Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، صدا و سیمای سه مرکز گلستان، خراسان شمالی و مازندران در زمینه اطلاع‌رسانی پیرامون سیل اخیر و اقدامات صورت گرفته برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان، اقدامات گسترده‌ای داشته‌اند.

بر این اساس صدا و سیمای مرکز گلستان ضمن تولید برنامه‌ها و گزارش‌هایی با هدف آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی در خصوص وضعیت جوی و بارندگی‌ها از یک هفته قبل، اقدام به اطلاع‌رسانی هشدار‌ها و توصیه‌های لازم در خصوص وقوع سیل و طوفان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


بر این اساس از لحظه بروز طوفان و سیل با حضور در مناطق بحرانی و آسیب‌دیده در کنار مردم و مسئولین، پوشش لازم صورت گرفت همچنین در برنامه ویژه سال تحویل به موضوع پرداخته شد و ارتباط زنده تصویری با محل اسکان اضطراری مردم در گنبد کاووس و ارتباط با مسئولان مربوطه برقرار شد؛ در ادامه و راس هر ساعت از ابتدای صبح تا آخر شب باکس ویژه خبر پخش شد و اطلاع‌رسانی در خصوص وضعیت مناطق سیل زده صورت گرفت و اعزام واحد‌های سیار تلویزیونی و SNG به منطقه بحران و پوشش زنده وضعیت منطقه و مردم و امدادرسانی در دستور کار قرار گرفت ضمن اینکه راه‌اندازی سیستم ارتباطات موبایلی و استفاده از ظرفیت خبرنگاران مستقر در مناطق برای پوشش زنده، تولید و پخش ویژه برنامه‌های صدا و سیما، تولید و پخش ویژه برنامه شبانه از منطقه آسیب‌دیده، تولید گزارش‌های خبری و پخش از خبر سراسری، ارتباط رادیویی و تلویزیونی با شبکه‌های سراسری شما، خبر و شبکه‌های استانی و حضور موثر در فضای مجازی و تولید و بارگذاری آثار محتوایی، از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط صدا و سیمای مرکز گلستان به شمار می‌روند.

در حوزه صدا، ۱۲۳ برنامه با مدت زمان مجموع ۴ هزار و ۲۸۰ دقیقه، در حوزه سیما ۱۲ هزار و ۶۹۸ برنامه با مدت زمان ۱۵ هزار و ۵۵۵ دقیقه، در حوزه خبر ۵۹۵ برنامه با مدت زمان مجموع دو هزار و ۸۲۵ دقیقه و در حوزه صدای برون‌مرزی، پنج برنامه با مدت زمان ۶۰۰ دقیقه توسط صدا و سیمای مرکز گلستان تولید و روانه آنتن شد.

صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی از آغاز بارش سنگین باران و کولاک در جاده‌ها و مشکلات و خسارات به وجود آمده به برخی شهرستان‌ها به ویژه شهرستان مانه و سملقان، با فعال کردن سریع خبرنگاران در ۲۲ شهر و اعزام گرو‌های خبری به مناطق ویژه، از ابتدای کار، اطلاع‌رسانی و پوشش خبری را با استفاده از ظرفیت حوزه‌های صدا، سیما، خبر، فضای مجازی و کانال خبرگزاری به نحو مناسبی انجام داد.

گفتنی است این مرکز قبل از بروز حادثه، اقدام به تولید برنامه‌هایی برای افزایش آگاهی عمومی کرده و و هشدار‌های لازم را به مخاطبان داده بود.

ارسال گزارش به شبکه‌های سراسری و استفاده از تمام ظرفیت شبکه اترک در حادثه مربوط به سیل در اولویت قرار گرفت و صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی با تمام توان وارد میدان شد.

رادیو اترک طی پنج روز یعنی از ۲۸ اسفندماه سال گذشته تا پایان سومین روز فروردین ماه، ۱۱۴ عنوان برنامه شامل اطلاع‌رسانی وضعیت جوی، گفتگو با پلیس راه و کارشناسان راهنمایی و رانندگی، مدیرعامل هلال احمر، فرمانداران، مدیرکل بحران استانداری، رئیس جهاد کشاورزی، رئیس بنیاد مسکن، متون هشداری و رعایت نکات ایمنی و پخش آنونس و psa را با مدت زمان مجموع ۴۴۱ دقیقه، روی آنتن برد.

صدا و سیمای مرکز مازندران هم عملکرد موفقی در این زمینه داشت به طوری که رادیو مازندران از روز‌های قبل از وقوع سیل، هشدار‌های لازم را در برنامه‌های مختلف به اطلاع مخاطبان خود رساند که از جمله آن‌ها می‌توان به پیام مازندران، نماشون، شباهنگام و میان برنامه‌های گوناگون با موضوع وقوع بارندگی شدید اشاره کرد.

