Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی هلدینگ فارس و خوزستان و سیمان تامین، با توجه به وجود کارخانه سیمان فیروزآباد در یکی از محورهای پرتردد و حادثه‌خیز استان فارس، از سوی شرکت سیمان فارس نو که از شرکت های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین وابسته به شستا است، تدابیری فوری اتخاذ شد.

این شرکت همزمان در اولین ساعات بارندگی (دوشنبه) با هماهنگی کامل صورت گرفته با مسئولان محلی، پلیس راهور، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص خدمات، پذیرایی و ماشین‌آلات سنگین و لودرهاى امدادرسانی شرکت فعال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اطلاع‌رسانی و هماهنگی‌های لازم در جهت اسکان مسافران نوروزی حاضر در این محور مواصلاتی با امدادرسانی‌های گروهی و مردمی در مناطق همجوار کارخانه انجام شده است.

شرکت سیمان فارس نیز با توجه به استقرار در نزدیک محل وقوع سیل در شهر شیراز از نخستین دقایق بروز این حادثه با همه توان و تلاش شبانه‌روزی مدیران و پرسنل شرکت در آماده‌باش کامل بوده است. اکیپ‌های امدادی با تجهیزات کامل شامل لودر ،کامیون و خودروهای کشنده و وسایل ارتباطی از ساعات اولیه روز گذشته به حالت آماده‌باش در آمده و تاکنون مشغول عملیات امدادرسانی و نجات اتومبیل های گرفتار در سیلاب هستند.

اکیپ امدادی سیمان فارس از صبح امروز با همکاری شهرداری شیراز ، مسیر کمربندی جنوب غرب شیراز از ناحیه بلوار ایمان جنوبی که دچار آب گرفتگی شدید بود را بازگشایی و با هدایت سیلاب به گود خاکی، مسیر حرکت ازجنوب غرب به سمت جاده بوشهر را بازگشایی کرد.

همچنین پیرو تشکیل ستاد بحران در شهرستان دورود از روز گذشته تمامی ماشین‌آلات و رانندگان شرکت سیمان دورود به حالت آماده‌باش در آمده و صبح امروز با اعلام نماینده ستاد بحران لودر، بیل مکانیکی، مینی لودر و بولدوزر شرکت به نقاط مشخص شده اعزام شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌های سیمانی خوزستان، بهبهان، صوفیان، ارومیه، خزر، قاین، غرب، بجنورد، شاهرود، آبیک، سفید نی‌ریز ، زنجان، ساوه و خاش با همه امکانات آماده کمک‌رسانی به مردم مناطق سیل‌زده هستند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور

برای اولین بار اجرای مدیریت پسماند صنعتی با هدف اقتصاد چرخشی و حفاظت از محیط زیست در دو صنعت بزرگ کشور با همکاری و مشاوره علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران محقق شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران علیرضا نورپور، استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این تحول گفت: با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه بر موضوع اقتصادی چرخشی تاکید بسیار شده است و همچنین موضوع پسماند‌ها یک چالش بزرگ محیط زیستی است، این ایده از طرف دانشگاه تهران به پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران داده شد تا با نظارت علمی دانشگاه تهران، شرکت سیمان تهران از پسماند صنعتی (خاک آهک) شرکت پتروشیمی شازند به عنوان مواد اولیه کارخانه سیمان تهران بزرگترین واحد تولید سیمان کشور استفاده کند.

نورپور با اشاره به عملیاتی شدن این اقدام در چارچوب یک تفاهم‌نامه، افزود: اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران علاوه بر کاهش مشکلات محیط زیستی در منطقه شازند اراک ناشی از پراکندگی پسماند در هوای منطقه، در حفظ محیط زیست تهران نیز موثر خواهد بود؛ چرا که شرکت سیمان تهران مواد اولیه (آهک) کمتری از کوه‌های منطقه شهر ری خواهد داشت. با عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه در عمل گامی در جهت حفاظت از منابع طبیعی منطقه تهران و کاهش انتشار غبار معادن نیز برداشته خواهد شد.

استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، با بیان اینکه این تفاهم با نظارت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و پس از ماه‌ها آزمایش‌های متعدد تیم دانشگاهی و حمایت دفتر پسماند سازمان محیط زیست و همچنین مساعدت اداره کل محیط زیست استان تهران به نتیجه رسید و در این مرحله به صورت پایلوت اجرا می‌شود، افزود: با نتایج موفقی که از این تفاهم‌نامه حاصل می‌شود، می‌توان از پسماند صنایع پتروشیمی که هیچ آلایندگی شیمایی ندارند و فقط آهکی هستند به عنوان خوراک اولیه صنایع سیمان استفاده کرد که در این صورت ضمن حفظ منابع طبیعی مشکل دفع پسماند صنایع پتروشیمی نیز برطرف می‌شود.

نورپور در پایان با اشاره به اهمیت اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند، تاکید کرد: باید از مراکز دفن پسماند در کشور جلوگیری شود و پسماند‌ها وارد چرخه تولید شوند تا بتوان ضمن حفظ محیط زیست کشور ارزش‌افزوده خلق کرد.

دیگر خبرها

  • میدان‌داری سپاه/ از آزادسازی گروگان تا خدمت‌ به سیل‌زدگان
  • تشریح امدادرسانی نیروی زمینی سپاه به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی سپاه به سیل‌زدگان بلوچستان+ فیلم
  • عکس/ امدادرسانی به سیل زدگان کرمان و سیستان و بلوچستان
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • (تصاویر) امدادرسانی به سیل زدگان کرمان و سیستان و بلوچستان
  • آماده باش کامل گروه های عملیاتی و سیمبانان در فارس
  • فیروزآباد رکورد دار بارندگی در فارس
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان سه شهر مرزی خراسان جنوبی
  • حریفان نام‌آشنایی در آسیا دارم