Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف امور خیریه خراسان رضوی، حجت الاسلام محمد احمدزاده بیان کرد: سال ۱۳۹۸ توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شد. ما برای اینکه به اهداف این نامگذاری دست پیدا کنیم و مشکلات اشتغال و معیشت اجتماعی را کاهش و به سمت بهبود شاخصه های اقتصادی حرکت کنیم، باید نکاتی را مورد توجه قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مخاطب شعار سال صرفا قوه مجریه نیست بلکه در تعیین و نامگذاری سال هدف توجه به یک ضرورت ملی است، افزود: در این فرآیند تمام آحاد جامعه و نهادها مورد خطاب قرار می گیرند و همه بخش ها باید در تحقق شعار سال تلاش کنند.

حجت الاسلام احمدزاده اظهار کرد: البته با توجه به اینکه قوه مجریه اداره امور اجرایی کشور را بر عهده دارد، نقش راهبردی تری را هم در این خطاب خواهد داشت. وقتی می گوییم تولید باید رونق گیرد یعنی رونق تولید به عنوان مسئله اصلی کشور تمام سیاست ها، برنامه ها، اولویت ها و منابع را به سمت خود جلب کند.

وی عدم رونق تولید را معلول عوامل مختلفی از جمله عدم توجه بخش های مختلف اجرایی و مردم به جایگاه، نقش و اهمیت حیاتی تولید در پیشرفت و استقلال کشور دانست.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: تمام نهادها، بخش های حاکمیت و مردم باید در جهت نهادینه کردن فرهنگ تولید ملی و مصرف کالای داخلی تلاش کنند و این موضوع به یک فرهنگ و ارزش تبدیل شود.

وی با بیان اینکه مسئله پایین بودن نرخ بهره وری و بازدهی کم تولید از دیگر مواردی است که مانع جذب سرمایه کافی به این بخش با همه تلاش ها شده است، افزود: هنوز بازدهی تولید نسبت به سایر بخش ها پایین تر است و همین موضوع موجب شده تا سرمایه گذاران به این بخش توجه نکنند. باید بهره وری بخش تولید قدرت رقابت با سایر بخش ها را به دست بیاورد و باید برای بهینه کردن فرآیند تولید زوائد انرژی را حذف کنیم.

حجت الاسلام احمدزاده بیان کرد: توجه به زنجیره های ارزش و استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان در این بخش می تواند کمک موثری داشته باشد. افزایش نرخ ارزش مشکلاتی را برای مردم و کشور ایجاد کرده است. البته همین تهدید به عنوان یک فرصت می تواند در خدمت رونق تولید قرار گیرد چرا که بازار مصرف داخل و حتی بازارچه های مرزی و کشورهای همسایه استعداد خوبی برای جذب تولیدات کشور ما پیدا کرده اند.

وی با اشاره به پدیده قاچاق گفت: قاچاق یکی از آفات تولید است. چه از نوع واردات و چه صادرات سم مهلک اقتصاد به ویژه برای تولید است که رابطه مستقیم با تولید ملی دارد و هر جایی که قاچاق افزایش یابد ضربات سخت تری بر پیکر تولید می زند؛ لذا باید رهگیری کالای قاچاق با جدیت دنبال و مبادی تردد جنس قاچاق و عاملان آن از بین بروند تا تولید کننده با خیال آسوده تولید کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: همزمان با این اتفاق و مبارزه با قاچاق سیستم مالیاتی کشور باید به صورت مستمر وضعیت اقتصادی را پایش و در زمانی که با رکود مواجه می شویم تولیدکنندگان را با معافیت های مالیاتی حمایت کند.

حجت الاسلام احمدزاده عنوان کرد: توجه به فعالیت های دانش بنیان متناسب با مزیت های اقتصادی کشور می تواند یک جهش در بخش تولید رقم بزند و رونق تولید را به وجود بیاورد.

وی با اشاره به اصلاح نظام بانکی و سوق دادن منابع بانکی با فعالیت های تولیدی و حقیقی؛ گفت: در واقع بایستی از فعالیت های ضد تولیدی بخشی از نظام بانکی کشور جلوگیری شود.

