Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@11:56:17 GMT

وزیر کشور: حدود ۵۰درصد ارتفاع آب در آق‌قلا کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۰۷۹۲۸

وزیر کشور: حدود ۵۰درصد ارتفاع آب در آق‌قلا کاهش یافت

عبدالرضا رحمانی فضلی اظهار کرد: خروجی سد وشمگیر از ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه امروز به ۹۰ متر مکعب بر ثانیه رسید و به دنبال آن ورودی آب به آق‌قلا کاهش یافت. از دو روز گذشته با بازگشایی مسیرهای جدید و لایروبی در مصب گرگانرود خروجی آب نیز از آق‌قلا در حال افزایش است.

وی با اشاره به اینکه مردم در این مناطق کماکان با مشکل مواجه هستند، بیان کرد: سطح کمک رسانی و اقدامات فنی و مهندسی به شدت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی تصریح کرد: صبح امروز ستاد مدیریت بحران تشکیل شد و در آن تقسیم کار صورت گرفت. اولویت اول ما خروج آب از منطقه آق‌قلا است که این کار به نیروهای نظامی با مسئولیت سپاه واگذار شده است. بحث تجهیزات و ماشین آلات به وزارت راه و کمک رسانی های غذایی و چادر به هلال احمر واگذار شد و شورای تامین نیز موظف شد که امنیت مناطق سیل زده را با جدیت پیگیری کند.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد در فضای مجازی به شبکه ها و سایت هایی که هم در استان و هم در سراسر کشور اقدام به پخش اطلاعات نادرست و غلط می کنند که بعضاً شاید مغرضانه هم باشد، تذکرات لازم داده شود. اطلاع رسانی هم بر عهده صدا و سیما گذاشته شد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: امکانات لازم برای عشایر نیز به سرعت در حال تامین است.

تخلیه ۹۰ درصد آبگرفتی‌های منازل گنبد کاووس

رحمانی فضلی در ادامه بیان کرد: برخی از منازل مسکونی در گنبد کاووس بین نیم متر تا یک متر آب گرفتگی داشته که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد منازل از آب تخلیه شده و مردم در حال تدارک بازگشت به خانه هایشان هستند.

وی افزود: کمیته ای تشکیل شده تا تمامی خسارات در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی، دامداری، صنعت، مغازه ها، منازل، اسباب و لوازم و غیره را ظرف حداکثر ۱۰ روز ارزیابی کنند تا در اسرع وقت بتوانیم به مردم کمک کنیم.

رحمانی فضلی یادآور شد: با توجه به بارش هایی که روزهای آینده خواهیم داشت، وزارت نیرو و هواشناسی ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته باشند تا تصمیمات مورد نیاز اخذ شود.

وزیر کشور ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم منطقه تصریح کرد: این استان به تجلی از وحدت، انسجام، هماهنگی و همکاری تبدیل شده و همه به دنبال حل مشکلات مردم هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رحمانی فضلی وزیر کشور آق قلا سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام زمین پاک نامگذاری شده و برنامه‌های مختلفی در این زمینه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب ایران پاک در مناطق گردشگری برای پاسداشت زمین پاک برنامه‌هایی اجرا می‌شود.

وی افزود: «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» شعار امسال برای حفظ محیط زیست است که باید واحدهای تولیدی مواد پلاستیکی مواد خود را با مواد تجزیه پذیر تغییر دهند.

مدیرکل محیط زیست کردستان با اشاره به آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها مکلف هستند ظرف مدت پنج سال، ۲۰ درصد مواد مصرفی در واحدهای تولیدکننده انواع پلاستیک را با مواد تجزیه پذیر جایگزین کنند.

حمیدی با اشاره به اینکه سرانه مصرف پلاستیک روزی سه کیسه پلاستیکی با عمر استفاده ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است، اضافه کرد: ایران بیستمین کشور تولیدکننده زباله پلاستیکی دنیا است و سالانه میزان مصرف کشور بیش از ۱۰ میلیون پلاستیک است.

وی ادامه داد: براساس آئین نامه مذکور وظایفی هم برای سازمان‌های جهاد کشاورزی در استان‌ها مبنی بر ترویج و آموزش نحوه استفاده از لوله‌های پلاستیکی در بخش کشاورزی به ویژه کشت‌های گلخانه‌ای تعریف شده است.

سرانه هر نفر را سه کیسه پلاستیک دانست و گفت: کشور ماه بیست و یکمین کشور تولید زباله و پنجمین کشور مصرف کننده پلاستیک در جهان هستیم و باید به سمت استفاده از مواد تجزبه‌پذیر پیش برویم.

حمیدی اذعان کرد: حوادث طبیعی از جمله آتش‌سوزی و حریق نیز از بین برنده تنوع زیستی است و آسیب‌رسان خواهد بود.

وی ورود فاضلاب روستاها به رودخانه‌ها و آبراهه‌ها، فضولات دامی و واژگونی تانکر سوخت نیز از عوامل آلودگی خاک و محیط زیست است.

مدیرکل محیط زیست کردستان اعلام کرد: آلودگی هوا به دلیل خودروهای فرسوده نیز از معضلات استان بویژه شهر سنندج در آلوده کردن هوا و محیط زیست است.

حمیدی اعلام کرد: کردستان استانی صنعتی نیست که معضلی در محیط زیست ایجاد کند اما کانون‌های گرد و غبارخیز خارج از استان هوا را آلوده می‌کند.

وی حجم بالای زباله‌ها و پسماند روستاها را مشکل‌ساز دانست و گفت: ۳۰ درصد زباله‌ها توسط خانوارها قابل بازیافت است و اگر فرهنگسازی شود کمک بزرگی به امنیت محیط زیست خواهد بود.

کد خبر 6086292

دیگر خبرها

  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • امدادرسانی٩تیم عملیاتی هلال احمربه مردم زرند/تخلیه آب منازل
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • کاهش ۴۴۶ واحدی شاخص کل بورس
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد