Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-24@03:44:01 GMT

چه بلایی سر سهام بوئینگ آمد؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۱۵۱۰

چه بلایی سر سهام بوئینگ آمد؟

از زمان سقوط دومین هواپیمای مدل بوئینگ ۷۳۷ در اتیوپی که به ممنوعیت گسترده پرواز این مدل هواپیما در سطح جهان انجامید، ارزش سهام شرکت بوئینگ حدودا ۳۰ میلیارد دلار سقوط کرده و از ۲۴۰ میلیارد دلار به ۲۱۰ میلیارد دلار رسیده است.

به عقیده تحلیل گران بازار، کاهش شدید ارزش سهام این شرکت نشان دهنده احتمال کاهش فروش این شرکت در آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ۱۲ درصدی ارزش سهام شرکت بوئینگ در یک ماه نشان می‌دهد که این شرکت در آینده با مشکلات مالی شدیدی رو به رو خواهد شد.

با توجه به وزن بالای بوئینگ در بین شرکت‌های بزرگ امریکایی، سقوط سهام این شرکت اثر سنگینی بر روی بورس وال استریت آمریکا نیز داشته است. طی ۲۰ سال اخیر ارزش سهام شرکت بوئینگ به طور متوسط ۱۲ درصد رشد داشته است اما با توجه به ریزش نماد این شرکت در هفته‌های اخیر پیش بینی می‌شود امسال نماد این شرکت تنها یک درصد رشد کند.

لازم به ذکر است که بوئینگ ۴۶۳۶ سفارش ساخت هواپیمای مدل ۷۳۷ دارد که حدود ۸۰ درصد از کل ۵۸۲۶ سفارش در حال ساخت این شرکت است و در صورت توقف این سفارشات، فاجعه‌ای بزرگ در انتظار بوئینگ خواهد بود. با این حال این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده است نسبت به مساله ایمنی هواپیماهای خود کاملا مطمئن است.

لازم به ذکر است تاکنون کشورهای: استرالیا، برمودا، برزیل، کانادا، چین، کلمبیا، مصر، ایران، اتیوپی، اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، فیجی، هنگ کنگ، هند، اندونزی، قزاقستان، کویت، مالزی، مکزیک، مغولستان، نیوزلند، عمان، پاناما، ترکیه، سنگاپور، صربستان، کره جنوبی، امارات، انگلیس، ویتنام و آمریکا، پرواز بوئینگ ۷۳۷ مکس را ممنوع اعلام کرده‌اند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تسلا قیمت خودروهایش در چند بازار بزرگ خود از جمله چین و آلمان را کاهش داده است. پیش از این، شرکت قیمت محصولاتش در آمریکا را نیز کاهش داده بود. کاهش بهای خودروهای تسلا در حالی اتفاق می افتد که شرکت با کاهش فروش و تشدید کارزار قیمت بین خودروهای الکتریکی به خصوص از سوی خودروسازان برقی چینی روبرو است.

ماه گذشته ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی تسلا اعلام کرد تعداد محموله های جهانی بارگیری شده این شرکت در 3 ماهه نخست سال برای نخستین بار به پایین ترین میزان طی 4 سال اخیر رسیده است. ماسک در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: قیمت های تسلا باید مرتب تغییر کنند تا با تولید و تقاضا همخوان شوند.

تسلا که بزرگترین خودروساز برقی بازار است، جنگ قیمت را بیش از یک سال قبل و با کاهش قابل توجه قیمت محصولاتش، آنهم به بهای از دست رفتن حاشیه سود آغاز کرد.

طبق وب سایت رسمی شرکت، قیمت پایه خودروی «مدل 3» در چین 14 هزار یوان(1930 دلار) کاهش یافته و به 231 هزار یوان(32 هزار دلار) رسیده است. در آلمان نیز قیمت خودروی مدل3 با محور عقب از 42990 به 40990 یوروی کاهش یافته است. علاوه بر آن قیمت خودروهای تسلا در کشورهای اروپایی دیگر، خاورمیانه و آفریقا نیز کاهش یافته است.

روز جمعه تسلا اعلام کرد بهای خودروهای مدلY، مدل ایکس و مدل اس 2 هزار دلار کاهش یافته است. روز شنبه نیز شرکت اعلام کرد بهای نرم افزار کمک راننده کاملا خودران در آمریکا از 12 به 8 هزار دلار کاهش یافته است.

از سوی دیگر باید توجه داشت این شرکت در تجدید مدل های قدیمی خود کند عمل کرده و همزمان نرخ سود بالای بانکی تمایل مصرف کنندگان به محصولات و کالاهای گرانقیمت را کاهش داده است. از سوی دیگر شرکت های خودروسازی برقی رقیب در چین ( بزرگترین بازار خودروی جهان) مدل های ارزان قیمت تری را به بازار عرضه می کنند.

کد خبر 6085055 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • قیمت طلا سقوط کرد
  • حصه نقدی واگذاری بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها امروز پرداخت می‌شود
  • تسلا باز هم قیمت خودروهایش را کاهش داد
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟
  • بیانیه شماره یک مالک جدید استقلال/ پتروشیمی خلیج فارس اعلام وضعیت کرد!
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • صعود انفجاری بورس ، سقوط دلار | وقت خرید کدام سهم است؟
  • جزئیات واگذاری سهام مدیریتی کشتیرانی منتشر شد