Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@23:12:39 GMT

پرداخت بیمه بیکاری به کارگران سیل‌زده

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۱۱۹۷۴

پرداخت بیمه بیکاری به کارگران سیل‌زده

کریم یاوری درباره اقدامات وزارت کار به منظور امدادرسانی به سیل زدگان اظهار کرد: حسب دستور و تاکید دکتر شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از لحظات اولیه وقوع سیل در استان گلستان و مازندران تمام امکانات زیرمجموعه وزارتخانه در اختیار تأمین نیاز‌های هموطنان سیل زده قرار گرفته و تا رفع نیاز‌های کمک رسانی، تمامی زیرمجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آسیب‌دیدگان از سیل قرار خواهد داشت و ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از پرداخت مقرری بیمه بیکاری به کارگران و بازسازی کارگاه‌های آسیب دیده در اثر سیل و خبر داد و گفت: تمامی کارگران بیمه پرداز مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی که در اثر سیل بنگاه‌های اقتصادی و کارگاه‌های آن‌ها آسیب دیده‌اند تا بازسازی و رفع مشکل و بازگشایی کارگاه برابر تبصره ۲ ماده دو قانون بیمه بیکاری و مطالبق جدول ماده ۷ به میزان سابقه پرداخت حق بیمه تحت پوشش دریافت مقرری بیمه بیکاری قرار می‌گیرند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای آن دسته از کارگران مزدبگیر که از سوی کارفرمایان حقوق آن‌ها پرداخت شده و فاقد بیمه پردازی هستند نیز پیشنهادی را با تأیید و امضای وزیر کار به دولت ارائه خواهیم داد تا پس از تصویب در هیأت دولت برای مدت کوتاه چند ماهه مقرری معادل حداقل مزد مصوب شورای عالی کار برای آن‌ها درنظر گرفته شود.

یاوری درباره نحوه پرداخت مقرری بیمه بیکاری به کارگران فاقد بیمه گفت: ساز و کار و چگونگی پرداخت مقرری بیمه بیکاری به کارگران فاقد بیمه پردازی و آسیب دیده در اثر سیل پس از ارائه پیشنهاد از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأیید و تصویب هیأت دولت و تأمین و تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه مشخص خواهد شد.

به گفته مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار، بنگاه‌های اقتصادی که در اثر سیل دچار خسارت و حادثه شده‌اند برای بازسازی و راه‌اندازی مجدد، از سوی وزارتخانه‌های صادر کننده مجوز تأسیس و بهره‌برداری و از سوی دولت مورد حمایت و اعطای تسیهلات قرار خواهند گرفت.

وی گفت: بیمه شدگانی که به دلیل بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل: سیل بیکار شوند در صورتی که سابقه پرداخت حق بیمه آن‌ها کمتر از ۶ ماه باشد مطابق مشمولینی که ۶ ماه سابقه پراخت حق بیمه دارند از مقرری بیمه بیکاری بهره‌مند خواهند شد.

به دنبال بارش شدید باران در استان‌های مازندران و گلستان و جاری شدن سیل بسیاری از خانه‌ها و کارگاه‌ها دچار آسیب و خسارت شد و در فاصله کوتاهی دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط برای یاری رساندن به آسیب دیدگان سیل وارد عمل شدند. رئیس سازمان مدیریت بحران کشورنیز از برآورد میزان خسارت سیل مازندران تا ۱۰ روز آینده خبر داده است. به دنبال وقوع حادثه سیل مازندران و گلستان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت امدادرسانی تمام زیرمجموعه‌های وزارتخانه به حادثه دیدگان سیل و تأمین نیاز‌های اولیه و حمایت اجتماعی از آنها، برای صیانت از نیرو‌های کار و راه اندازی بنگاه‌های اقتصادی حادثه دیده و در جهت احیای اشتغال مجدد کارگران دستور تشکیل کارگروهی ویژه را صادر کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه بیکاری امدادرسانی سیل زدگان وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد

