Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@17:58:39 GMT

هواوی، خودش از مشتریان اپل است!

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۰۹۸۸

هواوی، خودش از مشتریان اپل است!

به نظر می‌رسد که منگ وانگژو، مدیر ارشد مالی هواوی که چندی پیش به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا در کانادا دستگیر شد، نیز از محصولات اپل استفاده می‌کرده است.

به گزارش ایسنا، بعد از بالا گرفتن تب و تاب تنش‌های سیاسی و تجاری میان چین و آمریکا و تلاش مقامات دولتی ایالات متحده برای تخریب چهره هواوی به عنوان غول تکنولوژی چینی که دومین تولیدکننده موبایل و یکی از بزرگترین اپراتورهای مخابراتی فعال در جهان نیز محسوب می‌شود، موضوع دستگیری و بازداشت مدیر ارشد مالی هواوی در کانادا به اتهام تلاش و همکاری در دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه کشورهایی نظیر ایران، آتش این مشکلات را شعله‌ورتر کرد؛ به گونه‌ای که شرکت هواوی در کنار بسیاری دیگر از غول‌های تکنولوژی چینی در یک اقدام تلافی‌جویانه تصمیم گرفتند با مقابله با شرکت آمریکایی اپل و تحریم محصولات آن، انتقام خود را از دولت آمریکا بگیرند و بدین ترتیب ضربه مهلکی به آن وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا جدیدترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده در the verge نشان می‌دهد که منگ وانگژو، مدیر ارشد مالی شرکت چینی هواوی که چند ماه پیش به اتهام نقض و دور زدن تحریم‌های دولت آمریکا علیه برخی از کشورها نظیر ایران توسط پلیس کانادا در این کشور دستگیر و بازداشت شد، خود نیز به جای استفاده از محصولات هواوی، یک آیفون ۷ پلاس، مک‌بوک ۱۲ اینچی و یک آی‌پد پرو را خریداری و با خود حمل می کرده است.

انتشار این خبر بدون شک برای شرکت هواوی و مقامات بلندپایه آن موجب شرمساری بوده و خیل عظیمی از کاربران و منتقدان نیز از این حرکت به شدت انتقاد کرده و این را خود دلیلی واضح بر ضعف امنیت سایبری محصولات هواوی و همکاری این شرکت با دولت چین برای دسترسی و جاسوسی از اطلاعات شخصی کاربران دانسته‌اند.

البته این نخستین باری نیست که چنین اخباری از سوی هواوی منتشر می‌شود بلکه چندی پیش بود که یکی از مقامات هواوی توییتی را در شبکه اجتماعی توئیتر منتشر کرده بود که بالای آن علامت ارسال از طریق آیفون ظاهر و پدیدار شده بود و همین مساله سر و صدا و جنجال‌های فراوانی را در شبکه‌های اجتماعی علیه این شرکت چینی به راه انداخت.

ماجرا از اوایل سال جاری میلادی آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که گوشی‌های هوشمند ساخت شرکت‌های چینی نظیر هواوی و زدتی‌ای از شهروندان و مقامات آمریکایی جاسوسی می‌کنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می‌دهد تا علیه ایالات متحده از آن‌ها استفاده کند.

با این‌که دولت چین و شرکت‌های هواوی و زدتی‌ای همگی این اتهامات را بارها رد و تکذیب کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها به تلاش برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها و قطع همکاری سایر کشورها ادامه می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپل كانادا هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر اف‌بی‌آی: هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند

کریستوفر رِی در سخنرانی خود در دانشگاه واندربیلت گفت: گروه هک چینی که با نام «ولت تیفون» شناخته می‌شود، با موفقیت به شرکت‌های آمریکایی متعددی در بخش‌های مخابرات، انرژی، آب و سایر بخش‌های حیاتی، نفوذ کرده‌اند و ۲۳ اپراتور خط لوله هدف این نفوذ قرار گرفته اند.

مدیر اف‌بی‌آی در «نشست واندربیلت ۲۰۲۴» در مورد درگیری‌های مدرن و تهدیدات نوظهور گفت: چین در حال توسعه توانایی ایجاد ویرانی فیزیکی در زیرساخت‌های حیاتی ما در زمان مورد نظر خود است. برنامه این است که ضربات اندک به زیرساخت‌های غیرنظامی وارد کند تا هراس ایجاد کند. وی اظهار کرد: تعیین نیت این پیش موضع گیری سایبری که با هدف گسترده تر چین برای بازدارندگی آمریکا از دفاع از تایوان همسو بود، دشوار بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین اوایل هفته جاری، گفت: «ولت تیفون» در واقع به دولت چین ارتباطی ندارد، اما بخشی از یک گروه باج افزار تبهکار است.

سفارت چین در واشنگتن در بیانیه ای با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرد برخی در آمریکا، از ردیابی منشا حملات سایبری به عنوان ابزاری برای ضربه زدن و تهمت زدن به چین استفاده می‌کنند و ادعا می‌کنند که آمریکا، قربانی است در حالی که برعکس است و مسائل امنیت سایبری را سیاسی می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، مدیر اف‌بی‌آی گفت: هکرهای چینی یک سری بوت نت (شبکه ای از رایانه ها و سرورهای شخصی آلوده در سراسر جهان) را برای پنهان کردن فعالیت‌های مخرب سایبری خود اداره کرده‌اند. بخش خصوصی، شرکت‌های فناوری و امنیت سایبری آمریکایی از جمله گزارش‌های محققان امنیتی مایکروسافت و گوگل، پیش از این، «ولت تیفون» را به چین نسبت داده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هکر‌های چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • مدیر اف‌بی‌آی: هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • مدیر اف‌بی‌آی: هکر‌های چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • یک پیامرسان مهم و یک شبکه اجتماعی از اپ استور چین حذف شدند
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا علیه ایران | کدام شرکت هدف قرار گرفت؟
  • بلینکن به زودی به پکن می‌رود
  • هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT
  • رکوردشکنی هوش مصنوعی چینی