Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در سال رونق تولید هم پیشگام شد، از بسیج بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی برای تنظیم سند رونق اقتصادی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، کیوان کاشفی اعلام شعار سال با عنوان «رونق تولید» توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال ۹۸ را یک بارقه امید برای تولیدکنندگان اعم از خرد و بزرگ دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر می‌رسد اگر امسال ما بتوانیم همت کنیم و از این رویکرد مقام معظم رهبری استفاده خوبی را ببریم، ممکن است چندین اتفاق متفاوت را در کشور شاهد باشیم.

ضرورت مساعد کردن فضای کسب و کار برای رونق تولید

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه تاکید کرد: رونق تولید را نمی توان ایجاد کرد مگر اینکه در ابتدا فضای کسب و کار را مساعد کرد.

وی افزود: شاخص های فضای کسب و کار نیز مشخص است و خیلی هم کار پیچیده ای نیست و هزینه زیادی هم نمی خواهد.

کاشفی تصریح و خاطرنشان کرد: ابتدا ما باید فضای کسب و کار را اصلاح کنیم که قطعاً اولین قدم خواهد بود.

بانک‌ها و سازمان امور مالیاتی در بحث رونق تولید بسیار اثرگذارند

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت: چند ارگان وجود دارد که در بحث رونق تولید نقش موثر مفید و حیاتی دارند که شاید اولین اینها شاید بانک ها باشند.

وی افزود: در این راستا بحث ارتباطات بانکی مهم است و بانک ها هم به لحاظ بحث نقدینگی و هم ارتباطی که با واحدهای تولیدی دارند، باید حتماً از انعطاف بیشتری برخوردار شوند.

خیلی از قوانین بانکی و قراردادها باید مورد بازنگری مجدد قرار گیرد

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: خیلی از قوانین بانکی و قراردادها باید مورد بازنگری مجدد قرار گیرد و به نظر می‌رسد در این زمینه از جو شعار امسال می توان استفاده کرد که این اتفاق رخ دهد.

وی سازمان امور مالیاتی را به عنوان دیگر ارگان در این زمینه موثر دانست و گفت: سازمان امور مالیاتی امروز یکی از سازمان های مهم کشور است که در بحث تولید بسیار صاحب نظر و جز یکی از عوامل اساسی در این زمینه و به خصوص در بحث مالیات ارزش افزوده که یکی از موارد بسیار اساسی حوزه تولید و گرفتاری حوزه تولید است، به حساب می آید.

شاید امسال با بهره از شعار رهبری بتوان تابوی اصلاح قانون ارزش افزوده را شکست

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه تاکید و خاطرنشان کرد: شاید بتوانیم با توجه به همین شعاری که مقام معظم رهبری برای امسال تعیین کردند، بالاخره این تابوی اصلاح قانون ارزش افزوده را بشکنیم و شاهد قانون بهتری باشیم.

این مسئول، بحث بیمه را یکی از ارکان اصلی برای کار تولید دانست و گفت: باید این موضوع نیز مورد بازنگری قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه تاکید کرد: اگر امسال بتوانیم به موارد ذکر شده بپردازیم کار بسیار مهمی خواهد بود.

بسیج بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی برای تنظیم سند رونق اقتصادی

وی از بسیج بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی به این منظور یاد کرد و گفت: امسال طی همین یکی دو روز گروهی از این فعالان بخش خصوصی و اعضای دانشگاهی بسیج شده ایم و در صدد هستیم که از طریق بخش خصوصی یک سندی را برای تحقق این رونق اقتصادی تنظیم و تقدیم کنیم و امیدواریم که با همکاری سایردستگاه‌های اقتصادی استان تبدیل به یک سند نهایی شود.

کاشفی کارگروه اقتصاد مقاومتی استان را بهترین جا برای این موضوع دانست و افزود: اگر مصوب شود که همه ارکانی که ذکر شد وظیفه خودشان را بدانند و به خوبی آن را انجام دهند، می توان امیدوار بود که امسال رونق اقتصادی بیشتری داشته باشیم. ضمن اینکه از صادرات نیز در این بخش نباید غافل بود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر کل امور عشایر فارس با بیان اینکه کوچ بهاره عشایر از قشلاق در مناطق جنوبی فارس و استان بوشهر از اوایل فروردین آغاز شده است، گفت، ۲ و نیم تا ۳ درصد جمعیت استان فارس را عشایر تشکیل می‌دهند که این جمعیت در فصل بهار ،مناطق گرمسیری را به مقصد مناطق سردسیر استان در شمال فارس  ترک می‌کنند.
کریمی افزود: ۵۰ درصد عشایر کوچنده فارس را ایل قشقایی تشکیل می‌دهند که از مناطق جنوبی به مرکز و غرب استان فارس کوچ می‌کنند.
وی افزود: ۱۵ درصد جمعیت کوچنده فارس ایل لر بویر احمد و ممسنی اند و بقیه عشایر کوچانده فارس را ایلات خمسه تشکیل می‌دهند که از لار، زرین دشت و داراب به سمت بوانات و خرمبید و سرچهان کوچ می‌کنند.
وی با بیان اینکه این جمعیت نقش ارزنده‌ای در تولید فرآورده‌های دامی و صنایع دستی دارند، افزود: این جمعیت کوچ رو که این روز‌ها به سمت مناطق ییلاقی در حرکت اند ۲۵ تا ۲۸ درصد گوشت قرمز استان فارس و کشور و ۴۷ درصد صنایع دستی استان را تولید می‌کنند و سهم بسزایی در تولید فرآورده‌های لبنی دارند.

دیگر خبرها

  • بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند/ضرورت رونق اقتصاد و تولید
  • بانک ها جلوی اختلاس ها را بگیرند/ضرورت رونق اقتصاد و تولید
  • موانع مشارکت مردم در رونق اقتصادی چیست؟
  • کرمانشاه رتبه سوم در طرح عید تا عید را کسب کرد
  • خزعلی: رمز رونق تولید "مشارکت همگانی" است
  • اعزام ۱۵ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان‌نور و پیشرفت
  • عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید + فیلم
  • عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید
  • تأکید رئیس جمهور بر مبارزه با قاچاق و رونق تولید
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید