Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مدير عامل شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي از ذخيره‌سازي 2 ميليون و 170 هزار ليتر انواع فرآورده در مناطق سيل‌زده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شانا، سيدمحمدرضا موسوي‌خواه گفت: با توجه به اطلاع‌رساني ستاد بحران پيش از رويداد سيل، بيش از 360 هزار ليتر بنزين، بيش از 560 هزار ليتر نفت سفيد و بيش از يک ميليون و 250 هزار ليتر نفت‌گاز در فروشندگي‌هاي روستايي استان گلستان ذخيره‌سازي شده که کمک موثري براي تامين کامل سوخت اين مناطق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين از استقرار جايگاه‌هاي سيار بنزين در شهرستان آق قلا و دو نفتکش کوچک نفت‌گاز و همچنين توزيع ظرف‌هاي 20 ليتري بنزين براي تامين سوخت قايق‌ها و بالگرد‌هاي امدادي در اين شهرستان خبر داد.
توزيع بيش از 50 هزار ليتر سوخت رايگان مديرعامل شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي همچنين از ارائه بيش از 50 هزار ليتر نفت گاز رايگان به تراکتور‌ها و خودرو‌هاي امدادي و توزيع بيش از هزار ليتر بنزين رايگان ميان قايق‌هاي امدادي و تامين سوخت مورد نياز بيش از 55 فروند از بالگرد‌هاي امداد و نجات خبر داد و افزود: از ابتداي وقوع بحران در استان‌هاي سيل‌زده، شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي سوخت بالگرد‌هاي امدادي ارتش و سپاه را تامين کرده و همچنين 180 هزار کيلوگرم گاز مايع (پيک‌نيک) در بين خانوار‌ها توزيع شده است.
موسوي‌خواه تاکيد کرد: خوشبختانه تاکنون هيچ گونه گزارشي مبني بر کمبود سوخت دريافت نکرده‌ايم و حتي در حاشيه مناطقي نظير پل خرمشهر، پل مرکزي، شهرک شيرمحمدلي و جايگاه توکلي شهرستان آق قلا نسبت به سوخت رساني به مردم اقدام مي‌شود.
وي همچنين تامين سوخت دوم براي جايگاه‌هاي عرضه گاز طبيعي با افت فشار گاز، ارسال نفت گاز به مرغداري‌هاي مناطق سيل‌زده و راه‌اندازي جايگاه‌هايي که تحت تاثير سيل قرار گرفته بودند را از ديگر اقدام‌هاي اين شرکت براي تامين سوخت مناطق سيل‌زده استان گلستان و مازندران عنوان کرد.
موسوي‌خواه تصريح کرد: با توجه به پيش‌بيني‌هاي سازمان هواشناسي مبني بر احتمال وقوع سيلاب در استان‌هاي شمالي و غرب کشور، همه مناطق شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي و همچنين استان‌هاي همجوار و معين آماده‌باش هستند تا در صورت بروز بحران سريعا تاسيسات تحت تاثير قرار گرفته را به بهره‌برداري برسانند، همچنين سوخت کافي در فروشندگي‌هاي روستايي ذخيره‌سازي شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ذخيره سازي سوخت مناطق سيل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۰۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • کشف محموله قاچاق در آبراه اروند
  • کشف بیش از ۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کشف ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در یک چهار دیواری
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرکلاهی شهرستان میناب
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • کشف ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق