Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اگر از دانشجویان دهه 50 سوال کنید که از اوضاع و احوال کنکور و دانشگاه برایتان بگویند، احتمالا با لغت پشت کنکور مواجه می شوید؛ از روزهایی می گویند که برای ورود به فلان دانشگاه حسابی درس خوانده اند، بی خوابی کشیده اند و شاید یکی دو سالی را هم پشت کنکور مانده‌اند تا بتوانند وارد دانشگاه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدیم‌ترها اینطور نبود که داوطلبان کنکور برای ورود به دانشگاه، چندین انتخاب پیش رو داشته داشته باشند. تعداد دانشگاه‌ها در کشور اندک بود و صف متقاضیانی که قصد تحصیل در این مراکز را داشتند، زیاد؛ همین امر منجر می شد که متقاضیان برای اینکه تنها «دانشجو» شوند، یکی دو سالی را پشت کنکور بمانند. برخی هم تاب و توان چند سال جنگیدن با غول کنکور را نداشتند و قید درس و دانشگاه را می زدند و وارد بازار کار می شدند.

این روزها انتخاب های پیش روی دانشجویان بسیار گستردهتر شده است، دانشگاه‌های دولتی، غیر انتفاعی، علمی و کاربردی، پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب هایی هستند که مقابل دانشجویان قرار دارند. این روزها با کمک این گستردگی انتخاب، شکست دادن غول کنکور مثل آب خوردن است؛ تازه اگر تحصیل در دانشگاه ها بر اساس سوابق تحصیلی را در نظر نگیریم.

در حال حاضر دانشگاه‌ها مانند گذشته آموزش محور نیستند، بلکه در مباحث پژوهشی نیز ورود کرده اند و با سایر دانشگاه های کشور در ارتباط‌‌ اند. براساس برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی مسئولان حوزه آموزش عالی، دانشگاه‌های نسل جدید ماموریت دارند تا پژوهش‌‌ها، مقالات و پایان نامه های خود را بر اساس نیازها و مشکلات جامعه و راهکاری برای رفع آن ارائه دهند، این در حالی است که دانشگاه‌های نسل‌های پیشین بیشتر بر حوزه آموزش تاکید داشتند و تعداد مقالات تولید شده توسط این مراکز علمی چندان زیاد نبود. در گزارش زیر می‌خواهیم میزان رشد مقالات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات را بر اساس داده های پایگاه UniRef بررسی کنیم. گفتنیست داده‌های این پایگاه در سال 97 هنور تکمیل نشده است به همین منظور بازه زمانی 85 تا 96 را در نظر گرفته ایم.

بررسی میزان رشد سالانه تولید مقالات علمی واحد علوم تحقیقات

نمودار زیر براساس تعداد مقالات منتشر شده توسط پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات از سال 85 تا 96 را نشان می‌دهد:

این نمودار بیانگر مقالات ژورنالی و کنفرانسی پذیرفته شده پژوهشگران این دانشگاه به تفکیک سال است که براساس داده‌های پایگاه UniRef تهیه شده است. تعداد مقالات کنفرانسی پذیرفته شده دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات در بازه زمانی 85 تا 95 روند صعودی داشته است اما میزان این مقالات در سال بازه زمانی 96-95 با کاهش 370 موردی مواجه شده است.

میزان مقالات بین‌المللی واحد علوم تحقیقات در پایگاه ISI

نمودار زیر بیانگر مقالات بین المللی نمایه شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه ISI طی بازه زمانی سال 85 تا 96 است:

از نمودار فوق که براساس داده های پایگاه uniref تهیه شده است، می توان دریافت تعداد مقالات نمایه شده در پایگاه ISI به از سال 85 تا 91 روند صعودی داشته و به یک هزار و 399 مقاله رسیده است، اما در سال 92 و 93 روند نمایه کردن مقاله در این پایگاه به تعداد این مقالات 1072 و 1059 رسیده است. پس از سال 93،‌ میزان مقالات نمایه شده در پایگاه ISI بار دیگر روند صعودی در پیش گرفته و در سال 96 به یک هزار و 721 مقاله رسیده است.

انتهای پیام/

31 / 279 دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مقالات رشد بررسی سالیانه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مقالات رشد بررسی سالیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: سامانه انتقال دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ فعال خواهد شد.
دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در زمان بندی اعلام شده نسبت به ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضا‌های انتقال دانشجویان بر اساس بازه‌های زمانی اشاره شده با رعایت ضوابط و مقررات آموزشی و مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی در رشته مقاطع مختلف اقدام کنند.
زمانبندی سامانه انتقال دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
شنبه ۱ اردیبهشت ماه تا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳: ثبت درخواست توسط دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های مبداء و بارگذاری مدارک لازم
شنبه ۲ تیر تا شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو
یکشنبه ۱۷ تیر تا یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳: رسیدگی و اعلام نتیجه اولیه توسط دانشگاه مبداء
دوشنبه ۱ مرداد تا سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳: بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو
چهارشنبه ۱۷ مرداد تا چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳: بررسی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد و تایید نهایی و تثبت نتیجه نهایی فرایند توسط دانشگاه مبدا و ارسال به دانشگاه مقصد انجام م می‌شود.
سامانه میهمانی در طول نیمسال تحصیلی فعال بوده و نیازی به رعایت این جدول زمانبندی نیست.
همچنین با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته به عهده کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) وزارت بهداشت خواهد بود.
در دانشگاه‌هایی که سامانه انتقال در موعد مقرر فعال نیست، مسؤولیت به عهده همان دانشگاه بوده و از ارجاع هرگونه مکاتبه اداری و یا دانشجو به وزارت بهداشت جهت اخذ مجوز خارج از سامانه خودداری شود.

دیگر خبرها

  • لرستانی‌ها سالانه چه میزان انجیر سیاه تولید می‌کنند؟
  • سالانه ۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • واحد علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • اعلام زمان شروع نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت