Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی عصر دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران، ستاد اجرایی خدمات سفر نوروزی و معارفه شهردار اراک که با حضور معاون امور عمرانی وزیر کشور در اراک برگزار شد، اظهار داشت: شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان مرکزی نسبت به دیگر استان‌ها از شرایط نامناسب برخوردار هستند، انتظار می‌رود معاونت عمرانی وزارت کشور نسبت به این استان توجه بیشتر در شأن استان داشته باشد، چراکه بر اساس آمار و اطلاعات ثبت شده، استان مرکزی از جمله استان‌های پرتلاش با شرایط استراتژیکی خاصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس افزود: با تمام تلاش و فعالیت‌ها، شرایط شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان مرکزی نسبت به برخی از استان‌های کشور شرایط مطلوب و مناسبی نیست.

حسینی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار و اطلاعاتی که داریم استان نسبت به بسیاری از استان‌ها در حوزه منابع عمرانی وزارت کشور شرایط مناسبی ندارد و انتظار می‌رود نسبت به این مورد در سال جاری توجه خاص و ویژه به استان صورت پذیرد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس بیان داشت: از معاون وزیر در امور عمرانی انتظار است که برای بررسی مشکلات استان وقت بیشتری بگذارد. البته می‌دانیم با توجه به شرایط پیش آمده بر اثر حادثه سیل زدگی، معاون وزیر قصد سرکشی به استان‌های آسیب دیده از سیل را دارد. اما در فرصت مناسب برای ابلاغ شهرداری تلخاب و تأمین اعتبارات و شرایط لازم درخواست داریم در هفته‌های آینده به استان مرکزی سفر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: از تلاش شبانه روزی ستاد تسهیلات سفر نوروزی استان مرکزی در این ایام که برای مسافرین و رفاه آنان تلاش داشتند قدردانی می‌شود و این تلاش‌ها موجب می‌شود که مسافران و مهمانانی که از اقصی نقاط کشور به استان مرکزی سفر می‌کنند، شرایط را برای ماندگاری بیشتر مناسب ببینند که این قطعاً می‌تواند در شناخت ظرفیت‌های گردشگری استان تأثیرگذار باشد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس ادامه داد: بر اساس آمار ارائه شده، امسال در نوروز نسبت به سال گذشته تردد در محورهای مواصلاتی استان مرکزی بیشتر صورت گرفته و مدت ماندگاری مسافران نوروزی در شهرهای استان مرکزی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر شده است.

کد خبر 4575631

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری ها محمد حسینی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • مدیریت اجرایی استان زنجان خود را مدیون مردم می‌داند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت