Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@19:48:16 GMT

گنبد سلطانیه زنجان، در صدر بازدیدهای گردشگران نوروزی

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۲۲۸۵۶

گنبد سلطانیه زنجان، در صدر بازدیدهای گردشگران نوروزی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با اشاره به اینکه تا ۴ فروردین بیش از ۹۷ هزار نفر از جاذبه های تاریخی استان زنجان بازدید کردند، گفت: گنبد سلطانیه با۲۸۴۳ بازدید کننده در صدر بازدیدهای مناطق تاریخی قرار دارد.

به گزارش ایلنا از زنجان، یحیی رحمتی ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از 28 اسفند ماه سال گذشته تا 4 فروردین ماه سال جاری 97 هزار و 738نفر از جاذبه های گردشگری استان بازدید کردند، گفت: در این بازه زمانی 2 هزار و 843 نفر از گنبد تاریخی سلطانیه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان ادامه داد: بازدید از موزه رختشویخانه 1756 نفر و بازدید از موزه مردان نمکی 1893 نفر و بازدید از غار کتله‌ خور 967 نفر بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: از 28 اسفندماه تا سوم فروردین سال‌جاری، تعداد 267 مورد نظارت از تاسیسات خدمات گردشگری استان زنجان انجام شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 25 درصد افزایش یافته است.

رحمتی با یادآوری اینکه 87 مورد نظارت برمراکز اقامتی انجام شده است، تصریح کرد: بازدید از مراکز بین‌راهی استان 94 مورد و دفاتر خدماتی مسافرتی نیز 16 مورد بوده است.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، انجام 110 مورد بازرسی از مراکز اقامتی موقت استان از جمله کمپ‌ها، مهمانسراها، خانه مسافر از دیگر اقدامات ستاد خدمات سفر استان است که در این مدت  6 مورد تذکر برای مراکز اقامتی، 11 مورد تذکر برای مراکز پذیرایی و  یک مورد تذکر به دفتر خدمات مسافرتی ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 411 فروشگاه صنایع دستی در سراسر استان، صنایع دستی زنجان از جمله چاقو، مس، ملیله، چاروق و ... را عرضه می‌کنند، خاطرنشان کرد: مسافران از فعالیت ستاد خدمات سفر استان زنجان از جمله برپایی فروشگاه‌های صنایع دستی و همچنین اتوبوس گردشگری استقبال می کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استان زنجان جاذبه های گردشگری استان گردشگران نوروزی گردشگری مسافران 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان