Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@13:04:50 GMT

گلایه معصومه ابتکار از اتهام‌زنی‌ها به او و پدرش

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۲۶۹۱۴

گلایه معصومه ابتکار از اتهام‌زنی‌ها به او و پدرش

ساعت24 -در پی سیل گلستان و رشتویی که در توییتر داشتم، فرد دیگری شبیه قبلی ها از یادآوری تجارب حاصله برآشفته و برداشت های خود را در اکانتش مانند بسیاری فیک نیوزها مطرح کرده است.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ معاون رییس جمهور طی یادداشتی در کانال تلگرام خود نوشت:در پی سیل گلستان و رشتویی که در توییتر داشتم، فرد دیگری شبیه قبلی ها از یادآوری تجارب حاصله برآشفته و برداشت های خود را در اکانتش مانند بسیاری فیک نیوزها مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا ‏اما بنا بر وظیفه لازم می دانم نکات زیر را یادآور شوم: پدرم در سال ٥٧ به دلیل اعتقادش به انقلاب و امام، برنامه هایی ارایه داد که از جمله آنها در زمینه محیط زیست بود.

سال ٥٨ اصل ٥٠ قانون اساسی در حفاظت از محیط زیست را به مجلس خبرگان ارایه داد که مورد قبول واقع شد.

ایشان در سخت ترین شرایط ریاست سازمان حفاظت محیط زیست را پذیرفت و یک سال و نیم بعد زمانی که اصرار بر انحلال سازمان حفاظت محیط زیست به اوج رسید، استعفا داد و اعلام کرد انحلال این سازمان خیانت به کشور است.

دکتر تقی ابتکار همچنین مشاور شهید چمران، شهید فکوری و شهید ستاری در دوران دفاع مقدس بود و در نهایت هم مشاور علوم و فنون آقای خاتمی در دوران ریاست جمهوری ایشان که البته این خود می تواند دلیل حمله ها و اتهامات باشد.

پدر در رشته تبدیل انرژی دکتری داشت و کارش را روی تبدیل خودروی بنزین سوز به گاز سوز متمرکز کرد. پیش از انقلاب در آزمایشگاه دانشگاه تهران تلاش ها برای تولید خودروی گاز سوز را به نتیجه رساند. او متخصص مقابله با آلودگی هوا بود و سال ها برای بهبود کیفیت هوا تلاش کرد و در آخرین روزهای سال ٧٩ بعد از جلسه مربوط به تولید اتوبوس گازسوز دچار عارضه قلبی شد و ٢٩ اسفند هم در گذشت.

هیچ بنیادی به نام دکتر تقی ابتکار وجود ندارد و جایزه تقی ابتکار ١٤ سال است توسط دوستان، خانواده و مرکز صلح و محیط زیست به مناسبت سالگرد درگذشتش به دلسوزان و تلاشگران عرصه محیط زیست اعطا می شود. این مراسم کاملا غیردولتی و بلکه خانوادگی است و هیچ بودجه دولتی ندارد. فردی به نام امیر مقدم که این اتهام و اتهامات دیگری را با ماموریت خاص منتشر کرده، باید پاسخگو باشد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۶۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از شهرکرد با اشاره به سیاست‌های کلان سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در کشور از سال‌های قبل، نسبت به مدیریت منابع آب دقت خوبی به‌خرج نداده‌ایم؛ در واقع به مقدار آب ورودی به کشور با میزان آب خروجی به کشورمان به یک اندازه است. به‌طور سالانه تقریباً 10 میلیارد متر مکعب خروجی آب از کشور داریم که میانگین ورودی نیز به همین مقدار است.

وی افزود: بر همین اساس ما سعی کردیم بر اساس قوانین بین‌المللی، ارتباطات و تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین، رایزنی با کشورهای همسایه در حوزه مسائل آبی انجام شود. معمولاً کشورهایی نمی‌خواهند که ارتباطات بین کشورهای همسایه به نحو مطلوب شکل گیرد و حتما موضوع آب را به عنوان یک دست‌آویز قرار می‌دهند تا اختلافاتی بین کشورها رخ دهد؛ اما جمهوری اسلامی ایران با تدبیر و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، سعی می‌کند تا این مسائل را تعدیل و حق‌آبه‌ها را دریافت کند.

سلاجقه با اشاره به رایزنی‌های انجام شده اظهار کرد: نشست‌های مفصل و رایزنی‌های متعددی در حوزه مسائل آبی شرق کشور با مسئولین حاکم بر افغانستان داشته‌ایم که مسائل حق‌آبه محیط زیست را از بحث عهدنامه‌هایی که وجود داشت، تفکیک کردیم.

رئیس سازمان محیط زیست کشور اضافه کرد: بحث بر سر این بود که میزان آب موجودی در سدهای آن‌طرف، به‌طوری هست که رهاسازی انجام شود و خوشبختانه آن‌ها نیز، رویکرد مناسبی داشتند و امسال نیز شاهد بودیم که در یک بازه زمانی کوتاه، رهاسازی آب انجام شد و امیدواریم که این روند ادامه یابد.

ایشان گفت: قرار بر این است که هیئتی از سوی افغانستان به ایران آمده و در نشست‌هایی که در پیش داریم، حتماً این مسائل را پیگیری می‌کنیم و تقریباً تفکیک حق‌آبه محیط زیست از معاهداتی که وجود دارد، انجام می‌شود.

معاون رئیس جمهور بیان داشت: در آخرین نشست سازمان ملل در نایروبی، مباحثی با کشور ترکیه مطرح شد و خوشبختانه رویکرد خوبی داشتند و قرار بر این شد که هیئت‌های کارشناسی، بین دو کشور رد و بدل شود و باتوجه به این‌ که وزارت نیرو، مدیریت این قسمت را از جانب دولت جمهوری اسلامی ایران بر عهده دارد، این تبادل هیئت‌های کارشناسی به‌صورت جامع انجام می‌شود تا بتوانیم این مسئله را در داپ که یکی از سرشاخه‌های رود ارس است، حل کنیم.

وی افزود: در مورد مسئله گاپ نیز همچنان، رایزنی‌ها با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد.

علی سلاجقه گفت: با کشور ارمنستان هم پس از 18 سال، نشستی برگزار شد و وزارت نیرو به عنوان نماینده ایران حضور داشت، این مسئولیت به سازمان محیط زیست سپرده شد که در اولین دور نشست، دیداری بین معاونین همتای دوطرف در ایروان شکل گرفت و توافق خوبی ایجاد شد که منجر به نشست پیش از عید امسال در کشور ایران شد؛ اما متأسفانه دولت ارمنستان برخلاف توافق‌نامه‌ها عمل نکرد که ما اکنون سعی داریم با استفاده از وظایف مجموعه وزارت امور خارجه و با توجه به روابط حسنه‌ای که وجود دارد، مسئله آلایندگی رود ارس را حل کنیم.

ایشان همچنین با اشاره به انتقال آب بین حوضه‌ای گفت: جایی که آب شرب اولویت اول باشد، آن انتقال انجام می‌شود؛ اما اگر قرار بر این باشد که درخواست انتقال آب صورت گیرد و مجوزی صادر شود، مبتنی بر مبدأ، انتقال و مقصد است؛ یعنی در قالب برنامه جامع، مزیت‌های سرزمینی و بحث‌های توسعه‌ای دیده می‌شود.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227427 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور ایران افغانستان

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • سلاجقه: وضعیت دریاچه ارومیه مناسب است
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود
  • دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است