صدای این مرکز در روز وقوع سیل، ضمن ارتباط با هواشناسی، هلال احمر، بسیج سازندگی و مدیریت بحران استانداری، اقدام به برقراری ارتباط زنده با با فرمانداران شهر‌هایی کرد که متاثر از سیل اخیر بودند، شهر‌هایی همچون ساری، نکا، بهشهر، بابل، آمل و قائمشهر؛ همچنین گفتگو‌هایی نیز با نمایندگان مردم این شهر‌ها در مجلس شورای اسلامی در بخش‌های مختلف خبری به سمع شنوندگان رسید.

ارتباط زنده با فرمانده سپاه کربلای استان و ارائه گزارش‌هایی پیرامون آخرین وضعیت کمک‌رسانی به سیل‌زدگان در برنامه‌ای ویژه به مدت ۶۰ دقیقه، از دیگر اقدامات صدای مرکز مازندران به شمار می‌رود.

همچنین از روز ۲۶ اسفند در برنامه‌های مختلف و با شروع شدن ویژه برنامه بهارون و بهارماه و بهاری شو و همچنین طراوت و میان برنامه‌های گوناگون، به موضوع سیل و مشکلات حادثه‌دیدگان پرداخته شد؛ بهارون با مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و در مجموع ۱۲۰ دقیقه، بهارماه با مدت زمان مجموع ۱۱۰ دقیقه و بهاری شو با مدت زمان مجموع ۹۰ دقیقه، هر یک ۶ برنامه را به این موضوع اختصاص دادند. میان برنامه‌های پخش و ارتباط با نمایندگان مجلس نیز شامل چهار برنامه پنج دقیقه‌ای بود.

در سه قسمت از برنامه پیام مازندران و در مجموع ۱۵ دقیقه و در برنامه سال‌های جوانی هم پنج دقیقه به مسئله سیل اخیر پرداخته شد.
ارتباط با شبکه‌های سراسری و استانی در چند نوبت، اطلاع‌رسانی پخش صدا در چندین نوبت پیرامون مایحتاج مورد نیاز مردم سیل‌زده، بارگذاری تصاویر مربوط به سیل به صورت روزانه در رادیو نما و انعکاس آن در کانال صدای استان‌ها در فضای مجازی، ارتباط با نمایندگان مجلس و دعوت حضوری از نماینده مردم قائمشهر جناب آقای دکتر ادیانی و ... هم جزو اقدامات صدای مرکز مازندران در مورد سیل اخیر محسوب می‌شوند.

رادیو مازندران پیرامون سیل اخیر استان، در مجموع حدود ۳۲ برنامه با مدت زمانی تقریبی ۵۰۰ دقیقه تولید و پخش کرد.

معاونت خبر مرکز مازندران نیز از ۲۵ اسفندماه سال گذشته اقدام به پخش خبر‌های مربوط به بارندگی‌ها و احتمال وقوع سیل، در همه بخش‌های خبر رادیو و تلویزیونی کرده و و توصیه‌های لازم را برای کشاورزان و دامداران پخش کرد.

۱۷ مورد ارتباط با اداره کل هواشناسی استان با مدت زمان ۴۵ دقیقه، ۱۲ مورد ارتباط زنده با مرکز مدیریت بحران استانداری با مدت زمان ۲۸ دقیقه، ۲۱ گزارش با مدت زمان ۶۲ دقیقه، ۲۰ دقیقه ارتباط تصویری با شبکه خبر و چهار دقیقه ارتباط زنده با خبر ۲۱ شبکه یک سیما در کنار ۲۹۰ دقیقه پخش محلی اخبار و ۸۵ خبر مکتوب در سایت خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، بخشی دیگر از اقدامات این حوزه به شمار می‌رود.

صدا و سیمای مرکز مازندران همچنین با پوشش کامل سفر رئیس مجلس شورای اسلامی، معاون اول رئیس جمهور، وزرای راه، نیرو، جهاد کشاورزی، اقتصاد و دارایی، روسای سازمان‌های بازرسی، مدیریت بحران، جانشین نیروی انتظامی و رئیس بنیاد مستضعفان، سعی در اطلاع‌رسانی سریع و به موقع امدادرسانی به حادثه‌دیدگان داشت و علاوه بر این پوشش کامل مشکلات و آسیب‌دیدگی در ۱۲ شهرستان استان را در اولویت کار‌های خبری قرار داد.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه در دویستمین روز حمله نظامی ارتش اشغالگر اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در این مدت سه هزار و ۲۵ کشتار و جنایت در نوار غزه انجام داده است.
دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه افزود: در ۲۰۰ روز گذشته از حملات ارتش اسرائیل به نوارغزه، ۴۱ هزار و ۱۸۳ فلسطینی شهید و یا مفقود شدند که ۱۴ هزار و ۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند.
بنا به اعلام دفتر اطلاع رسانی دولت غزه، دست کم ۳۰ کودک در نوار محاصره شده غزه بر اثر قحطی و گرسنگی شهید شدند.
در این مدت ۴۸۵ نفر از کادر پزشکی و درمانی، ۱۴۰ خبرنگار و ۶۷ نیروی دفاع مدنی در نوار غزه به شهادت رسیدند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پنجم اردیبهشت
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • نشست اعضای ستاد شورای اطلاع رسانی استان با دستورکار تبیین شعار سال