Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-16@16:02:45 GMT

راهکاری برای بیدارکردن جنین در رحم

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۷۴۵۶

یک متخصص زنان و زایمان گفت: جنین در هفته ۲۲ بارداری به لالایی یا موسیقی واکنش نشان می‌دهد و بیدار می‌شود. ناطقان: پرستو محمدخانی متخصص زنان و زایمان  اظهار کرد: ممکن است بسیاری از مادران باردار متوجه حرکت جنین نشوند و بخواهند برای اطمینان و کنترل سلامتی جنین این حرکت را حس کنند؛ می‌توانید کار‌هایی انجام دهید تا جنین در سه ماهه دوم و سوم در رحم تکان بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: در واقع حرکات جنین از هفته ۱۶ تا ۲۰ بارداری قابل احساس است و مادرانی که شکم اول بارداری هستند از هفته ۱۶ بارداری و دیگر مادران از هفته ۱۸ بارداری به بعد باید منتظر حرکات جنین باشند، اما گاهی حرکات جنین قابل احساس و درک نیست، احساس حرکات جنین مسئله مهمب برای تضمین سلامت جنین است و از هفته ۲۸ بارداری مادر باید مراقب حرکات جنین باشد.

جنین بیشتر از ۷۵ دقیقه نمی‌خوابد

محمدخانی گفت: گاهی جنین خواب است و هیچ حرکتی ندارد، اما این موضوع را بدانید جنین بیشتر از ۷۵ دقیقه نمی‌خوابد؛ بنابراین هر ۲ ساعت یکبار حرکات جنین باید درک شود، مادرانی که چربی شکمی زیاد دارند و یا جفت قدامی دارند ممکن است حرکات جنین را دیرتر و کمتر متوجه شوند.

وی درباره راه بیدار کردن جنین در رحم، گفت: برای بیدار کردن نوزاد میان وعده بخورید؛ نوزادان به افزایش قند خون واکنش نشان می‌دهند، یک میان وعده سالم مانند پنیر، نان و کره بادام زمینی، میوه و آجیل گزینه خوبی است، همچنین یک لیوان آبمیوه هم جنین را به حرکت درمی‌آورد.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه برای بیدار کردن جنین می‌توان کمی حرکات پرشی آرام انجام داد، ادامه داد: برای بیدار کردن جنین کمی حرکات پرشی آرام انجام دهید سپس منتظر حرکات جنین بمانید؛ همچنین می‌توانید  به آرامی کمی به شکم خود ضربه بزنید، ضربه آهسته به شکم باعث می‌شود جنین بیدار شود و تکان بخورد.

محمدخانی افزود: همه کار‌هایی که در طول روز انجام می‌دهید از جمله راه رفتن و حرکت کردن احساس شگفت انگیزی را به وجود می‌آورد که باعث آرامش جنین می‌شود، به همین دلیل بسیاری از مادران باردار متوجه می‌شوند هنگامی که به رختخواب می‌روند، نوزاد بیدار می‌شود بنابراین حتی اگر وقت خواب نیست، کمی دراز بکشید، این کار باعث بیدار شدن جنین می‌شود.

راه بیدار کردن جنین در رحم/ برای جنین موسیقی بگذارید

با جنین صحبت کنید تا بیدار شود

وی با اشاره به اینکه مادران باید با جنین در طول دوران بارداری صحبت کنند، گفت: همه صحبت‌هایی که با جنین می‌کنید، مفید است، شنوایی جنین بین هفته ۲۲ و ۲۶ بارداری رشد می‌کند و می‌تواند صدای شما، صدای خون شما، صدای بلند در خانه و دیگر صدا‌ها را بشنود، او حتی ممکن است با چرخاندن سرش، چرخش و یا پریدن به صدا‌ها واکنش نشان دهد بنابراین با جنین خود صحبت کنید.

وی با تاکید بر اینکه لالایی خواندن در دوران بارداری برای جنین مفید است، افزود: جنین در هفته ۲۲ بارداری به لالایی یا موسیقی واکنش نشان می‌دهد؛ اما دقت کنید صدای موسیقی بیش از حد بلند نباشد، زیرا صدای بلند برای گوش‌های در حال رشد جنین مناسب نیست.

این متخصص زنان و زایمان یادآوری کرد: این راه‌ها برای بیدار کردن جنین در رحم مفید هستند، اما اگر به نتیجه نرسیدید، نگران نباشید؛ تا زمانی که در طول سه ماهه سوم حدود ۱۰ ضربه در ساعت احساس کنید، همه چیز خوب است، اگر در مورد حرکات جنین خود نگران هستید، با پزشک خود مشورت کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیدار کردن ، جنین ، رحم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیدار کردن جنین رحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین مرکز ترس از زایمان کشور در کرمانشاه

به گزارش قدس آنلاین، دکتر ابراهیم شکیبا با بیان اینکه به ترس از بارداری و زایمان توکوفوبیا (Toko phobia) می‌گویند، گفت: زنانی که به این فوبیا مبتلا هستند، ممکن است علیرغم علاقه‌ای که به بچه‌دار شدن دارند، از باردار شدن امتناع کنند و یا در صورت وقوع بارداری سزارین را به زایمان طبیعی ترجیح دهند.

وی اظهار کرد: برای کاهش ترس از زایمان این دسته از زنان، به زودی مرکز ترس از زایمان در بخشی از ساختمان کلینیک تخصصی مادر و کودک منزه راه اندازی می شود.  

شکیبا افزود: در این مرکز مادرانی پذیرش می شوند که بدون علت پزشکی خواهان زایمان به روش سزارین بوده و یا دارای ترس از زایمان(متوسط به بالا) هستند و از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ارجاع شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لحظه روشن شدن مشعل المپیک ۲۰۲۴ | انجام حرکات نمایشی توسط مردان |‌ پوشش خاص آنها را ببینید
  • روشی جدید برای پیش‌بینی احتمال ابتلا به زوال عقل
  • آیا تهوع و استفراغ شدید در دوران بارداری مضر است؟
  • «سپیده» در حوزه هنری به روی صحنه می‌رود
  • آلودگی هوای خانگی در دوران بارداری بر سلامت جنین تأثیر دارد؟
  • اولین مرکز ترس از زایمان کشور در کرمانشاه
  • خرید تضمینی راهکاری برای بهره‌برداری از فناوری بومی/صفی از شرکت‌های خوش‌نام برای دانش‌بنیان شدن
  • آرامش غزه پس از ۱۹۰ روز/ایران برای انتقام شهدا بیدار است
  • چطور بدون نوشیدن قهوه سرحال و هوشیار باشیم؟
  • امشب صدها میلیون نفر در سراسر جهان بیدار می‌مانند