Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی گفت: سیاست اصلی ما در سال ۹۸ تخصصی کردن اردو‌های راهیان نور می‌باشد به این شکل که دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه‌ها بتوانند با حوزه تخصصی خود در راهیان نور فعالیت کنند.

وجدانی نیا، معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقداماتی که معاونت فرهنگی بسیج در سال ۹۷ انجام داده است، گفت: چند گام اساسی در سال ۹۷ توسط معاونت فرهنگی در حوزه فرهنگی و اجتماعی برداشته شد یکی از آن‌ها در حوزه جشنواره فرهنگی هنری ققنوس بود که در آن زمان به صورت کشوری در دوره دوم و سوم هم زمان برگزار شد و طی آن توانستیم استعداد‌های برتر را در بسیج‌های دانشجویی کشور شناسایی کرده و هم زمینه رشد آن‌ها را در بستر فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که انجام دادیم در حوزه دفاع مقدس یادواره شهدای دانشجو را در اردیبهشت سال ۹۷ در تمام دانشگاه‌های کشور برگزار کردیم. راه اندازی گروه‌های تئاتر، گروه‌های موسیقی انقلابی و دیگر گروه‌های هنری را داشتیم که پیشرفت‌های بسیار خوبی در این زمینه داشتند.

معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی با اشاره به حوزه اجتماعی و فعالیت‌های آن گفت: کارگاه‌های ازدواج موفق را در سطوح بالا در دانشگاه‌ها برگزار کردیم و همچنین کارگاه‌های اعتیاد و پیشگیری از طلاق را در دانشگاه‌ها برگزار کردیم و آخرین کاری که در سال ۹۷ به صورت کشوری انجام دادیم مسئله راهیان نور بود که تلاش کردیم تا زمینه حضور حداکثری دانشجویان را از سراسر کشور به مناطق جنوبی کشور فراهم کنیم و تلاش کردیم تا به خوبی برگزار شود.

وجدانی نیا پیرامون فعالیت‌هایی که بسیج معاونت در سال ۹۸ انجام خواهد داد، گفت: سیاست اصلی ما در سال ۹۸ تخصصی کردن اردو‌های راهیان نور می‌باشد به این شکل که دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه‌ها بتوانند با حوزه تخصصی خود در راهیان نور فعالیت کنند برای مثال بچه‌های رشته‌های مهندسی به مهندسی جنگ بپردازند، دانشجویان هنر به ابعاد هنری جنگ توجه کنند و امثالهم.

وی ادامه داد: کنگره شهدای دانشجو با قوت خود در سال ۹۸ ادامه خواهد داشت و در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه‌ها برنامه‌های مفصلی خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه های فرهنگی بسیج دانشجویی اردوی راهیان نور جشنواره فرهنگی هنری ققنوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان کردستان، میزان طلاق استان طی سال گذشته با کاهش دو درصدی نسبت به سال قبل از آن روبه‌رو بوده و از ۵۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از واحد اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، بهادر اسدی اظهار کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌هایی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی افزود: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ادامه داد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هرچه بیشتر آمار طلاق استان ادامه دارد.

اسدی از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ابراز امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 747524

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • اعزام دانشجویان به اردو‌های راهیان نور غرب
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری