Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسین نقوی حسینی با بیان اینکه گلایه رهبر انقلاب نسبت به عملکرد مجلس کاملا بجا است، گفت: مجلس در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا بی‌رمق و واگرا شده است. ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم،  با اشاره به اشراف کامل رهبر انقلاب در زمینه طرح‌ها و مصوباتی که در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: مقام معظم رهبری بر عملکرد تمامی قوا و دستگاه‌ها از جمله مجلس شورای اسلامی اشراف دقیقی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژمانفر: اظهارات نادرست علی مطهری نظر شخصی اوست/ 2 طرح ضدآمریکایی بعد از تعطیلات به صحن علنی مجلس می‌آیدفولادگر: تذکر رهبر انقلاب بجا بود/ مجلس در زمینه برخورد با طرح‌های ضد‌ایرانی آمریکا منفعلانه عمل کرد

 

وی افزود: در سالهای گذشته که نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب دیدار داشتند، ایشان بعضا به نکاتی اشاره می‌کردند که این حس را در نمایندگان به وجود می‌آورد که گویی رهبری نیز در جلسات علنی مجلس حضور دارند. بنابراین زمانی که ایشان گله‌ای را مطرح می‌کنند حتما در جریان تمامی طرح‌ها و لوایح مورد بررسی در مجلس هستند. 

این عضو کمیسیون امنیت ملی درباره بخشی از بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب که از عملکرد مجلس در زمینه اقدامات متقابل علیه دولت آمریکا ابراز گلایه کرده بودند، گفت: بنده به عنوان فردی که سابقه 3 دوره نمایندگی در مجلس را دارم، اذعان می‌کنم که گلایه رهبر انقلاب نسبت به عملکرد مجلس در قبال اقدامات ضدایرانی دولت و کنگره آمریکا کاملا بجا و درست بوده و انتظار از مجلس خیلی بیش از اینها است. 

نقوی حسینی با بیان اینکه بنده بارها در صحن علنی و مصاحبه‌ با رسانه‌ها از سکوت، بی‌رمقی و واگرایی مجلس در مقابل رفتارهای خصمانه آمریکایی‌ها انتقاد کرده‌ام، خاطرنشان کرد:  ما نمایندگان مجلس باید دست به فعالیت‌هایی در حوزه قانون‌گذاری علیه اقدامات آمریکا بزنیم تا نشان دهیم مجلس پای کار است.

وی ادامه داد: وقتی نطق‌های میان‌دستور نمایندگان مجلس را مورد بررسی قرار می‌دهیم  متاسفانه به این نتیجه می‌رسیم که درصد کمی از این نطق‌ها در واکنش به دخالت‌ها، جنایات، تحریم‌ها و تهدیدات دولت و کنگره آمریکا بوده است.

نقوی خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه کمیسیون امنیت ملی که وظیفه ذاتی آن پیگیری اقدامات مقابله‌جویانه آمریکا ضد ایران است، در سالهای گذشته عملکرد قابل دفاعی نداشته و بیش از یکی دو طرح نصفه و نیمه، هیچ طرح دقیق و دارای پشتوانه علیه اقدامات آمریکا از سوی این کمیسیون ارائه نشده است.

وی همچنین درباره اظهارنظر اخیر علی مطهری درباره رد طرح تبدیل بیانیه‌های ضد‌‌‌‌آمریکایی به قانون از سوی شورای نگهبان گفت: نظر آقای مطهری به عنوان یک نماینده مجلس  قابل احترام است ولی این نکته در ارتباطات با اظهارات آقای مطهری باید مورد توجه قرار گیرد که شورای نگهبان طرح‌هایی که از سوی مجلس به تصویب می‌رسد را مورد بررسی قرار می‌دهد و وقتی که  از اساس هیچ طرحی در رابطه با تبدیل بیانیه‌های مجلس به قانون تقدیم شورای نگهبان نشده، طبعا این شورا نیز نمی‌تواند اقدامی در این راستا صورت دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره اظهارات حشمت‌الله فلاحت‌پیشه (رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس) که گفته بود مجلس اختیارات کافی برای ورود به مسائل کلان سیاست‌ خارجی و پیگیری اجرای دقیق این سیاست‌ها را ندارد، تصریح کرد: مجلس در بازخواست دولت اختیارات زیادی همچون تذکر، استیضاح، سوال، تحقیق و تفحص، نطق‌های میان دستور و ... دارد.

وی افزود:‌ بنابراین وقتی  یک نماینده از نظر قانونی  می‌تواند درباره تمامی اتفاقات جاری کشور اظهارنظر کند، بیان چنین سخنی از سوی رئیس محترم کمیسیون امنیت ملی جای تعجب دارد. سوال بنده این است که دوستان ما در مجلس و کمیسیون امنیت ملی چند بار از این اختیارات در راستای نقش‌آفرینی در امور دیپلماتیک استفاده  کرده‌اند؟ بنابراین لازم است وقتی  در ارتباط با نقش مجلس در پیاده‌سازی راهبردهای سیاست‌خارجه مطرح می‌شود، باید دقیق و کارشناسی‌شده بیان شود.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سید حسین نقوی‌حسینی کمیسیون امنیت ملی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون امنیت ملی کمیسیون امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه
  • کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیلی شنبه موافق است/ منتظر پاسخ استعلام از دفتر رهبری هستیم
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس