Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، سردار "محمد حسین حمیدی" ، با اشاره به افزایش تردد و حجم ترافیک محورهای مواصلاتی استان فارس نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزود: یکی از علل این اتفاق شرایط خوب آب و هوایی این استان است که مسافران زیادی را از سراسر کشور جذب کرده است. رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان اینکه فارس به عنوان یکی از مهمترین استان های گردشگری کشور هر ساله میزبان مسافران و مهمانان داخلی و خارجی در این ایام می باشد، تصریح کرد: اگر پلیس فارس اقدمات خود را به صورت ویژه انجام دهد یقینا در کاهش تصادفت کشوری تاثیر گذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار "حمیدی" با توصیه به رانندگان مبنی بر رعایت قوانین و مقررات رانندگی، تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی و شدت بارش باران ها در روزهای آینده، می طلبد رانندگان ضمن مدیریت سفر، عجله و شتاب را کنار بگذارند و با رفتار خوب ترافیکی و صبر و حوصله، نوروزی پر نشاط را برای خود و دیگران به ارمغان بیاورند. این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه با بررسی از سامانه های هوشمند، بیش از 96 درصد از شهروندان در این ایام قوانین و مقررات رانندگی را رعایت می کنند، عنوان داشت: پلیس با آن چند درصد رانندگان متخلف که با حرکات مخاطره آمیز جان خود و شهروندان را به خطر می اندازند بدون اغماض، برخورد شدید و قانونی می کند. وی با بیان اینکه در کل محورهای کشور از ابتدای طرح نوروزی تا کنون افزایش تردد داشته ایم، گفت: در جاده های دو طرفه که رفت و برگشت در کنار هم است، انحراف به چپ و سرعت غیر مجاز بیشترین علل تصادفات را به خود اختصاص می دهد. رئیس پلیس راه کشور با اشاره به اینکه محورهای پرتردد بیشترین کشته ها در سطح کشور دارند، خاطر نشان کرد: توصیه ما به شهروندان این است که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. سردار "حمیدی" با بیان اینکه  از 210 هزار کیلومتر جاده های  فرعی و اصلی کشور، 34 هزار کیلومتر آن که پرترددترین محورها است با دوربین کنترل می شود،  اظهار داشت: حدود 80 هزار کیلومتر راه اصلی پرتردد داریم که نیاز به 7 هزار دوربین جاده ای است تا بتوانیم با قابلیت های مختلف در محورها تغییر رفتار ایجاد کنیم. این مسئول انتظامی با توجه به اینکه استان فارس به سامانه های مختلف تجهیز شده است، افزود: علی رغم  همه ترددها در این استان، هنوز در حوزه زیر ساخت و آزاد راهی خیلی ضعیف است که این باعث می شود در جاده های دو طرفه تلفات و حوادث بالا برود. رئیس پلیس راه کشور عنوان داشت: استان فارس روند کاهشی خوبی در تصادفات دارد ولی ما به این کاهش ها قانع نیستیم و هدف ما این است که یک کشته هم در جاده ها نداشته باشیم؛ درست است که این یک آرزو است ولی ما برای رسیدن به آن، برنامه و طرح هایی داریم و مسئولین باید گفته های ما را جدی بگیرند تا به آن برسیم. وی در پایان ضمن تقدیر از عملکرد فرمانده انتظامی استان فارس در کاهش تصادفات در سال 97، افزود: ماموران ما در کل کشور بیشتر از ظرفیت و توان خودشان به دور از خانواده، جهاد گونه در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند که این افتخاری بس بزرگ است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بارش باران پلیس راه خستگی و خواب آلودگی دوربین رئیس پلیس راه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، سرهنگ فریدون قنبرزاده در نشست خبری اعلام کرد: در زمان حاضر تعداد دوربین های کنترل سرعت این شهر کمتر از ۲۰ دستگاه است که از این تعداد نیز دو سه دستگاه از کار افتاده است.

وی خاطرنشان کرد: کنترل های سنتی در دنیا منسوخ شده است و در بیشتر کشورها و حتی کلانشهرهای ایران، پلیس از طریق دوربین ها و چراغ راهنماهای هوشمند معابر را کنترل می کند.

افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است

رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه افزایش تصادفات درون شهری منجر به فوت در داخل شهرهای استان نگران کننده است، گفت: سرعت بالا و غیرمجاز، عامل بسیاری از تصادفات منجر به فوت و جرح در استان است.

وی اظهار کرد: سال گذشته ۲۵۴ نفر در استان در اثر تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۱۴۰۱ که ۲۱۶ نفر بود ۳۸ نفر معادل ۱۷.۶ درصد بیشتر شد.

وی ادامه داد: بیشترین تصادفات درون شهری منجر به فوت در سال گذشته در تبریز با ۱۳۲ رخ داد و شهرهای مراغه با ۲۴ نفر و اسکو با ۱۷ نفر فوتی در رده های بعدی قرار گرفتند.

قنبرزاده با بیان اینکه ۵۲ درصد تصادفات منجر به فوت استان در سال گذشته در تبریز روی داده است، گفت: علت بیشتر این تصادفات سرعت بالا و برخورد با جسم ثابت بود در حالیکه در گذشته، عامل عدم توجه به جلو، علت بیشتر تصادفات بود.

ساعات ۱۸ تا ۲۴، بیشترین زمان وقوع تصادفات فوتی در استان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی به زمان وقوع تصادفات فوتی در استان نیز اشاره کرد و گفت: ۶۰درصد تصادفات فروردین ماه ۱۴۰۳ بین ساعات ۱۸ تا ۲۴ و زمانیکه معابر خلوت و کنترل های فیزیکی کاهش می یابد اتفاق افتاده است.

قنبرزاده ادامه داد: ۴۰ درصد فوت شدگان در این تصادفات نیز در رده سنی ۲۰ تا ۲۵ سال قرار دارند و این نشانگر علاقه جوانان به رانندگی در سرعت بالا در ساعات خلوت شب است.

وی با بیان اینکه در بیشتر تصادفات منجر به فوت در فروردین ۱۴۰۳، راننده فاقد گواهینامه بوده است، افزود: انتظارمان از والدین این است که از دادن خودرو به فرزندانشان که گواهینامه ندارند خودداری کنند.

همکاری دستگاه ها، علت کاهش آمار تلفات در طرح نوروزی بود

رئیس پلیس راهور استان از کاهش آمار تلفات تصادفات درون شهری در طرح نوروزی (۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین) خبرداد و گفت: این کاهش نتیجه همکاری تمامی دستگاه های مرتبط بود به طوری که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه نفر کمتر شد.

قنبرزاده افزود: متاسفانه پس از اتمام این طرح، آمار تلفات به طور قابل ملاحظه ای در شهرستان های استان بالا رفت که از نبود کنترل هوشمند بر معابر نشات می گیرد.

سرهنگ فریدون قنبرزاده

اعمال قانون به تخلف تجاوز از سرعت مجاز ۲۲۳ درصد بیشتر شده است

قنبرزاده به آمار مقایسه ای برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگی در فروردین ماه ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در ماه گذشته ۷۱۱ مورد اعمال قانون برای تجاوز از سرعت صورت گرفته که در مقایسه با فروردین سال ۱۴۰۲، ۲۲۳ درصد بیشتر شده است.

وی افزود: در این مدت اعمال قانون برای استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی ۵۷۵ درصد، نقص فنی ۴۳۳ درصد، حرکت با دنده عقب در آزادراه ها ۲۲۷ درصد و عدم استفاده از عینک و سمعک در حین رانندگی ۴۳۲ درصد افزایش یافته است.

انجام تست الکل در محل تصادفات

قنبرزاده گفت: در بیشتر تصادفاتی که منجر به فوت و جرح می شود، تست الکل در محل از راننده گرفته می شود و در صورتیکه راننده هوشیار نباشد تاکیده شده است تا در بیمارستان ها این تست انجام شود.

وی ادامه داد: در همین ارتباط و در فروردین ماه گذشته ۴۹ فقره گواهینامه به دلیل استفاده از مواد روان گردان توقیف و ۱۲۵ نمره منفی در گواهینامه ها اعمال شد.

قنبرزاده گفت: همچنین در نتیجه کنترل های پلیس راهور، ۳۳۴ راننده بدون گواهینامه شناسایی و خودرو توقیف شده است و در مجموع ۶۵۸ مورد ضبط و توقیف گواهینامه و خودرو در فروردین ماه انجام شده است.

معرفی ۱۹۰ راننده پرخطر به طرح غربالگری

رئیس پلیس راهور استان به اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در بازه زمانی اول آبان سال گذشته تا دهم فروردین امسال، اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۹۰ نفر از رانندگان پرخطر برای غربالگری معرفی شده اند.

قنبرزاده ادامه داد: ۲۰ نفر از این افراد به کلینیک های تخصصی، سه نفر به بهداری ناجا و تقلیل گواهینامه و سه نفر به کمپ ترک اعتیاد و الکل ارجاع داده شدند و ۱۴۴ نفر نیز به اخذ تعهد و تحویل گواهینامه منجر شد.

وی افزود: برای این افراد در بار اول ۳۰ نمره منفی و سه ماه محرومیت از رانندگی، بار دوم ۲۵ نمره منفی و ۶ ماه محرومیت و بار سوم ۲۰ نمره منفی و ابطال گواهینامه در نظر گرفته شده است.

استانداردی برای تعداد نیروهای راهور تعریف نشده است

قنبرزاده با بیان اینکه استانداردی برای تعداد نیروهای پلیس راهور در شهرها تعریف نشده است، گفت: با هوشمندسازی معابر، تعداد بالای نیروی پلیس راهور معنایی ندارد.

وی ابراز امیدواری کرد تا با هوشمندسازی معابر، تعداد تصادفات و آمار تلفات در داخل شهرها و جاده ها کاهش یابد و ارگان های مرتبط نیز با اصلاح نقاط حادثه خیز و خطرناک در معابر شهری و جاده ای، به وظایف خود در این راستا عمل کنند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899098

دیگر خبرها

  • خواب آلودگي راننده پژو جان پاکبان گرگاني را گرفت 
  • کاهش ۱۴درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • واژگونی تانکر روغن به دلیل خواب‌آلودگی راننده
  • کاهش ۸ درصدی تصادفات منجر به جرح در استان کرمانشاه
  • تصادف در محور بروجن به لردگان دو فوتی برجای گذاشت