Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به خسارت ۳۵۰ میلیارد تومانی حوزه راه وشهرسازی در سیل مازندران و گلستان و دلایل وقوع سیل در این دو استان، اولویت وزارت راه در سال ۹۸ را تعادل بخشی عرضه و تقاضا با رویکرد دائمی شدن تولید مسکن با ارزیابی نیاز سالانه یک میلیون مسکن برای خانه اولی ها دانست.

 

محمد اسلامی درباره وضعیت سیل زدگان و سیل استان مازندران و گلستان ابراز تاسف کرد و گفت: اما مردم ما به دلیل سیل غافلگیر نشدند و به هشدارهای هواشناسی توجه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش  «انرژی امروز» از وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: در این مدت ۲ بار به استان مازندران و گلستان رفتم. اقدامات در مازندران برای بازآفرینی زندگی انجام شده است. رانش زمین موجب مسدود شدن جاده ها در محورهای کیاسر و سوادکوه شده بود که اقدامات موقت برای عبور و مرور انجام شده است.  همچنین با تمهیداتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام خواهد داد کار نشاکاری کشاورزان نیز به موقع انجام خواهد شد.

 

 اسلامی ادامه داد: همه استان ها به اطلاعیه های هواشناسی توجه می کنند. اطلاع رسانی ها از ۲۳ اسفند آغاز شد و ستاد بحران نیز در حال آماده باش بود اما  یکی از مشکلات اساسی در استان مازندران این است که سدسازی به اندازه کافی انجام نشده است.

 

وی اظهار داشت: لایروبی نشدن رودخانه ها در مازندران و گلستان نیز مشکل دیگر در وقوع سیل بود. آزادسازی حریم جاده ها نیز برای مقابله با سیل و هدایت آب های روان یکی از مسائلی است که باید انجام شود.

 

اسلامی افزود: زه کشی در استان های شمالی موجب عبور راحت تر آب می شود بنابراین این پروژه نیز در ستاد بحران پیگیری شد و قرار شد زه کشی ها انجام شود تا هم بازدهی کشاورزی ها بهتر شود هم هدایت آب بهتر انجام شود.  استان گلستان یعد از یک دهه خشکسالی در شرایط موجود نیازمند اقدامات لازم برای هدایت آبهای سطحی است.

 

 وزیر راه و شهرسازی درباره برآورد اولیه خسارت سیل به استان گلستان و مازندران گفت: حدود ۳۵۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده که در استان مازندارن برای ورودی آب از نقاط بالادست نیاز دو اقدام اساسی با کمک وزارت جهاد کشاورزی و وزارت راه برای مهار آب و توسعه آبخیزداری باید انجام شود.

 

وی افزود: برای تثبیت خاک و جلوگیری از رانش خاک نیاز به شمع کوبی و دیواره سازی داریم که در دستور کار است. بودجه لازم نیز از طریق سازمان برنامه و بودجه از دولت درخواست خواهد شد.

 

وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره سازوکارهای مقابله در زمان بحران گفت: تعرض به رودخانه ها یکی از مشکلاتی است که باید جلوگیری و کنترل شود. وجود تجهیزات و امکانات مورد نیاز در زمان بحران از سازوکارهایی است تا در زمان بحران عملکردها سریعتر و بهتر باشد.

 

 اسلامی درباره روند امداد رسانی گفت: روستاهایی که در مواجهه با سیل بودند تخلیه شده و مردم در چادر و مکان های امن اسکان موقت داده شدند. غذایی گرم در سه وعده غذایی بین مردم توزیع شده است. آب نیز تا میزان قابل توجهی فروکش کرده است.

 

تعادل دربخش عرضه و تقاضا با رویکرد دائمی شدن تولید مسکن

 

اسلامی در ادامه در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره اولویت های وزارت راه در سال ۹۸ توضیح داد: یکی از اولویت های وزارت راه و شهرسازی در سال ۹۸ مسکن است. تعادل دربخش عرضه و تقاضا با رویکرد دائمی شدن تولید مسکن با ارزیابی نیاز سالانه یک میلیون مسکن برای خانه اولی ها در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

 

وزیر راه  و شهرسازی بیان کرد: سه عامل پشتیبان، مشوق و تسهیل کننده در کنار تکمیل ۴۰۰ هزار واحد جدید و واگذاری و عرضه زمین با رویکرد ساده سازی مد نظر است. افزایش وام مسکن از ۶۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان و افزایش دوبرابری برای زوجین و  انتقال به خریدار نیز از دیگر تسهیلاتی است که برای خرید مسکن قرار داده ایم.

 

وی گفت: در جاده سازی جاده های شریانی و اصلی پرترافیک در اولویت قرار دارد. آزادراه تهران شمال تا سال آینده افتتاح خواهد شد.  ۳۰۰ کیلومتر از جاده های سطح کشور نیز در دست اقدام است و اولویت محوری ما نیز این است که نسبت به تکمیل و ایمن سازی نقاط حادثه خیز در جاده ها اقدامات سریعتر انجام شود.

 

 وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال ۹۸ اتصال خط راه آهن و کریدودرها و تولید واگن و لکوموتیو با استفاده از توان داخلی در دست اقدام است تا از این طریق بتوانیم به تولید رونق دهیم و شعار سال را تحقق بخشیم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۲۹۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد

نماینده منتخب مردم قم، جناب آقای محمد منان رئیسی، به همراه برخی از اعضای شورای شهر قم، با حضور در دفتر آیت الله محسن فقیهی دامت برکاته، با ایشان دیدار و از توصیه های معظم له بهره‌مند شدند.
دکتر منان رئیسی در ابتدای این دیدار، گزارشی از برنامه‌های خود در سطح ملی و استانی در حوزه مسکن، رفع تورّم، خودرو و برخی مسائل مهم دیگر جامعه ارائه داد.
 
حضرت آیت الله محسن فقیهی، ضمن عرض تبریک به مناسبت انتخاب ایشان به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی از طرف مردم شریف قم، با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم، فرمود: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، وضعیت اقتصادی در سر سفره‌های مردم خوب نیست. مردم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند. ما از این مشکلات اطلاع داریم و مراجعات فراوانی به دفتر ما می‌شود و اشخاص محترمی برای مبالغ کم، جهت دارو و درمان یا اجاره مسکن مراجعه می‌نمایند که خیلی در مضیقه هستند.

معظم له در ادامه با اشاره به مسئله مسکن، افزود: از مهمترین مشکلات مردم عزیز ما، بحث مسکن و سرپناه است. بسیاری از مردم، اجاره نشین هستند و با این اجاره‌های بالا دیگر کنترل معیشت از دستشان خارج شده است. دولت و مجلس باید برای این مشکل مهم و اساسی، تدبیر فوری نمایند و نگذارند مردم بیش از این در سختی و دشواری باشند.

عضو محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در قسمت دیگری از این دیدار، مسئله خودرو در ایران را بسیار تأسف بار دانسته و فرمودند: متأسفانه در این سال‌ها، دولت و مجلس نتوانستند در مورد خودرو اقدام مناسبی انجام دهند. خودروهای ما هم از نظر تأمین امنیت جانی وضع خوبی ندارد که آمار بالای تلفات جانی سالیانه، حاکی از آن است و هم از نظر مالی برای مردم هزینه های گزافی برای این خودروهای بی کیفیت تحمیل می‌شود. واقعاً مسئله خودرو به صورت یک بحران و مسئله لا تنحلّ باقی مانده و امیدوارم مجلس جدید بتواند در این زمینه، اقدام فوری و عاجلی انجام دهد.

استاد دروس خارج حوزه علمیه قم، در ادامه توصیه‌های خود، با اشاره به حجاب و عفاف فرمود: امر به معروف و نهی از منکر در همه زمینه های اقتصادی و اجتماعی و ... لازم و ضروری و امر دین مبین اسلام است و در مسئله حجاب و عفاف هم با شرایطش لازم است اما باید تمام مسائل شرعی آن به صورت کامل رعایت شود. اینکه یک مرد، دختری را به زور گرفته و وارد خودروی ون کند، خلاف شرع و عرف و قانون است.
مبارزه با بی حجابی، باید خیلی ظریف انجام شود تا دشمنان نیز نتوانند بهانه‌ای پیدا کنند؛ باید تمام موازین شرعی رعایت شود و نباید همراه خشونت باشد. اگر کسانی هم واقعاً پس از تذکر لسانی، عامدانه اصرار بر بی حجابی داشته باشند، باید توسط محاکم قضائی، به همراه محارم خود، احضار و جریمه شوند.

حضرت آیت الله فقیهی در پایان این دیدار، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر منان رئیسی در مجلس شورای اسلامی، از خداوند متعال، عزّت و عظمت و اعتلای روزافزون نظام مقدس اسلامی را مسئلت نمود.

دیگر خبرها

  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • ۴۳ هزار نفر در مسکن مهر صفادشت از خدمات عمومی بی‌بهره‌‌اند
  • خسارت ۸۲ میلیارد تومانی بارش شدید باران و تگرگ در حاجی آباد
  • بهره مندی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی گلستانی ها از طرح فجرانه
  • مجید سلحشور مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان شد