت که 11 پروژه دارد که همه در حوزه ورزش کارگری هستند و در حوزه سرمایه‌گذاری نیز دو تفاهم‌نامه مربوط به این اداره کل بود.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • مهدوی: احتمال قهرمانی پرسپولیس بیشتر از استقلال است/ ضعف مدیریتی، سپاهان و تراکتور را  از کورس قهرمانی خارج کرد
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان بیشتر بود
  • مقایسه شبکه 5 جی با 5.5G
  • نگاه حداد عادل به مدارس غیرانتفاعی؛ حسابتان از نظام را جدا ندانید | برای این نظام نیرو تربیت کنیم
  • این استادیوم به درد ما نمی خورد!
  • خشم گواردیولا: نمی‌دانم چطور زنده مانده‌ایم!