Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در اطلاعیه ای ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان حوادث سیل اخیر کشور خواستار بسیج همه امکانات کشور برای کمک های بیشتر به آسیب دیدگان وجلوگیری از گسترش این صدمات به مردم شد.
به گزارش خرداد از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام ، در متن اطلاعیه آیت الله صادق آملی لاریجانی آمده است: جاری شدن سیل در شمال و جنوب کشور که در روزهای آغازین سال موجب واردآمدن آسیب های مادی و جانی فراوان به مردم کشورمان گردید و تعدادزیادی از هم وطنان عزیزمان بی خانمان وتعدادی دیگر جان خودرا از دست دادند موجب تاثر و تاسف عمیق اینجانب گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دیگر اطلاعیه رییس مجمع تشخیص مصلحت آمده است: ضمن ابرازهمدردی با آسیب دیدگان سیل اخیر وتسلیت به خانواده های داغداروعزادار، انتظاردارد همه مقامات ومسئولان کشوری و لشکری بویژه نیروهای مردمی همچون گذشته با بسیج تمامی امکانات بیش از پیش به کمک آسیب دیدگان سیل شتافته و تلاش لازم درجهت جلوگیری از پیشرفت و گسترش این بلایای طبیعی درسایر مناطق کشورنمایند.به گزارش ایرنا، بارش شدید باران و وقوع سیل و آبگرفتگی در نخستین روزهای سال 1398 موجب بروز خسارات جانی و مالی در بخش های از شمال و جنوب غرب کشور شده است. برچسب ها: سیل ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، حوادث

منبع: خرداد

کلیدواژه: سیل مجمع تشخیص مصلحت نظام حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۶۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه باید بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند، گفت: غالباً اختلاس‌ها از مسیر بانک‌ها می‌گذرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این مرجع تقلید، آیت‌الله جوادی آملی در دیدار ابوالفضل نجارزاده، مدیر عامل بانک ملی ایران گفت: اصل اول اینکه؛ مال و ثروت در مملکت پس از مسائل عقاید دینی، حرف اول را می‌زند. یک بیان نورانی حضرت امیر(سلام الله علیه) دارد که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست.

وی افزود: اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی‌بندد. حواستان جمع باشد. آن اولی را حضرت امیر فرمود که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»، هیچ تازیانه‌ای دردناک‌تر از فقر نیست. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: در جریان شعب ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، یک دعایی را مرحوم کلینی از وجود مبارک پیغمبر نقل می‌کند که پیغمبر به خدا عرض می‌کند که خدایا ما امتحان خودمان را در شعب دادیم: «اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏»؛  خدایا، بین ما و نان ما جدایی نینداز! یعنی اقتصاد. بعد عرض می‌کند که خدایا، اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری مردم نیست: «فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏».

وی عنوان کرد: کار علمی این است که در اقتصاد هم بفهمید و هم بفهمانید که چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک اندازه نگه داشت؟ لذا باید بدانیم که ما چه داریم، چه نیازی داریم، چگونه این را به خواست، تبدیل بکنیم و چگونه تولید داشته باشیم تا با رونق اقتصاد، به بیگانه نیاز نداشته باشیم.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه باید بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند، گفت: غالباً اختلاس‌ها از راه بانک‌ها می‌گذرد، و لذا شما باید بیش از پیش نسبت به این امر حساسیت داشته باشید تا جلوی کسانی که می خواهند سوء استفاده کنند، گرفته شود، البته کسی که دین داشته باشد اختلاس و از این کارها نمی‌کند.

وی افزود: اگر اقتصاد نتواند رضایت مردم را تأمین کند و مردم گرفتار فقر بشوند، دین نیز از بین خواهد رفت، این دعای پیغمبر است که عرض کرد خدایا، اگر اقتصاد ما ضعیف باشد دینداری سخت است؛ لذا بانکداری اولین وظیفه اش باسواد شدن است که ما چه نیازی داریم، چه چیزی داریم و چگونه مسائل را باید حل بکنیم.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: خطر ربا هم باید از بانک‌ها گرفته بشود. بانک باید این غیرت را داشته باشد که اقتصاد مملکت را حفظ بکند. بانک انباردار نیست و لذا با سفارش هم حل نمی‌شود، بلکه آنجا فکر و دقت و بررسی و برنامه ریزی باید انجام گیرد، تلاش شود تا اقتصاد و تولید رونق بگیرد و مسائل حل شود، این برنامه علمی می خواهد که که چه داریم، چقدر مصرف داریم و چه کار باید بکنیم که این نیازها تأمین بشود؛ اینها می‌شود اقتصاد.

وی تصریح کرد: اساس و وظیفه همه مسئولان این است که آبروی این مملکت را حفظ کنند، هیچ کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود و این به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • با هم افزایی بسیج اساتید و نهاد نمایندگی اهداف نظام بیش از پیش محقق می‌شود
  • جلوی اختلاس را بگیرید
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت پرویز داودی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت دکتر پرویز داودی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • آیت‌الله العظمی جوادی آملی: اداره اقتصاد کشور با سفارش حل نمی‌شود/ کشوری که آب و خاک دارد، اما این‌قدر گرانی، گرسنگی، فقر و فلاکت باشد، این درست نیست
  • آیت‌الله جوادی آملی: اگر مردم گرفتار فقر بشوند، دین از بین خواهد رفت
  • مراسم ترحیم پرویز داوودی برگزار شد
  • آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند
  • مهاجرت کادر درمان می‌تواند آسیب جدی برای نظام سلامت باشد