حجت الاسلام احمدزاده توجه به شرکت های کوچک که می تواند تولیداتشان به مصرف شرکت های بزرگ برسد را در رونق تولید بسیار موثر دانست و افزود: با این تدبیر شرکت های بزرگ کشور از واردات محصولات اولیه و قطعات مورد نیاز، بی نیاز خواهد بود. در این راستا سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تلاش می کند متناسب با ماموریت های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود اصلاحاتی را در ساختار سازمانی خود به وجود بیاورد که ضمن حفظ نقاط قوت گذشته، چابکی خود را برای نقش آفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی و رونق تولید بیش از پیش به دست بیاورد.

وی یکی از گرفتاری های سازمان اوقاف و امور خیریه را تمرکز گرایی بیش از اندازه عنوان کرد که طی دهه های گذشته در این سازمان نهادینه شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، اظهار کرد: برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه تدابیری را تعیین، ابلاغ و به عنوان اولویت های برنامه ای در دستور کار اوقاف قرار داده است.

وی عنوان کرد: حمایت از شرکت های دانش بنیان، افزایش بهره وری در رقبات موقوفات، استفاده از تمام ظرفیت های موجود در سازمان اوقاف، پیگیری تکمیل زنجیره های ارزش در بخش کشاورزی که یکی از مزیت های نهاد وقف است، تاکید بر مصرف کالاهای داخلی در تمام سطوح اداری و حتی اصحاب وقف و بقاع متبرکه به عنوان یکی از مهمترین بازارهای مصرف کشور به عنوان اولویت های اوقاف در رونق تولید است.

حجت الاسلام احمدزاده بیان کرد: امیدواریم با شناسایی و اقدام به موقع فعالیت های سازنده و درست تولیدی که به اشتغال، استقلال و سربلندی نظام جمهوری اسلامی کمک می کند وظیفه خود را در کمک به رونق تولید به انجام برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی تولید ملی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۱۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت «بخش خصوصی» برای تحقق شعار سال بهره گرفت

«بهروز محبی نجم‌آبادی» نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اقدامات مهمی که باید برای تحقق شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» انجام شود، اظهار کرد: توجه به تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است.

وی بیان کرد: تاکید مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر بر تولید به واسطه تعمیق ایشان در امور اقتصادی کشور و دقت کارشناسان و خبرگانی است که معتقدند راه خروج از مشکلات اقتصادی کشور، جهش تولید است. باید از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق شعار سال به خوبی بهره گرفت.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مجلس یازدهم کارهای بزرگی برای رونق تولید انجام داد که باید در مجلس آینده اجرای این قوانین به خوبی مورد توجه قرار گیرد. برای مثال، مجلس یازدهم «قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» را به تصویب رساند که باید بر اجرای دقیق آن نظارت شود، چرا که اجرای دقیق این قانون تأثیر زیادی بر بهبود وضعیت اقتصادی کشور دارد.

محبی نجم آبادی ادامه داد: «طرح مالیات بر عایدی سرمایه» نیز یکی از موضوعات مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد. این طرح الان برای رفع ایرادات در حال رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان است و اگر در این مجلس تبدیل به قانون نشود، حتماً در مجلس بعدی فرایند تصویب و تأیید نهایی آن را دنبال خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اهمیت اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از این حیث است که ما باید واسطه‌گری و سوداگری‌ها را تا حد امکان از بین ببریم تا نقدینگی انباشته‌ای که در کشور وجود دارد، به سمت تولید حرکت کند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال گذشته نرخ مالیات واحدها و شرکت‌های تولیدی از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد کاهش یافت که کاهش ۷ درصدی مالیات بخش تولید تأثیری زیادی بر افزایش تولید داشت و باید این روند ادامه پیدا کند. اگر واردات و صادرات در کشور حساب شده و با توجه به تولید داخلی باشد، قطعاً اتفاقات خوبی در بخش اقتصادی کشور خواهد افتاد.

کد خبر 6080795 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت «بخش خصوصی» برای تحقق شعار سال بهره گرفت
  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور
  • «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت
  • توسعه مشارکت‌های مردمی در صنعت اولویت وزارت صمت است
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در جلسه دولت
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • ضرورت تاسیس و توسعه تعاونی‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • ارزش‌گذاری اقتصادی محیط‌زیست در راستای تحقق شعار سال