Web Analytics Made Easy - Statcounter

شنیده شده در سکوت و دید بازدید مسئولان در روزهای عید سومین محموله وحوش منطقه خانگرمز با دو دستگاه خاور به ملایر منتقل شدند آن هم در زمانی که وحوش ماده (بز) الان در روزهای پایانی بارداری هستند و احتمال سقط بسیار بالا است و در این صورت حتی بز مادر هم تلف می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نافع، به نقل از نافع، دهم اسفند ماه سال 87 خبری در خبرگزاری ایسنا با عنوان تلف شدن 4 کل و بز منطقه حفاظت شده تویسرکان حین انتقال به منطقه حفاظت شده دیگری منتشر شد که احساسات عموم را برانگیخت، حالا این روزها هم شنیده شده در تعطیلات نوروزی در روزهای عید سومین محموله وحوش منطقه خانگرمز با دو دستگاه خاور به ملایر منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنیده شده در سکوت و دید بازدید مسئولان در روزهای عید سومین محموله وحوش منطقه خانگرمز با دو دستگاه خاور به ملایر منتقل شدند.

این درحالی بود که متاسفانه وحوش ماده (بز) الان در روزهای پایانی بارداری هستند و احتمال سقط بسیار بالا است و در این صورت حتی بز مادر هم تلف می شود.

در واقع مشکل اصلی زمان انجام پروژه است و نحوه انتقال  و از همه مهمتر این کار به زودی تبدیل به یک بدعت می شود و در سال های آتی شاهد انتقال به سایر نقاط استان و کشور می شویم.

چه کسی پاسخگوی این واقعه است؟

از متولیان امر خواهانیم در این باره اگر مسئله ای دیگر روی داده شفاف سازی و اطلاع رسانی کنند.

در این بین گروه های مختلفی از مردم ، کوهنوردان گروه فاطمیون تویسرکان و دوستداران محیط زیست شهرستان تویسرکان در اقدامی خواستار شفاف سازی مسئولان در این باره شدند، آنان می گویند: "نزدیک  به چندین دهه محیط بانان زحمت کش و مردم این شهرستان نسبت به حفظ و صیانت از گونه های زیستی  منطقه حفاظت شده خانگرمز و تنها منطقه بکر و زیبای منطقه غرب کشور هم از لحاظ جغرافیایی وهم از لحاظ محیط زیست می باشند، اما حال به بهانه های غیر معلوم و فاقد هرگونه توضیح زیست محیطی طی چند ماهه گذشته سه مرحله از پازنها و قوچهای این منطقه به مناطق عمومی شهر های همجوار(منطقه حفاظت شده لشگردر ملایر) انتقال داده شده اند علی رغم اینکه منطقه مذکور خود دارای کل و بزهای کمی می باشد که با تلاش شبانه روزی محیط بانان محترم محافظت و نگهداری می شود، چه لزومی دارد که کل و بز های منطقه ی حفاظت شده خانگرمز ـ آن هم در فصل حساس جفت گیری و زایمان پازن ها به یک دستگاه خاور  ـ به منطقه ی لشگرک ملایر منتقل شوند؟"

حال باید دید مسئولان تویسرکانی برای این مشکل جوابی دارند و پاسخگوی افکار عمومی هستند یا خیر؟

همچنین گروه های مختلف و حامی محیط زیست، با ارسال پیامی هایی جداگانه خواستار شفاف سازی مسئولان در این باره هستند؟

انتقال چرا و به چه علت رخ داده؟

آیا اسناد و مدارک معتبر موجود است؟ اگر بله چرا در چنین فصلی که زمان وضع حمل گونه های جانوری است و آنان را از محلی اصلی زندگیشان به محلی دیگر انتقال می دهند؟

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره حفاظت محیط زیست قوچان گفت: همیاران محیط زیست در کنار نیرو‌های محیط‌بان در امر حراست و حفاظت از گونه‌های زیستی و جانوری نقش اساسی دارند که این مسئله در مناطق حفاظت شده نمود بیشتری پیدا می‌کند.
حسین اصلاحی با اشاره به گزارش‌های مردمی رسیده مبنی بر ورود یک گروه شکارچی غیرمجاز به منطقه حفاظت شده قره‌چغه منطقه مرزی باجگیران این شهرستان، افزود: بلافاصله یک تیم از محیط‌بانان به محل اعزام شدند که متأسفانه تنها یک نفر به همراه لاشه دو قوچ وحشی کشف و ضبط شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست قوچان با تأکید بر این مطلب که طی هماهنگی انجام شده متهم دستگیر و تحویل دستگاه قضایی شده است، گفت: دیگر شکارچیان از محل متواری شدند که تمام اعضای این شبکه شناسایی و در حال حاضر تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • بازدید دادستان ملایر از کارگاه های غیر مجاز
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • (ویدئو) صحبت کردن یک محیط‌بان با خرس قهوه‌ای با لهجه مازنی
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان
  • شکارچی غیرمجاز در شهرستان قوچان دستگیر شد