Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اداره کل امور بین الملل قوه قضاییه به افرادی که قصد سفر به خارج از کشور دارند هشدار داد از به همراه داشتن قرص‌هایی مثل استامینوفن کدئین بدون نسخه معتبر پزشکی خودداری کنند، در غیراینصورت به عنوان مجرم با آنها برخورد خواهد شد.

سهیلا حامد معاون اداره کل امور بین الملل قوه قضاییه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به افرادی که قصد سفر به خارج از کشور دارند  هشدار داد مراقب باشند که هر قرص و دارویی را با خود به همراه نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با حمل دارو و قرص به کشور‌های دیگر اینگونه توضیح داد: ایرانیانی که به کشور‌های دیگر سفر می‌کنند باید بدانند که بسیاری از قرص‌هایی که به راحتی در ایران در دسترس است و به سادگی از داروخانه‌ها تهیه می‌شود در دیگر کشور‌ها همان قرصها، مواد مخدر محسوب می‌شوند. مثلا قرص استامینوفن کدئین که به راحتی در دسترس عموم است در کشورهایی مثل امارات و ارمنستان به عنوان مواد مخدر شناخته شده و همراه داشتن آن جرم است.

حامد بیان کرد: لذا هیچ فردی هیچ دارویی بویژه داروی مسکن استامینوفن کدئین را با خودش به کشور‌های خارجی حمل نکند مگر اینکه نسخه معتبر پزشکی به همراه داشته باشد تا بتواند ثابت کند که بیمار است و نیاز به این دارو دارد.

حامد افزود: مسافران باید در سفر به این کشور‌ها مراقب باشند که این قرص‌ها بدون نسخه پزشک با خود به همراه نداشته باشند.

حامد همچنین در رابطه با خرید ملک در کشور‌های دیگر که تبلیغات فراوان آن در رسانه‌های مختلف دیده می‌شود هشدار داد و گفت: احتمال فریب و کلاهبرداری در این تبلیغات بسیار زیاد است و اگر کسی می‌خواهد ملکی در خارج از کشور خریداری کند باید قبل از سرمایه گذاری به خوبی قوانین آن کشور مثل قانون تجارت، یا مدنی را بشناسد و در صورت امکان با یک وکیل مورد اعتماد مشورت کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمصرف‌ترین داروها در ایران

رئیس اداره پایش تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش مشرق، محمدحسین متولی اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده اند.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تأمینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهایی که نام برده شد، ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران
  • پرمصرف‌ترین داروها در ایران