Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره نقش کشورهای همسایه در تحقق شعار سال، گفت: کشورهای همسایه تقریباً نزدیک ترین بازار مناسب و علاقه مند به تولیدات داخلی ما هستند که جمعیت نزدیک به ۲۵۰ میلیون نفری را در بر می‌گیرند. یقیناً اگر تولیدات ما رونق پیدا کند و متناسب با نیاز آنها باشد، می‌تواند برای کشورهای همسایه جذاب باشد که برای این کار باید تسهیلات لازم و کافی از سوی دولت برای صادرات در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جذاب بودن تولیدات داخلی ما برای کشورهای همسایه باعث ایجاد بازارهای خارجی بیشتر برای ما شده و به صورت مستقیم بر افزایش «رونق تولید» تأثیر می‌گذارد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اضافه کرد: در کشورهای افغانستان، پاکستان، کشورهای آسیای میانه و حتی ترکیه و عراق و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس ما شاهد ابراز علاقه مردم به کالاهای ایرانی در نمایشگاه‌هایی که تاکنون در آن کشورها بنا شده است، بوده ایم. همین رغبت و شوق نشان دهنده آن است که رونق تولید در کشور ما می‌تواند سهل‌ترین و ارزان‌ترین کالا را در اختیار نیازمندان کشورهای همسایه قرار دهد.

ترقی اضافه کرد: نقش کشورهای منطقه در رونق تولید بعد از مصرف داخلی مهمترین نقش مهم و مؤثر است.

وی خاطرنشان کرد: دولت نیز باید تسهیلات لازم را برای بالا بردن ظرفیت تولید در کشور انجام دهد و نقدینگی مورد نیاز این بنگاه‌های تولیدی را فراهم کند که این موضوع تنها با اصلاح نظام و سیستم بانکی قابل اجرا خواهد بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: در زمینه صادرات، دولت باید مشوق‌های لازم را به صادر کنندگان اختصاص دهد و با گشایش اعتبار برای تأمین کالاهای مورد نیاز کارخانجات داخلی، اولویت بیشتری را برای تولید کنندگان قائل شود.

ترقی با تأکید بر اهمیت مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه، گفت: متأسفانه دولت به این دلیل که نگاهش عمدتاً به اروپا و دور دست هاست به همسایه‌گان توجه کمتری دارد و در زمینه ایجاد تسهیلات برای توسعه روابط اقتصادی، گام‌های لازم و کافی را بر نمی‌دارد.

وی افزود: در حالی که اصولاً ارتباط اقتصادی منطقه‌ای و به صورت خصوصی‌تر کشورهای فارسی زبان و باقی کشورهای هم مرز می‌توانند ایران را به یک قدرت اقتصادی مناسب تبدیل کند که این مبادلات به دلیل آنکه خارج از شمول تحریم است و مردم عادی هم می‌توانند این گونه مبادلات اقتصادی را انجام دهند، بهترین زمینه برای رونق تولید به حساب می‌آید.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: مبادلات تجاری با کشورهای دور شامل تحریم و سیستم‌های مالی بین المللی هستند و مشکلات عدیده‌ای برای کشور ایجاد می‌کنند اما مبادله با کشورهای همسایه به هیچ وجه ارتباطی با تحریم‌ها ندارد که همین موضوع باعث می‌شود تا بتوانیم از آن برای رونق هر چه بیشتر تولید بهره ببریم.

کد خبر 4574862

منبع: مهر

کلیدواژه: حزب موتلفه اسلامی حمیدرضا ترقی تحریم اقتصادی ایران سال رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟

هر کشور قوانین راهنمایی و رانندگی و جرائم مربوط به خود را دارد. ندانستن قوانین در هر کشور می‌تواند بسیار خسارت‌زا باشد؛ برای مثال جریمه سرعت غیرمجاز در هلند بسیار بیشتر از اروپای شرقی است.

در عربستان، در صورتی که افراد از پل عابر پیاده عبور نکنند و مسیر مستقیم از وسط بزرگراه را برگزینند، بین هزار تا ۲ هزار ریال عربستان جریمه خواهند شد!

امارات متحده عربی

به گزارش روزیاتو، سیستم امتیاز سیاه دبی، رانندگانی را که قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا می‌گذارند ردیابی می‌کند. این سیستم از امتیازهایی برای نشان دادن میزان جدی بودن تخلف استفاده می‌کند. هر بار که یک راننده کار اشتباهی انجام می‌دهد، مانند رانندگی با سرعت زیاد یا پیروی نکردن از علائم راهنمایی و رانندگی، چند امتیاز سیاه دریافت می‌کند.

رانندگی در حالت مستی می‌تواند جریمه بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار درهم، تا سه ماه حبس، ۶۰ روز توقیف خودرو یا همه این موارد را به دنبال داشته باشد. متخلفان ممکن است امتیاز سیاه هم دریافت کنند.

در صورتی که رانندگان از سرعت مجاز، کمتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت تخلف کنند، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ درهم جریمه می‌شوند. اگر این تخلف از سرعت مجاز بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت و حتی بالاتر باشد، جریمه هزار و ۵۰۰ درهمی، ۱۲ امتیاز سیاه) و ۳۰ روز توقیف ماشین را به دنبال خواهد داشت.

عبور از چراغ قرمز، هزار درهم جریمه، ۱۲ امتیاز سیاه و توقیف ۳۰ روزه وسیله نقلیه را به همراه دارد. البته در قوانین راهنمایی رانندگی ذکر شده که عبور از چراغ قرمز تعلیق گواهینامه ندارد. بی‌توجهی به خط عابر پیاده و راندن بیش از سرعت مجاز در نزدیکی این خط نیز ۵۰۰ درهم جریمه را در پی خواهد داشت.

ترکیه

به نقل از سایت ikamet، رانندگی در حالت مستی چندین حالت دارد. بابت اولین تخلف ۶۴۴۰ لیره، بابت دومین بار هشت هزار و ۷۵ لیره و بابت سومین بار ۱۲ هزار و ۹۷۸ لیره جریمه برای فرد به دنبال دارد.

تخلف از سرعت مجاز تا ۳۰ درصد سرعت مجاز، هزار و ۵۰۷ لیره و تخلف از سرعت مجاز، بیش از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه در پی خواهد داشت. تخلف از سرعت مجاز بیش از ۵۰ درصد، فرد خاطی را متوجه جریمه ۶ هزار و ۴۴۰ لیره‌ای خواهد کرد. عبور از چراغ قرمز هزار و ۵۰۷ لیره و بی‌توجهی به خط عابر پیاده سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه دارد.

عربستان

این کشور جرائم راهنمایی و رانندگی را به چهار دسته عمده تقسیم کرده است. دسته اول جرائم که از همه سنگین‌تر هستند، بین ۵۰۰ ریال تا ۹۰۰ ریال جریمه فرد و حتی توقیف وسیله نقلیه را در پی خواهند داشت. رانندگی در حالت مستی، عبور از چراغ قرمز و تخلف از سرعت مجاز بیش از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته هستند.

دسته دوم جرائم بین ۳۰۰ ریال تا ۵۰۰ ریال هستند و مجدداً امکان توقیف وسیله نقلیه را دارند. تخلف از سرعت مجاز کمتر از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته به شمار می‌رود. به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم جرائم کوچک‌تر و مجازات‌های کمتر را پوشش می‌دهند.

عمان

رانندگی در حالت مستی در عمان برای اولین بار هزار ریال عمان (۲۶۰۰ دلار) و برای دومین بار ۲ هزار ریال عمان (۵۲۰۰ دلار) جریمه در پی خواهد داشت. مشخص است که این جریمه بسیار سنگین است زیرا در مقایسه با تخلف از سرعت مجاز تا ۲۰ کیلومتر که تنها ۱۰ ریال عمان جریمه دارد، مبلغ بسیار بیشتری از فرد دریافت می‌شود. تخلف از سرعت مجاز از ۲۱ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت نیز ۱۵ ریال عمان و ۲ امتیاز منفی در پی خواهد داشت.

رد کردن چراغ قرمز یکی از بدترین تخلفات رانندگی است که یک راننده می‌تواند در عمان مرتکب شود؛ چراکه علاوه بر جریمه ۵۰۰ ریالی، می‌تواند او را تا یک سال در زندان حبس کند! بی‌توجهی به خط عابر پیاده نیز ۱۵ تا ۳۰ ریال عمان جریمه خواهد داشت.

قطر

رانندگی در حالت مستی در قطر نیز به دلیل خطرناک بودن جرم سنگینی محسوب می‌شود. هر فرد متخلف ممکن است با ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار ریال قطر، احتمال حبس و حتی تبعید مواجه شود!

تخلف از سرعت مجاز با هر ۱۰ کیلومتر بیشتر، ۱۰۰ ریال قطر جریمه دارد. این جریمه تا سقف هزار ریال می‌تواند بالا برود. عبور از چراغ قرمز تا ۶ هزار ریال قطر و توقیف وسیله نقلیه را به همراه خواهد داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • ارگران مهاجر در کشورهای همسایه ایران چقدر حقوق می‌گیرند؟