Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، عاشورمحمد مرگان‌پور با اعلام خبر فوق افزود: تاکنون 29.2 کیلومتر خط انتقال، سه حلقه چاه، 17 دهنه چشمه، 74.5 کیلومتر شبکه توزیع، 12 هزار و 500 انشعاب و 46 دستگاه تأسیسات برقی آسیب دیده ارزیابی شده است.

وی به آبرسانی سیار با رعایت الزامات کیفی تاکید کرد و گفت: تاکنون 14هزار و 415 شل آب بسته بندی از آبفای تهران، مشهد و خراسان رضوی برای توزیع در مناطق سیل زده روستایی به استان ارسال شده و تعداد 25 دستگاه تانکر آبرسانی سیار در حال خدمت رسانی به روستاهای استان است ضمن اینکه دو دستگاه تانکر از آبفار خراسان رضوی نیز به کمک ناوگان‌های آبرسانی استان آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرگان پور افزود: در حال حاضر مشکل 14 روستا از شهرستان‌های مینودشت، کلاله به دلیل تخریب راه، خطوط، منابع تامین و نیز قطع برق و آب گرفتگی تأسیسات پابرجاست.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان از فعالیت 14 تیم عملیاتی برای خدمت رسانی در حوزه آبرسانی روستاها خبر داد و گفت: بیل‌های مکانیکی این دستگاه نیز برای امدادرسانی در اختیار مردم و نهادهای خدماتی قرار گرفته است.

وی به ارائه آب شرب سالم و بهداشتی به روستائیان تاکید کرد و آن را رسالت این نهاد خواند و افزود: شرکت آبفار استان در راستای کنترل کیفیت آب شرب مناطق آسیب دیده با اعزام یک دستگاه آزمایشگاه سیار نسبت به پایش کیفی منابع تأمین و تأسیسات آبرسانی اقدام کرده است.

مرگان‌پور اضافه کرد: علاوه بر این اکیپ‌های کنترل کیفیت با برپایی چادرهایی مشترک با شبکه بهداشت شهرستان‌های آسیب دیده برای رصد کیفیت آب توزیعی توسط تانکرهای سیار، برابر الزامات کیفی و بارنامه‌های بهداشتی در ‌ها مستقر هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل شرکت آب و فاضلاب معاون وزارت نیرو کنترل کیفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به باغات استان همدان 

به گزارش جام جم آنلاین همدان، امیر لاهوتیان با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۰۰ میلیمتر بارندگی در استان ثبت شده است اظهار کرد: این میزان بارندگی ۸ درصد نسبت به سال گذشته و حدود ۴۰ درصد نسبت به میانگین بلندمدت افزایش دارد.

وی با اشاره به اینکه استان همدان جزو معدود استان‌های کشور است که از لحاظ بارندگی از وضعیت قرمز به وضعیت سبز تبدیل شده است افزود: خوشبختانه با تداوم بارندگی‌ها وضعیت سبز محصولات در اراضی استان مطلوب ارزیابی می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه یادآور شد: مبارزه با آفات و بیماری‌ها همچنین علف‌های هرز غلات مجدانه در دستور کار است به نحوی که طی فروردين ماه سال جاری، ۱۴۰ هزار هکتار مبارزه‌ با سن مادر در اراضی گندم و جو آبی و دیم انجام شده و روزانه با تداوم عملیات سمپاشی در حال افزایش است.

وی با تاکید بر اینکه در سطح اراضی دیم و آبی در هر ۱۰ شهرستان با همکاری کشاورزان و تولیدکنندگان مشغول مبارزه علیه آفات و بیماری‌ها هستیم گفت: در اثر کاهش دمای هوا و برودت منفی یک تا منفی سه درجه سانتيگرادی از ۲۲ تا ۲۵ فروردین ماه دچار خسارت سرمازدگی شدیم.

لاهوتیان با بیان اینکه بیشترین خسارت در سطح باغات و در حوزه درختان میوه از جمله آلو، هلو، شلیل، بادام آبی و دیم، زردآلو و گردو ایجاد شده است تصریح کرد: یک هزار و ۳۹۴ هکتار از سطح باغات استان دچار خسارت سرمازدگی شدند.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ تن عملکرد محصولات باغی استان ناشی از خسارت سرمازدگی کاهش یافته است گفت: ارزش ریالی خسارت سرمازدگی باغات ۸۷۵ میلیارد ریال، برآورد شده است.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه ملایر با سطح ۷۶۵ هکتار بیشترین میزان خسارت و شهرستان فامنین با سطح ۶۸ هکتار کمترین میزان خسارت در استان را داشتند ادامه داد: هفت شهرستان استان دچار خسارت سرمازدگی شدند به طوری که ۲۵۲ هکتار در همدان، ۱۳۰ هکتار در تویسرکان، ۱۵۴ هکتار در کبودراهنگ، ۱۳۵ هکتار در رزن و ۱۴۲ هکتار در درگزین خسارت محصولات باغی بوده است.

دیگر خبرها

  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • خسارت۸۵۰ میلیارد ریالی بارندگی اخیر به تاسیسات برق هرمزگان
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان
  • ارسال تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به باغات استان همدان 
  • مرمت همه تأسیسات آبرسانی آسیب دیده در فارس بر اثر بارندگی‌های اخیر
  • ترمیم و بازسازی همه تأسیسات آبرسانی آسیب دیده بر اثر بارندگی‌های اخیر