Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بازیکنان حاضر در داربی نهم که در روزهای سال‌نو برگزار شد می‌گوید که این دیدار در آن سال‌ها اهمیت زیادی نداشته است.

به گزارش ایسنا، دومین داربی‌ای که در روزهای عید برگزار شد، داربی نهم در سال ۵۱ بین پرسپولیس و تاج بود که با پیروزی ۲ بر صفر سرخ‌پوشان پایتخت به پایان رسید. در این دیدار صفر ایرانپاک و حسین کلانی گل‌های شاگردان آلن‌راجرز را به ثمر رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین کلانی، یکی از گل‌زنان پرسپولیس در این دیدار در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جو جامعه در آستانه داربی سال ۵۱ اظهار کرد: واقعیتش را بخواهید این بازی به ۵۰ سال پیش برمی‌گردد و من چیز زیادی در خاطرم نیست ولی به طور کلی آن جوی که در آن زمان به خاطر داربی بود قابل مقایسه با الان نبود. داربی آن زمان مانند سایر بازی‌هایی بود که در لیگ برگزار می‌شد. تعداد رسانه‌ها هم کمتر بود و تبلیغات کمی درباره این بازی می‌شد. فقط هواداران استقلال و پرسپولیس که هم پیگیر بازی این دو تیم بودند، داربی را دنبال می‌کردند. الان این دیدار خیلی جدی شده و تبلیغات زیادی راجع به این بازی می‌شود.

او درباره تفاوت هواداران دو تیم در آن زمان و پس از انقلاب گفت: تعداد علاقه‌مندان استقلال بعد از انقلاب بیشتر شده است ولی آن زمان هواداران پرسپولیس خیلی بیشتر بود. منتها برای ما که وارد زمین می‌شدیم فرقی نمی‌کرد و سعی می‌کردند که بهترین بازی‌مان را به نمایش بگذاریم.

پیشکسوت پرسپولیس افزود: الان هیجان داربی بیشتر شده و دوستان رسانه‌ای هم به هیجان این دیدار بیشتر دامن می‌زنند. این موضوع به خاطر تعداد بالای هواداران دو تیم است. مضافاً بر این که رقابت ما فقط در داخل زمین بود و در خارج از زمین خیلی با هم دوست بودیم. الان این دوستی‌ها و رفاقت‌ها بین استقلالی‌ها و پرسپولیسی‌ها کمتر دیده می‌شود و این بازی تقریباً مانند یک مبارزه شده است. آن زمان مبارزه نبود و یک بازی دوستانه و زیبا بود.

کلانی در ادامه گفت‌وگویش با ایسنا درباره فعالیت آلن‌راجرز در پرسپولیس و رایکوف در تاج که تأثیر زیادی در این دو تیم داشتند، توضیح داد: آلن راجرز از نظر ما بهترین بود و رایکوف هم جزو بهترین‌ها بود. آقای راجرز متأسفانه هیچوقت مربی تیم‌ملی نشد و این پیشنهاد را هیچوقت قبول نکرد و همیشه در پرسپولیس ماند، پس از آن هم از ایران رفت. با این حال رایکوف راضی شد که سرمربی تیم‌ملی شود. نهایتاً این دو مربی دو بدعت گذار در فوتبال ایران بودند و روش‌هایشان در ایران تازه بود. فرم بدن‌سازی و تمریناتشان با باقی مربیان تفاوت داشت و سبک جدیدی وارد ایران کردند. مضافاً راجرز از من به عنوان فروارد آزاد استفاده می‌کرد که در فوتبال ایران تازگی داشتند. راجرز و رایکوف با این که خارجی بودند ارتباط خوبی با بازیکنان‌شان داشتند و درک متقابلی بین‌مان وجود داشت.

او در پاسخ به این سوال که آیا در آن زمان با بازیکنی از استقلال کل‌کل داشته، بیان کرد: من با هیچکس کل کل نداشتم و با هم رفیق بودیم. آن‌هایی که در قید حیات هستند، از دوستان خوب ما هستند. برای مثال آقای عبداللهی از دوران کودکی با هم رفیق بودیم ولی در داخل زمین مانند دو رقیب شایسته و جوان‌مرد با هم بازی می‌کردیم. ما بعد از بازی هم با هم حمام امجدیه می‌رفتیم و مشترکا استفاده می‌کردیم. این دوستی بعدها ادامه پیدا کرد و با تمام بازیکنان آن دوره که در تاج آن زمان بودند، ارتباط دارم و از دوستان صمیمی من هستند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره داربی ۸۹ که دهم فروردین برگزار خواهد شد، اظهار کرد: من متأسفانه به دلیل این که به نوع تمرینات حتی تیم خودم، پرسپولیس وارد نیستم، نمی‌توانم پیش‌بینی کنم. مضافاً بر این که در ورزش نمی‌توانید به راحتی پیش‌بینی کنید و ممکن است مانند بازی پرسپولیس و السد در دقیقه ۹۲-۹۳ یک توپ روی دروازه ما بیاید و دروازه‌مان باز شود. این اتفاق در حالی رخ داد که تمام بازی دست ما بود. به همین خاطر شما نمی‌توانید به هیچ شکلی پیش‌بینی کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم فوتبال استقلال تهران تيم فوتبال پرسپوليس حسین کلانی داربی 89

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، به فاصله دو روز تا پایان مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) برای حل مشکل مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس برای کسب مجوز حرفه‌ای و حضور در لیگ قهرمانان، روز دوشنبه، ۳ اردیبهشت با برگزاری مزایده رسمی واگذاری ۸۵ درصد از سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال طلسم خصوصی‌سازی سرخابی‌ها پس از حدود دو دهه شکسته شد.

واگذاری سرخابی‌ها به صورت ۱۰ درصد نقدی و مابقی اقساطی

محمود قامت، معاون سازمان خصوصی‌سازی درباره جزئیات این واگذاری گفته است: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۱۰ درصد از ارزش این معامله به صورت نقد و مابقی با اقساط ۶ ماهه و حداکثر ظرف ۶ سال ازسوی خریداران پرداخت می‌شود.

ورود ۶ بانک غیردولتی برای خرید سهام پرسپولیس

وی درباره مشخصات خریداران سهام توضیح داد: کنسرسیومی متشکل از ۶ بانک غیردولتی شامل بانک‌های شهر، ملت، صادرات، اقتصاد نوین، تجارت و رفاه متقاضی خرید سهام پرسپولیس بودند که دیروز موفق به خریداری آن شدند؛ کارگزار فروشنده سهام به نمایندگی از طرف دولت، بانک ملی بود و این معامله هم مطابق رویه قطعی شد. به گفته وی، قیمت هر سهم پرسپولیس ۳۵۸ تومان به ارزش کل ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

کنسرسیوم شرکت‌های پتروشیمی خریداران باشگاه استقلال

معاون سازمان خصوصی‌سازی همچنین در خصوص خریداران باشگاه استقلال گفت: برای خریداری ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال نیز کنسرسیومی از شرکت‌های پتروشیمی متشکل از خلیج فارس، پارس، بوعلی، شهید تندگویان و بندر امام (ره) موفق به خریداری سهام شدند.

قامت افزود: قیمت هر سهم استقلال نیز ۳ هزار و ۴۰۶ ریال به ارزش کل ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است؛ کارگزار خریدار قیمت خرید هر سهم پایه باشگاه استقلال در سامانه معاملات وارد کرده بود که کارگزاری بانک صنعت و معدن برای فروش سهام این باشگاه از طرف دولت بود و مطابق رویه‌ها و مقررات معاملات فرابورس این معامله در سامانه معاملات قطعی شد.

آنگونه که سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفته است در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی، فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و صنایع پتروشیمی این مسئله حل و فصل شود که این اتفاق در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند، ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال و ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس نهایی شد.

خاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ماهه به کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی اعلام شده است.

در همین رابطه سیاوش غیبی‌پور در مورد مباحث مطرح در مورد واگذاری سرخابی‌ها در گفت‌وگو با آنا اظهار کرد: ورود بانک‌ها به شرکت در مزایده سرخابی‌ها توصیه‌ای است که به دلایل مصالح اجتماعی و اقتصادی صورت گرفته است. اگرچه بخش خصوصی نیز مصالح اقتصادی در این بحث داشته است.

تشریح دلایل عدم استقبال بخش خصوصی و تعاونی از خرید سهام سرخابی‌ها

وی با بیان اینکه اقتصاد به بخش نئوکلاسیک و نهادی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: در بخش نئوکلاسیک، درنظرگرفتن درآمد واقعی سهام مورد توجه است، اما در مورد سرخابی‌ها، بخش نهادی مورد نظر بوده است و به دلیل حواشی که طرفداران این باشگا‌ه‌ها ایجاد می‌کنند ملاحظاتی را برای خریداران عمده ایجاد می‌کند، چون می‌تواند موضوعات درآمدی خریدار بخش خصوصی یا تعاونی را تحت‌الشعاع قرار دهد.

غیبی‌پور بیان کرد: به دلیل پررنگ‌بودن بخش نهادی در این واگذاری بخش خصوصی استقبالی از خرید سهام سرخابی‌ها نداشت.

وی در پاسخ به اینکه چرا با وجود منع بانک‌ها از خرید سهام واحد‌های زیان‌ده وارد کنسرسیوم خرید شده‌اند، عنوان کرد: به نظر می‌رسد ورود بانک‌های غیردولتی در بحث خرید سهام سرخابی‌ها نوعی توصیه بوده است و آنگونه که در اخبار دیده می‌شود سهام سرخابی‌ها باید تعیین تکلیف شود تا بتوانند ادامه حیات آسیایی و بین‌المللی داشته و از دولتی‌بودن خارج شوند.

کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: سهام سرخابی‌ها به شکل مصلحتی و توصیه‌ای به بانک‌ها واگذار می‌شود تا بتواند از محرومیت‌های بین‌المللی جلوگیری کند، چون ایجاد محرومیت‌های بین‌المللی می‌تواند هزینه‌های اجتماعی توسط طرفداران این دو باشگاه ایجاد کند.

سرخابی‌ها می‌توانند با مدیریت‌های مناسب به سوددهی برسند

وی بیان کرد: بخش عظیمی از این واگذاری توجه به شرایط کشور و در نظر گرفتن شرایط غیراقتصادی است. البته این پرسش مطرح است که آیا این باشگاه‌ها همچنان زیان ده باقی می‌مانند؟. پاسخ این است که این دو باشگاه همانند دوکارخانه هستند که می‌توانند با مدیریت مناسب به سوددهی و بازدهی برسند و در بسیاری از کشور‌ها باشگاه‌های بسیار موفق و سودده اقتصادی نیز وجود دارد.

غیبی‌پور تصریح کرد: بانک‌ها می‌توانند این امید را داشته باشند که با مدیریت‌های مناسبی که با تصمیم‌گیری مشترک کنسرسیوم اتخاذ می‌شود سهام سرخابی‌ها به سود برسد و برای بانک‌های شرکت کننده در این واگذاری منافع اقتصادی نیز به دنبال داشته باشد.

بحث‌های مالی و حسابرسی این دوباشگاه باید از این پس بسیار دقیق و شفاف باشد

وی افزود: بحث‌های مالی و حسابرسی این دوباشگاه باید از این پس بسیار دقیق و شفاف باشد و از ریخت‌وپاش‌های غیرضرور پرهیز شود که با طی‌شدن این مسیر انتظار سوددهی نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • آغاز آیین واگذاری مالکیت سرخابی‌ها به بخش خصوصی
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • هم از استقلال امتیاز می گیریم هم از پرسپولیس | خط و نشان برای سرخابی ها
  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • وزیر اقتصاد: سرخابی‌ها قسطی فروش رفتند
  • مزایده سرخابی‌ها آغاز شد
  • وجه مشترک دروازه بانان ملی پوش/ ذخیره های مطمئن جانشین باتجربه ها