Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: برای تجهیز و به روزرسانی آزمایشگاه‌ها به ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم و در حال حاضر بودجه دانشگاه جوابگوی همه نیاز‌های دانشگاه نیست.

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره تامین بودجه برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه، اظهار کرد: بحثی در مورد کمبود تجهیزات مطرح شده بود که بودجه‌ای برای تامین آن اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی ادامه داد: حدود ۵۰ میلیارد تومان بودجه به بخش کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها اختصاص داده‌ایم؛ البته باید بگویم که نیاز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها بیشتر از این بودجه است و تقریبا به حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داریم تا ۱۳۰۰ کارگاه آزمایشگاهی بروز شوند.

صالحی عمران با اشاره به لزوم بروزرسانی کارگاه‌های آزمایشگاهی در دانشگاهی‌های سراسر کشور، تصریح کرد: در کل نیاز است تا توزیع جغرافیایی به صورت عادلانه باشد و با توجه به پتانسیل و ظرفیت کارگاه‌ها این تقسیم بودجه صورت خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پاسخ به این سوال که آیا تمام بودجه دانشگاه به صورت ایده آل تخصیص داده شده است یا خیر؟ اظهار کرد: به هر حال این دانشگاه، دانشگاهی است که شاخص سرانه (در بودجه ریزی به تعداد دانشجو توجه و هزینه‌ای به آن پرداخت می‌شود) هزینه‌ای که به دانشگاه داده می‌شود ۲ میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان به نسبت کل دانشجویان است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ما نیروی حق التدریس، آزمایشگاه و ... داریم این رقم کفاف نمی‌دهد اما با رایزنی‌های انجام شده، قول و مساعدتی در سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته است.

صالحی عمران با اشاره به حجم پروژ‌های ارائه شده به دانشگاه، گفت: در حال حاضر ۱۳۰۰ آزمایشگاه داریم که مواد مصرفی و تجهیزات می‌خواهد و بسیاری از پروژه‌های ما نیمه تمام باقی مانده است.   وی تصریح کرد: با توجه به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در دانشگاه انتظار می‌رود که با فعالیت و همکاری بیشتر استادان و دانشجویان شاهد ارتقای آموزش‌های مهارتی و کاربردی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشیم.   رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: بودجه سال ۹۷ نیز مطابق سایر دستگاه‌ها به دانشگاه پرداخت شده، ولی جوابگوی هزینه‌های ما نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای بودجه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • سپاه پاسداران به تناسب نیاز کشور به‌روزرسانی شده است