نماینده کارگران ساختمانی، گفت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است.   به گزارش ایلنا، اکبر شوکت (نماینده کارگران ساختمانی) در خصوص آخرین وضعیتِ بیمه کارگران ساختمانی گفت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است. در یک کلام بگویم که فعلا در مرحله‌ی یاس و ناامیدی هستیم؛ از یک طرف با عملکرد وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی، صنف کارگران ساختمانی به طور کامل منحل شده است و از طرفی دیگر مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل نشده است.   شوکت گفت: کانون کارگران ساختمانی کشور دو سال بلاتکلیف است و انجمن‌های صنفی نیز به نوعی از حیز انتفاع ساقط شده‌اند. در دوره‌های قبل حدود یک میلیون بیمه شده ساختمانی داشتیم اما متأسفانه تمام این اندوخته‌ها و تلاش‌ها برای بیمه کارگران ساختمانی از بین رفته است. در حال حاضر تعداد بیمه شدگان ساختمانی کمتر از ۶۰۰هزار نفراست.   وی بیان کرد: چهار سال در مجلس دوندگی کردیم و برآیند این وضعیت اصلاح بیمه کارگران ساختمانی و افزایش ۲۵درصدیِ عوارض ساختمانی بود. اگر چه به این مصوبه انتقاداتی وارد است، اما ما تلاش کردیم تا اصلاحیه ماده ۵ بیمه کارگران ساختمای به نتیجه برسد. مسئله این است که بی‌توجهیِ وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی نسبت به کارگران ساختمانی و انجمن‌های آن‌ها مشهود است. این بی‌توجهی آنهم در مورد کارگرانی که شغل آن‌ها سخت و زیان‌آور و از پرخطرترین مشاغل است، ظلم مضاعف است.   شوکت گفت: رئیس‌جمهور بر حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی تاکید کردند و دستور به حل این مشکل دادند، اما اقداماتی که تاکنون صورت گرفته به نوعی دهن کجی به دستور ایشان است. نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه کاملا در تضاد با دستور ایشان عمل شده و همه چیز را به ویرانی کشاندند. نزدیک به ۵۰۰ هزار خانواده در نوبت بیمه اجتماعی هستند و عملا هیچ عملکرد مثبتی ندیدم. ما کاملا از عملکرد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی ناراضی هستیم.   وی در مورد استفساریه جدید مجلس در مورد بیمه کارگران ساختمانی گفت: ببینید برخی نمایندگان مجلس به دنبال این بودند که منابع بیمه کارگران ساختمانی را محدود کنند که خوشبختانه کمیسیون اجتماعی اجازه این کار را نداد.   شوکت تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی از سال ۵۲ تا کنون ۸ الی ۱۶درصد از پیمانهای ساختمانی پول دریافت کرده اما این پول را صرف بیمه کارگران ساختمانی نکرده است. همچنین این سازمان از محل عوارض ساختمانی نیز مبلغ دیگری دریافت کرده که این مبلغ در حال حاضر به ۲۵درصد پروانه ساختمانی رسیده است.   وی بیان کرد: ما باید به سمت دریافتِ یکسانِ این منابع برویم و این موضوع را در مجلس جدید پیگیری خواهیم کرد. یعنی دریافتیِ تأمین اجتماعی از محل پیمان‌ها، با ۲۵ درصدی که از عوارض ساختمانی می‌گیرد، این دو باید با هم تلفیق و در یک محل ذخیره شوند. در این صورت ما منابع خوبی برای بیمه کارگران ساختمانی خواهیم داشت. الان این دو منابع با هم تلفیق نمی‌شوند و سازمان تامین اجتماعی هم در قبالِ هزینه‌ی این منابع پاسخگو نیست. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک مقام کارگری : زیرساخت های اجرای مزد منطقه‌ ای را نداریم كانون عالی انجمن های صنفی كارگران: تعیین دستمزد قانونی خط قرمز كارگران است/ معاون وزیر كار: تشكل حائز اكثریت تعریف درستی ندارد بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق بیمه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

دیگر خبرها

  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • ۲۸۰ برنامه ویژه کارگران در همدان برگزار می‌شود
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری