Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: سیلاب در مجموع ۱۴ میلیارد تومان به بخشهای مختلف بناهای تاریخی و آثار باستانی استان کرمانشاه خسارت وارد کرد. ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

جعفر کرجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به برآورد خسارات وارده به میراث فرهنگی و آثار باستانی استان اظهار داشت:  سیلاب در مجموع 14 میلیارد تومان به بخشهای مختلف بناهای تاریخی و آثار باستانی استان کرمانشاه خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه با اشاره به اعزام سه تیم ارزیاب به مناطق سیل‌زده استان برای برآورد میزان خسارت‌های وارده به آثار باستانی، تاریخی و میراث فرهنگی گفت: بیشتر خسارت‌های به آثار باستانی و گردشگری در شهرستانهای غربی استان اتفاق افتاده است.

سیل به 200 پل و 500 کیلومتر راه ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد خسارت زدروستاهای دورود در محاصره سیل قرار گرفت؛ پل ارتباطی روستای کول‌آباد تخریب شدخسارت شدید سیلاب به روستای قرعلیوند کوهدشت+ تصاویر

کرجی افزود: آبشار پیران، بیستون، مجموعه گردشگری سراب موج گیلانغرب، راه دسترسی به سراب شالان، کمپ چشمه ریزه، گوردخمه دربند، تخریب دیوار حایل بین رودخانه و اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان پاوه، راه دسترسی به گنج دره هرسین از جمله آثار و بناهای تاریخی و گردشگری است که بر اثر سیل آسیب جدی دیده است.

معاون توسعه و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه در بخش میراث فرهنگی به بیستون، پلهای تاریخی و کاروانسراهای قصرشیرین و ماهیدشت به علت سیلاب خسارت وارد شده است، عنوان کرد: تعدادی از ساختمانهای اداری میراث استان کرمانشاه نیز دچار خسارت شده‌اند.

انتهای پیام/ش

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز

البرز- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اشاره به ثبت ۴۱ اثر از استان البرز در فهرست میراث ناملموس، همکاری مردم برای شناسایی و معرفی آیین‌ها و رسوم مناطق مختلف استان و ثبت آن‌ها را بسیار مؤثر و مهم عنوان کرد.
رحیم خاکی اظهار کرد: استان البرز با دارا بودن فرهنگ و پیشینه غنی مانند سایر استان‌ها دارای رسوم و آیین‌های خاصی است که به‌خصوص  در روستاهای شهرستان‌های البرز هنوز برخی از آن‌ها پابرجا مانده است.
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان البرز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آنچه به ارزشمندتر شدن موجودیت فعلی یک سرزمین کمک می‌کند آگاهی از تاریخ و پیشینه فرهنگی و اجتماعی مردمان آن سرزمین و انتقال آن به آیندگان است.
او افزود: اداره کل میراث‌ فرهنگی استان البرز با تلاشی مضاعف توانسته به حفظ و معرفی بسیاری از آیین‌ها و میراث ناملموس این استان کمک کند.  منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود