Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین اسفندیاری عضو هیأت مدیره شرکت فرودگاه‌های کشور و قائم مقام شرکت فرودگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار  راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بارندگی‌های سیل‌آسا طی روزهای اخیر بسیاری از فرودگاه‌های کشور را تحت تأثیر خود قرار داده است گفت: تمام فرودگاه‌ها در آمادگی کامل قرار داشتند و همین امر باعث شد که آسیبی به فرودگاه‌های  کشور وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت مدیره شرت فرودگاه‌های کشور با اشاره به اینکه استان گلستان بیشترین میزان بارش‌ها را طی روزهای اخیر داشته است گفت: با اقدامات به موقع و سریع توانستیم بخش‌های مختلف فرودگاه‌ها را  از آسیب سیل در امان قرار دهیم به طوری که هیچکدام از بخش‌های فنی و راهبری فرودگاه گرگان آسیبی ندید و تمامی پروازهای برنامه‌ای و حتی پروازهای فوق‌العاده انجام شد.

بیشتر بخوانید: فرودگاه گرگان آماده خدمت رسانی به پرواز‌های امداد رسانی سیل زدگان 

وی تصریح کرد: با توجه به آنکه دیواره‌های فرودگاه گرگان در معرض سیل قرار گرفت اما با اقدامات شبانه روزی در فرودگاه گرگان به هیچکدام از عوامل اصلی پرواز آسیبی وارد نشد و تمامی پروازهای عادی و فوق‌العاده و همچنین پروازهای امدادی به صورت شبانه‌روزی انجام شد.

قائم مقام شرکت فرودگاه‌ها بیان کرد: تا شب گذشته 316 پرواز امدادی به فرودگاه گرگان انجام شد و تمامی کمک‌های امدادی و همچنین نیروهای امدادی برای کمک‌رسانی از طریق فرودگاه گرگان انجام شد.

اسفندیاری بیان کرد: معاون اول رئیس جمهوری، وزیر راه و شهرسازی، وزیر کشور، وزیر اقتصاد، وزیر نیرو، وزیر بهداشت طی روزهای گذشته از طریق فرودگاه گرگان پروازهای مختلفی داشتند و از بخش‌های مختلف این استان بازدید کردند همچنین پروازهای هلیکوپتر هم در فرودگاه گرگان انجام شده است.

** 8 هکتار از اراضی فرودگاه‌ گرگان در زیر آب هستند

عضو هیأت مدیره شرت فرودگاه‌های کشورتصریح کرد: 8 هکتار از اراضی فرودگاه گرگان زیر آب رفته اما خوشبختانه پروازها در این فرودگاه انجام می‌شود و  امیدواریم به زودی با اقدامات صورت گرفته بتوانیم آب‌های موجود در این فرودگاه را تخلیه کنیم.

وی بیان کرد: از اول سفرهای نوروزی تا به امروز 50 پرواز عادی و 316 پرواز فوق‌العاده و امدادی در فرودگاه گرگان انجام شده است.

قائم مقام شرکت فرودگاه‌هابا بیان اینکه شب گذشته شهر خرم‌آباد هم در معرض آب‌های سیلابی قرار  داشت گفت: با همکاری شبانه روزی تمامی نیروهای امدادی و فرودگاهی توانستیم مانع ورود سیل به فرودگاه خرم‌آباد شویم و هم اکنون پروازهای عادی و پروازهای فوق‌العاده هم در فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود.

اسفندیاری گفت: تمامی فرودگاه‌ها آمادگی لازم برای امداد رسانی به استان گلستان را دارند و همچنین تمامی فرودگاه‌هایی که در معرض سیل و آب گرفتگی قرار دارند در آماده باش کامل هستند.

انتهای پیام /

تمامی پروازهای عادی در فرودگاه گرگان انجام می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی فرودگاه هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت

بهرام ربیعی   بیان کرد: اواخر سال ۶۶ بود که تهران در انتهای بمباران بسر می‌برد و مسوولیت ساخت پناهگاه‌ها و پدافند غیرعامل را در سازمان هواپیمایی برعهده داشتم، آن موقع هنوز شرکت فرودگاه‌ها تشکیل نشده بود و تمام تشکیلات زیر مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری انجام می‌شد.

وی افزود: اوایل انقلاب بود، به یاد دارم روزی محمدجواد رعنایی فر، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری وقت دعوت کرد که می‌خواهیم سفری به بهترین نقطه داشته باشیم، در سر فکر ترکیه و اتریش داشتم تا اینکه به زاهدان آمدیم؛ این شد که سال ۶۷، ۶۸ و اوایل ۶۹ به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این استان مشغول به فعالیت شدم.

مدیرکل سابق فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در خصوص تغییراتی که در طول حداقل چهل سال گذشته رخ داده است، گفت: در آن سال‌ها روزی یک پرواز به تهران داشتیم، در مسیر مشهد به زاهدان نیز یک پرواز در هفته با مصیبت و گرفتاری زیادی به علت اینکه در اواخر جنگ بودیم انجام می‌شد، تا اینکه ترمینالی در سال ۶۸ در چابهار ساخته و اولین پرواز آن اوایل تابستان ۶۸ بر فراز آسمان انجام شد.

وی ادامه داد: پس از آن شرکت هواپیمایی ساها را در سیستان و بلوچستان تشکیل، و اولین پرواز از زاهدان - ایرانشهر- چابهار را به عنوان پرواز مسافری انجام شد؛ چرا که در آن سال‌ها این شرکت مختص به فعالیت‌های نیروی هوایی بود، همچنین در آن سال‌ها زمان فعالیت فرودگاه‌ها از طلوع تا غروب خورشید بود که توانستیم مجوز را بری فعالیت تا ساعت ۲۲ انجام دهیم.

انجام متوسط هشت پرواز روزانه

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان در این باره اظهارکرد: هم اکنون شرایط بسیار تغییر کرده به گونه‌ای که سالن‌های جدید در بخش‌های فرودگاهی ایجاد و ترمینال‌ها تغییر کرده، امکانات، تجهیزات و خدمات مورد نیاز حرکت مسافران و نیز جابجایی بار بر اساس استانداردها و قوانین موجود فراهم شده است.

مهدی خسروی بنجار افزود: امروز در سطح فرودگاه بین المللی زاهدان روزانه متوسط هشت پرواز به مقاصد تهران، مشهد، اهواز، شیراز، اصفهان، گرگان و چابهار انجام می‌شود که نسبت به آن سال‌ها که تهران یا گاهی مواقع مشهد بوده، این تغییرات حاصل شده است.

وی ادامه داد: به پاس خدمات صورت گرفته در طول این سال ها، سیستان و بلوچستان شرایط ممتازی نسبت به فرودگاه‌های کشور دارد که وجه تمایز آن نیز انجام پرواز در مسیر داخل استانی زاهدان - چابهار و همچنین وجود ۶ فرودگاه است که پنج فرودگاه فعال بوده و یک فرودگاه در خاش نیز برای پدافند غیرعامل در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آمادگی هما برای انجام پرواز حج عمره از فرودگاه بندرعباس
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد
  • ظرفیت 10 هزار خودرویی پارکینگ ترمینال سلام
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • برقراری پروازهای عسلویه اراک عسلویه از اول ازدیبهشت
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت