Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سال ۱۳۹۷ برای جودو ایران دو نیمه متفاوت داشت، در شش ماهه نخست هر چند درگیری یک بانوی جودوکار با دبیر فدراسیون و آتش زدن لباس یک جودوکار به دلیل بی توجهی مسئولان حاشیه‌هایی را به دنبال داشت، ولی مدال‌های خوشرنگی نیز در میدان‌های بزرگ به دست آمد تا علاقمندان به جودو این حاشیه‌ها را به دست فراموشی بسپارند و نیمه دوم سال نیز با کناره گیری محمد درخشان به دلیل قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها، شاهد رقابت مدعیان ریاست و حاشیه‌های مربوط به آن بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید ملایی که در روزهای پایانی سال ۹۶ به نشان برنز رقابتهای روسیه دست یافته بود، با تثبیت جایگاه خود در مکان سوم جدول بهترین‌های وزن ۸۱- کیلوگرم جهان سال ۹۷ را آغاز کرد. اما در رقابتهای آنتالیا همان دور نخست از رقابتها حذف شد. این باخت برای سعید خوش یمن بود و پس از آن در اغلب تورنمنت‌هایی که حضور داشت به مدال رسید. خیلی زود صدرنشین رنکینگ شد و با کسب نقره بازی‌های آسیایی و طلای جهان خوش درخشید و جودو ایران را یکبار دیگر برسر زبان‌ها انداخت و در پایان سال با تثبیت جایگاه خود در مکان نخست رنکینگ جهانی به عنوان بهترین جودوکار وزن ۸۱ جهان شناخته شد.

تیم ملی که با ترکیبی کامل به رقابتهای تفلیس رفته بود با نشان نقره جواد محجوب به کار خود پایان داد. پس از آن تیم هشت نفره ایران در روسیه بدون مدال به ایران بازگشت. تیم چهار نفره ایران رقابتهای چین را هم بدون مدال پشت سر گذاشت.

تیم جوانان ایران با ۱۳ جودوکار در رقابتهای برمن آلمان حضور یافت و با سه مدال برنز علی قلی پور، حمیدرضا ملک زاده و محمدمهدی راستگر به کار خود پایان داد. تیم‌های رده سنی پایه ایران که پس از آلمان در ازبکستان هم عملکرد موفقی نداشتند، در رقابتهای قهرمانی آسیا همان نتایج ضعیف را تکرار کردند. تیم نوجوانان فقط به یک برنز ابوالفضل شجاعی بسنده کرد و تیم جوانان هم با یک طلا، یک نقره و چهار برنز ششم شد. قاسم باغچقی یک نشان طلا، علی پرهیزگار یک نشان نقره، حمیدرضا ملک زاده، مریم بربط، ابوالفضل محمودی و امین کامیابی هم ۴ نشان برنز کسب کردند.

تیم ملی جودو با پنج جودوکار به بازی‌های آسیایی رفت. سعید ملایی به نشان نقره دست یافت و محمدمحمدی بریمانلو برنز گرفت. جواد محجوب، دنیا آقایی و زهرا باقری نیز حذف شدند. بعد از این رقابتها سه جودوکار کشورمان به رقابهای قهرمانی جهان اعزام شدند و سعید ملایی بعد از ۱۵ سال موفق شد برای ایران روی تاتامی جهان مدال طلا کسب کند. بریمانلو هم برنز گرفت. اما محجوب حذف شد.

جودو ایران با دو نماینده به بازی‌های المپیک جوانان رفت. ابوالفضل شجاعی به مدالی نرسید و مارال مردانی نیز اجازه مبارزه پیدا نکرد. قانون استفاده از حجاب در رقابتهای جودو فقط برای مسابقات قاره‌ای تصویب شده و فدراسیون جهانی برای المپیک و مسابقات جهانی هنوز این قانون را تصویب نکرده و همین موضوع نیز باعث حذف مردانی بود.

اما شرایط جودو بعد از تصویب قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها رفته رفته به حاشیه کشیده شد. محمد درخشان که مهرماه ۹۵ تنها با سه رأی بیشتر نسبت به آرش میراسماعیلی سکان هدایت فدراسیون را برعهده گرفته بود، از سمت خود کناره گیری کرد و محمدرضا عمادی سرپرست شد.

اهالی جودو معتقد بودند که سرپرست فدراسیون از نزدیکان درخشان است و برای نامزد مورد نظر او تلاش می‌کند، اما عمادی با اقدامات منطقی خود خط بطلانی بر همه این گمانه زنی‌ها کشید. او به خوبی مشکلات زیرساختی جودو را دریافت و به صراحت اعلام کرد در همین مدت کوتاه تلاش خود را برای رفع مشکلات به کار خواهد گرفت.

با آغاز ثبت نام از نامزدهای حضور در انتخابات فدراسیون خانواده جودو شاهد رقابت مدعیان نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون بودند و در نهایت این آرش میراسماعیلی بود که با اعتماد اعضای مجمع ۳۲ رأی کسب کرد و در واپسین روزهای پایانی سال به عنوان رئیس این فدراسیون جودو، کوراش و جوجیتسو انتخاب شد.

میراسماعیلی در حالی با سابقه نایب رئیسی فدراسیون روی صندلی ریاست نشست که با بهره گیری از تجربیات آن دوره باید تلاش کند با آرامش و هفکری اهالی این رشته کار را پیش ببرد. نه تنها خانواده جودو که تمامی ورزش دوستان ایران از ورزشکاری که سابقه ایستادن روی سکوی نخست جهان را دارد انتظار دارند رشته تخصصی خود را به سرمنزل مقصود برساند.

آرش بدون شک کار دشواری برای هدایت جودو خواهد داشت و هر چند خود او اعلام کرده که رقابت تمام شده و با اصل قراردادن جودو، همه با هم برای پیشرفت این رشته تلاش کنیم، ولی خود نیز می‌داند که حاشیه سازان رهایش نمی‌کنند و منتظر کوچک‌ترین لغزش او هستند. دارنده چهار مدال طلا و برنز جهان به عنوان پرافتخارترین جودوکار ایران خوب می‌داند که بدون کمک و همفکری اعضای مجمع، پیشکسوتان، کارشناسان و بخصوص قهرمانان گذشته این رشته نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

استفاده از تجربیات افرادی چون رضوی، رستگار، درخشنده و… در بخش مدیریتی و تصمیم سازی کلان، زارعیان، آخوندزاده، دلیر، میران، ملک محمدی، قمی، ذاکری، قاسمی نژاد و.... در بخش فنی و از همه مهمتر بهره گیری از تجربیات بزرگانی چون کیهان، مدنی، میقانی و.. می‌تواند کمک مؤثری برای رسیدن به آینده‌ای روشن در جودو باشد. جودو ایران افراد تحصیلکرده و فنی کم ندارد که می‌توانند در یک اتاق فکر به عنوان بازوی توانمند در کنار میراسماعیلی باشند.

اهالی جودو انتظار دارند که این قهرمان با نگاه به آینده روی رده‌های سنی پایه سرمایه گذاری کرده و با بکارگیری مربیان سازنده گام‌های مؤثری برای ساختن یک تیم ملی جودو کامل و تمام عیار بردارد. تیمی که در چند سال اخیر با سه تا چهار جودوکار تشکیل می‌شد.

کد خبر 4574429

منبع: مهر

کلیدواژه: جودو تیم ملی جودو ایران آرش میراسماعیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۸۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار نمایندگان ایران در قطر جونیور با کسب دو مدال نقره و برنز

در پایان رقابت های بین المللی اسکواش قطر جونیور که در رده های سنی مختلف برگزار شد، نمایندگان ایران موفق به کسب دو مدال نقره و برنز شدند.

به‌گزارش ایسنا، در پایان مسابقات بین‌المللی اسکواش قطر جونیور که در دوحه قطر برگزار شد، ورزشکاران ایران موفق به کسب دو مدال نقره و برنز شدند.

در فینال کمتر از ۱۹ سال محمد چنگانیان به مصاف حریفی از کویت رفت و موفق به کسب مدال نقره این رقابت ها شد. همچنین  در رده سنی کمتر از ۱۳ سال امیر رضا الوانساز برای کسب مدال برنز به مصاف حریفی از پاکستان رفت و با شکست این اسکواش باز در جایگاه سوم قرار گرفت.

باربد چاوشی نیز در رده سنی کمتر از ۱۷ سال  برای کسب مقام سومی با ورزشکاری از کویت رقابت کرد و این دیدار را واگذار کرد.

در دیگر رقابت امروز و در رده سنی ۱۹ سال، سید مبین سیدان برای کسب عنوان سومی به مصاف ورزشکاری از کویت رفت و شکست خورد.

مسابقات بین‌المللی قطر جونیور در رده‌های سنی کمتر از ۱۱، ۱۳، ۱۵، ۱۷و ۱۹ سال پسران از دوم اردیبهشت به میزبانی قطر آغاز شد و امروز با معرفی نفرات برتر پایان یافت.

در این مسابقات نمایندگانی از کشورهای ایران، کویت، چین، اردن، عربستان، پاکستان، مصر، سنگاپور، هند، مالزی، آمریکا، سریلانکا و قطر حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان کار نمایندگان ایران در قطر جونیور با کسب دو مدال نقره و برنز
  • اسکواش بازان ایران در یک قدمی یک طلا و 3 برنز
  • قهرمانی نسر در مسابقات جودوی نونهالان خراسان رضوی
  • شانس ایران برای تصاحب یک طلا و 3 برنز
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • مدال طلا و برنز چانگ جوان به کیانی و جلیلی رسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • ۲ نشان برنز، سهم کاراته کا‌های جوان استان همدان
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • برنز جام شاهد بر گردن فرنگی کار جوان قمی