Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین مدرسه مهارتی عالی حقوق با هدف تجربه آموزی و توانمندی فارغ التحصیلان و پاسخگویی به دغدغه اشتغال خانواده‌های دانشجویان در ایام دهه فجر رونمایی شد و دومین مدرسه هم در اسفندماه و قبل از سال جدید با موضوع انیمیشن و پویانمایی افتتاح شد و به این ترتیب دانشگاه آزاد برای اولین بار، ایجاد مدارس مهارتی به این شیوه را در آموزش عالی کشور رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا منظری توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد در خصوص چرایی شکل گیری این مدارس اظهار کرد: با ایجاد مدارس مهارتی در رشته‌های مختلف چون انیمیشن به یک خودکفایی در تولید آثار بومی خواهیم رسید و به این ترتیب، بسیاری از آثاری که در زمینه انیمیشن برای کودکان تولید می‌شود بر مبنای باورهای دینی و ملی خودمان شکل می‌گیرد؛ همچنین در رشته‌های مختلف چون کشاورزی هم اگر مدارس مهارتی ایجاد شود به مباحث میان رشته‌ای چون مدیریت فروش محصولات کشاورزی پرداخته می‌شود و بسیاری از اصول مربوط به بازاریابی مرتبط با این رشته هم در این مدارس به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

وی یادآور شد: مدارس مهارتی در کنار مدارس سما به صورت فوق‌العاده تشکیل می‌شود و از جمله مواردی که در این مدارس به صورت فوق‌العاده در نظر گرفته شده بحث علم نانو است که در کنار دیگر درس‌ها به دانش آموزان این مدارس آموزش داده می‌شود.

توسعه مدارس مهارتی در سال ۹۸

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد نیز در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ارائه آموزش‌های مهارتی و عملی همزمان با تحصیل به دانشجویان در حوزه وزارت علوم مورد غفلت قرار گرفته بود، افزود: ما در این حوزه فقط به ارائه دانش تخصصی پرداختیم و دانش اجتماعی را به محیط دانشگاه واگذار کردیم و اینکه دانشجویان خودشان این آموزش را فرا بگیرند و برنامه‌ای نیز برای دانش مهارتی نداشتیم. اما در دانشگاه آزاد وقتی مسئولیت دانشگاه را عهده‌دار شدم، به این امر توجه کردم.

دکتر طهرانچی با اشاره به اهداف و برنامه‌های دانشگاه آزاد از ابتدای مسئولیت خود گفت: با توجه به وسعت و حضوری که دانشگاه آزاد در شهرهای مختلف کشور دارد و یک دانشگاه اجتماعی محسوب می‌شود، وظیفه ما این است که به دانش مهارتی نیز توجه کنیم؛ چرا که این دانش از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در این دانش حتی پژوهش نیز صورت می‌گیرد. متأسفانه برخی تصور می‌کنند که دانش مهارتی به کاردانی خلاصه می‌شود. در صورتی‌که اینگونه نیست و پژوهش فقط در دانش تخصصی اتفاق نمی‌افتد.

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: برنامه ما این است که از سال جاری مدارس مهارتی در رشته‌های مختلف در مراکز استانی نیز راه‌اندازی شوند و با هدایتی که صورت می‌گیرد، دانشجویانی که در استان‌ها تحصیل می‌کنند، به این آموزش‌های مهارتی دسترسی داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: مدارس مهارتی دانشگاه آزاد در تمامی رشته‌هایی که بازار کار دارند، بخصوص رشته‌های علوم انسانی راه‌اندازی خواهند شد و محدود به رشته‌های خاص نیست.

دکتر طهرانچی یادآور شد: مدارس عالی مهارتی در دانشگاه آزاد دارای کارگاه‌های علمی مهارتی خواهد بود که در آن اتفاقی که در جامعه می‌افتد، به طور کامل شبیه‌سازی می‌شود. این مدارس مهارتی در رشته‌هایی که طراحی شده، در مدت مشخص به دانشجویان دانش‌های مهارتی را ارائه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، اولین مدرسه عالی مهارتی حقوق در کشور بهمن ماه سال گذشته با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا و هیأت مؤسس دانشگاه آزاد، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد، دکتر علمایی رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، دکتر محمد صادقی معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و عده‌ای از مسئولین قوه قضائیه، اساتید و وکلای حقوق افتتاح شد.

با افتتاح مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشجویان دوره‌های مختلف این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی موظف به گذراندن یک دوره ۶۰ روزه مهارتی حقوق و پیگیری عملی یک پرونده از مرحله اولیه تا دادگاه تجدید نظر هستند.

دادگاه عمومی حقوقی، دادگاه خانواده، دادگاه‌های کیفری، دادسرای عمومی و انقلاب، دادگاه تجدیدنظر حقوقی و شورای حل اختلاف شبیه‌سازی شده از جمله بخش‌های مختلف مدرسه عالی مهارتی دانشگاه آزاد است.

مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی در سه طبقه در خیابان سپهبد قرنی تأسیس شده و زیرنظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب فعالیت خواهد کرد و دانشجویان رشته‌های مرتبط با حقوق می‌توانند از ابتدای اسفندماه سال جاری، دوره‌های مهارت‌آموزی خود را در این مدرسه طی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي دوره های مهارت آموزی رييس دانشگاه آزاد اسلامي مدرسه عالی مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۱۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟

مدارس آموزش از راه دور نوعی از مدارس هستند که یادگیری آموزش در آن‌ها غیر حضوری و برای افرادیست که به هر نحوی امکان حضور در مدرسه را ندارند و از راه دور به کمک اینترنت می‌توانند تحصیل جامانده خود را جبران کنند.

دوگروه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در شرایط خاص که امکان دسترسی به آموزش را ندارند و دانش‌آموزان بزرگسال، کسانی که بالای ۱۸ سال سن دارند و به هر دلیلی نتوانسته‌اند در مدارس عادی حضور یابند، می‌توانند در این مدارس ثبت نام و تحصیل خود را ادامه دهند.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه مدارس از راه دور مطابق آیین نامه‌های آموزشی مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش فعالیت دارند گفت: این مدارس موظف به برگزاری کلاس‌های هدایت آموزشی و رفع اشکال به ازای هر واحد درسی «۶ ساعت» در هر نیم سال تحصیلی هستند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان بر حسب نیاز در مدرسه حضور پیدا می کنند افزود: برای هر دوره تحصیلی مشکلات حوزه آموزش آن‌ها حل می شود؛ البته آموزش چهره به چهره را در دوره‌های لازم التعلیم و واجب التعلیم دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تعداد دانش آموزان تحصیل کننده در این مدارس را حدود ۱۳۰ هزار نفر در سراسر کشور اعلام کرد و ادامه داد: آموزش این دانش‌آموزان با محوریت بزرگسالان است.

محمودزاده با بیان اینکه با توجه به مجوز کمیسیون خاص منطقه و استان حدود ۴۰۰۰ دانش‌آموز از تعداد کل محصلان این مدارس، لازم التعلیم (زیر ۱۸ سال) هستند گفت: این افراد امکان حضورشان در مدرسه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این مدارس تمام شرایط مدارس عادی را از نظر دروس و امتحانات نهایی و امتحانات داخلی و ... دارند افزود: شهریه مدارس از راه دور براساس شهریه ثابت و متغیر هر واحد درسی و بنا به پیشنهاد موسسان و تایید شورای نظارت استان تعیین می شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن اشاره به طرح مدرسه مجازی بزرگسالان در راستای کاهش تنوع مدارس گفت: بدنبال این کار هستیم چرا که هدفمان این است که همه بزرگسالان را در قالب مدرسه مجازی ببینیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • طهرانچی: تربیت نسل جوان مبتنی‌ بر توانمندی و سودمندی است
  • دکتر طهرانچی: تربیت نسل جوان مبتنی‌ بر توانمندی و سودمندی است